Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Бисери от форума

Мнение от Zagy » 22 Май 2012, 18:48

ivoo написа:.....То и без това за да се оправи тази държава, трябва 3 /три/ дни да вали бензин и на четвъртия да падне мълния. :mhihi: ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

От темата за земетресението: https://store.bmwpower-bg.net/forums/vi ... &start=240
Последна промяна Zagy на 04 Ное 2017, 15:12, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 23 Май 2012, 13:55

hell's angel написа:Ей почнахте да пишете все едно сте на щат в BtV :D

В Чили и Япония как било, нямало затихващи трусове, а пък в Италия, Турция и Гърция имало и к'во общо има нашата геология с изброените :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Катастрофални земетресения по тия ширини не е имало и никога няма да има. Въпреки 'секви Haarp-ове. Седмицата така или иначе ще ни удари все някога, ама що решихте да се плашите точно сега :D Вранча трупа откога, трябва ли да евакуираме Русе и Свищов вече ? Имаме си прекрасна природа (верно, че не случи на хора :mrgreen: ), ама тя е е такава заради мястото на което се намира и винаги ще напомня за себе си. По принцип от силно земетресение спасение няма колкото и да сме подготвени и начетени. А да си рисуваме апокалиптични картинки и да чакаме Труса просто няма смисъл :bchug:

:mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 26 Май 2012, 0:46

viewtopic.php?f=4&t=300344

[quote=BAHKATA_TDI]Да не се заричам, но до бой няма да стигна. От доста време съм се замислил да взема да си купя едно Cherokee с десен геврек с ролбари и само да ги джаскам като блъскащи колички - и да се извинявам, че не мога още да свикна с десния геврек mhihi[quote]

Много съм се смял с тоя пост честно !
Евала колега "опраи" ми настроението след скапан ден !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Май 2012, 0:45

Хаос написа:
ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката :mhihi: щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет. :driving: , които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .

точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 30 Май 2012, 16:59

добре бе толкова ли е трудно да давате и линк от темата от която е този цитат?или да наредя едно пасиянсче за да разбера :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Май 2012, 21:26

BENZINO VN написа:Направете направо тема с екстрите от ВИН-овете ви-човека пита друго ама айде,и аз да споделя моите екстри на луксозното ми комби

L454H CHEREN GARAGEN(NEORIGINALEN) HELLA
L890M PUSHESHT YAKO MOTOREN
L569S NYAMA LAKEN PO TAVANEN I KAPAKEN
L879S SKURCEN ZADEN TAMPONEN
L967K SCHUPEN ZADEN CHISTACHKEN

:mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=300061
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 30 Май 2012, 23:15

viewtopic.php?f=1&t=287360&start=45

makaveli316 написа:Само като видя интериора на новите БМВ-та и се празня като петокласник :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 31 Май 2012, 22:01

bum_bum написа:Боли ме за колата, тя е в гаража ми доматите щяха да идат зян за малко :mhihi:

Oт тази тема: viewtopic.php?f=4&t=301015
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 06 Юни 2012, 22:04

... омръзна ми да гледам как някакви изроди ходят на ревю с 5 кила туба омекотител в дамската чанта и подобни дивотии.... или някакви фъфлещи дечица да ми бръщолевят нещо - то тва е модерно, само на реклама на презервативи няма деца, модерно е както преди беше тематиката за комунизма - то и сега е, на рекламата на КООП като видя дъртия пръч горанов и оная маймуна черна марияна някоя си, как пеят мелодия от 78-ма лятото и някакви ухилени лелки с щайгички около тях и направо ти иде да развееш червено знаменце и да тропнеш в такт.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

От http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=301867
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 07 Юни 2012, 11:52

Vra4anin написа:Има една реклама за миризливки (ароматизатор) за кенеф, дето майката пита "Ники, какви са тия деца" а копилето неедно вика "мамо, всичките ми приятели искат да акат в нашата тоалетна", а майката гледа с изцъклени очи и вирнати боски..., реклама, на която още при първото гледане и при всяко следващо гледане правя асоциация как детето казва "мамо, всичките ми приятели искат да те чукат" - понеже майката си я бива много, ма сигурно само аз правя такава асоциация :mhihi:

темата за рекламите ше е плодородна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Юни 2012, 12:16

sw3tlio написа:С глупости по цял ден, това в крага на шегата... Икономика и мениджмант

Пази боже от такива мениджАри...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Юни 2012, 18:55

Митко Стоянов написа:
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:
Zubcho написа:Жико,

ожени се и стига се занимава със скъпи и трудни неща :)

Не е ли по оферта да търсиш 6 степенна от е34 v8? Или не искаш съединител?

Да бе , таман туй мисля , да се оженя като тебе и да ми сложат АСЦ да не мое да мръдна никъде и да си седя вкъщи :mhihi: .
Незнам що сички искате да ме ожените , сигурно за да си продам колата после и да я земете вий пъ аз да зема бус :mhihi:

ако беше малко запознат със 6 стеепенните кутии за В8 мисля нямаше да пишеш затуй ти е простено.
Жико, земи се омъжи, тогава няма да си с АСЦ ами с шперец :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=302802
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 18 Юни 2012, 11:44

///M fanatik написа:.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.

:lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М44
Мечтае да кара: ///М
Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)

Мнение от Tomekk » 18 Юни 2012, 12:09

The7omahawk написа:
///M fanatik написа:.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.

А темата ????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 18 Юни 2012, 12:35

Tomekk написа:
The7omahawk написа:

А темата ????

viewtopic.php?f=4&t=301867&p=3350174&hilit=%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0#p3350174
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата