Е 61 Нов участник във форума
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Е 61 Нов участник във форума
Здравейте,държа да отбележа че преди да направя това запитване съм по прочел доста неща тук.Та проблемите са следните:1. на едната вежда при мен светят само 2 от 5 диода /могат ли те да се подменят и как/ 2.Периодично ми светва иконката за DTC която след рестартиране изчезва.След като се прочете на компютър не изписва грешки в системата DTC/ къде да търся проблема в акумулатора или в датчиците на ABS-a?/.Kогато свети DTC не свети заедно с ABS което ме кара да си мисля че проблема не е в самият агрегат.Ще ви бъда благодарен за помощта! Не съм се сблъсквал с Камор още и се надявам срещата ми с тях да се поотложи поне още малко. 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Е 61 Нов участник във форума
За диодите, трябва да се резне фара малко за съжаление, но е само частта с с веждата, не се отваря целия фар. За останалото нямам идея.

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
На мен като ми светва иконата "за DSC" от лош контакт, досега 3-4 пъти в много студени дни малко след палене, винаги пише на дисплея "Dynamic Stability System Malfunction" или нещо подобно. Т.е. говори за цялата обща система, а не я разделя на ДТЦ и АБС. Т.е. при теб ако я разделя може да е различна причината.
Иначе преди да идеш в Камор, иди в Дару. Лично мнение, но смятам че и между тези две места има голяма разлика..
Иначе преди да идеш в Камор, иди в Дару. Лично мнение, но смятам че и между тези две места има голяма разлика..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
ssvr написа:Здравейте,държа да отбележа че преди да направя това запитване съм по прочел доста неща тук.Та проблемите са следните:1. на едната вежда при мен светят само 2 от 5 диода /могат ли те да се подменят и как/
добре дошъл, колега.
по първа точка прочети това: viewtopic.php?f=116&t=246993&p=2717609&hilit=%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%B4#p2717609
диодите са 6, от тях 5 светят настрани и 1 напред в светоотвода на фара (оранжевата вежда). всеки чип управлява 3 броя, тоест като изгори, едната тройка диоди угасва.
ssvr написа:2.Периодично ми светва иконката за DTC която след рестартиране изчезва.След като се прочете на компютър не изписва грешки в системата DTC/ къде да търся проблема в акумулатора или в датчиците на ABS-a?/... Ще ви бъда благодарен за помощта! Не съм се сблъсквал с Камор още и се надявам срещата ми с тях да се поотложи поне още малко.
вероятно е датчик и не е необходимо да ходиш в камор и дару - те ще ти препоръчат да си смениш половината части по колата

ако си от софия и се чудиш към кой майстор да се обърнеш, отиди при нашия.
Благодаря колеги за бързия отговор! @ndro ще ти бъда благодарен да ми посочиш точния човек който може да ми помогне. 

5 мнения
• Страница 1 от 1