Фарове In Pro?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Фарове In Pro?

Мнение от dicho0o » 30 Май 2012, 1:41

Колеги кажете своето мнение за тези фарове In Pro за е36.Как са,добре ли светят и най-важното - ангелските очи могат ли да се направят да светят силно???Гледах на един колега денем не могат да се видят че светят и вечер са адски слаби.Въпроса ми е могат ли да се направят да светят хубаво,силно жълто(поне вечер).Гледах снимки в интернет и ангелските очи светят много добре,от крушките ли зависи,какви трябва да са и т.н
Много искам да си взема такива,но най-вече заради ангелските очи,как мога да ги направя да си светят прилично добре,какви крушки трябват(и ще стане ли само с тях) или няма смисъл да се занимавам?

http://www.google.bg/imgres?q=e36+in+pr ... tCQ&zoom=1
Фаровете са като този от снимката,но въобще не светят така,може ли да се направи нещо по въпроса,благодаря предварително!
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Фарове In Pro?

Мнение от b00st » 30 Май 2012, 2:10

Фаровете са хубави, крушките на АЕ-то се сменят ама надали ще може да светят по силно от това квото и да правиш. Имаше тука опити на депото да се направи, щото свети по същия начин почти ама неуспешни. За мене лично тоя жълтия АЕ е много по готин от CCFL, просто се доближава максимално до фабричния на bmw от следващите години.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dicho0o » 30 Май 2012, 9:27

Ами аз искам да ги накарам да светят по същия начин както е на снимката,обаче незнам дали ще стане.
Пича ми обясни че първо били с диоди и светели само в горната част,после слагал някакви 1.2в и каза че светят слабо през вечерта,а денем е изключено да се видят.Имало някакви 5в с които щели да светят хувабо,така ли е?Да не нагорят от силните крушки?
Нека колегите които имат такива фарове да кажат как им светят АЕ и фаровете като цяло вечер добре ли светят? :bchug:
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
Мечтае да кара: По пистите :)

Мнение от nthnl » 30 Май 2012, 13:05

Здравей колега,

Аз съм с такива фарове и като цяло АЕ се виждат прилично само привечер в сумрака. Тогава найстина изглеждат много добре, за съжаление през деня почти не можеш да ги забележиш. Като цяло фаровете светят добре и аз съм доволен, но ако трябваше отново да си вадя пари от джоба то бих си взел black hella като на Bum Bum.

Поздрави,
Михаил Великов

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Май 2012, 13:42

Има тема по въпроса за InPro-то... крушките на АЕ-то можеш да смениш, ама с по-силните ще се стопи цокъла за крушката... но май никой засега не е тествал със LED крушки... те може да дадат и по-добро осветяване...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 30 Май 2012, 18:55

ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dicho0o » 30 Май 2012, 19:47

Ще помоля колегите с такива фарове да снимат как им светят ангелските очи и да кажат с какви крушки са :help:
И на каква цена са крушките,да не са по скъпи от фаровете :mhihi:
Благодаря предварително! :ok:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Май 2012, 21:05

Намери темата (писах ти вече, че има такава), не чакай на готово...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Май 2012, 21:11

Светят по следния начин: ако пече слънце и е мега светло нищо не се вижда. Кога е облачно времето се виждат. След залез и вечер си светят перфектно. Ако искаш да ти светят с халогена крушка жълто, тва е на мегдана общо взето няма кво да напраиш. Или си купуваш Е60 и те щи светят добре през деня.

Назад към E36