Фарове In Pro?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Фарове In Pro?
Колеги кажете своето мнение за тези фарове In Pro за е36.Как са,добре ли светят и най-важното - ангелските очи могат ли да се направят да светят силно???Гледах на един колега денем не могат да се видят че светят и вечер са адски слаби.Въпроса ми е могат ли да се направят да светят хубаво,силно жълто(поне вечер).Гледах снимки в интернет и ангелските очи светят много добре,от крушките ли зависи,какви трябва да са и т.н
Много искам да си взема такива,но най-вече заради ангелските очи,как мога да ги направя да си светят прилично добре,какви крушки трябват(и ще стане ли само с тях) или няма смисъл да се занимавам?
http://www.google.bg/imgres?q=e36+in+pr ... tCQ&zoom=1
Фаровете са като този от снимката,но въобще не светят така,може ли да се направи нещо по въпроса,благодаря предварително!
Много искам да си взема такива,но най-вече заради ангелските очи,как мога да ги направя да си светят прилично добре,какви крушки трябват(и ще стане ли само с тях) или няма смисъл да се занимавам?
http://www.google.bg/imgres?q=e36+in+pr ... tCQ&zoom=1
Фаровете са като този от снимката,но въобще не светят така,може ли да се направи нещо по въпроса,благодаря предварително!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Фарове In Pro?
Фаровете са хубави, крушките на АЕ-то се сменят ама надали ще може да светят по силно от това квото и да правиш. Имаше тука опити на депото да се направи, щото свети по същия начин почти ама неуспешни. За мене лично тоя жълтия АЕ е много по готин от CCFL, просто се доближава максимално до фабричния на bmw от следващите години.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
Ами аз искам да ги накарам да светят по същия начин както е на снимката,обаче незнам дали ще стане.
Пича ми обясни че първо били с диоди и светели само в горната част,после слагал някакви 1.2в и каза че светят слабо през вечерта,а денем е изключено да се видят.Имало някакви 5в с които щели да светят хувабо,така ли е?Да не нагорят от силните крушки?
Нека колегите които имат такива фарове да кажат как им светят АЕ и фаровете като цяло вечер добре ли светят?
Пича ми обясни че първо били с диоди и светели само в горната част,после слагал някакви 1.2в и каза че светят слабо през вечерта,а денем е изключено да се видят.Имало някакви 5в с които щели да светят хувабо,така ли е?Да не нагорят от силните крушки?
Нека колегите които имат такива фарове да кажат как им светят АЕ и фаровете като цяло вечер добре ли светят?

- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Здравей колега,
Аз съм с такива фарове и като цяло АЕ се виждат прилично само привечер в сумрака. Тогава найстина изглеждат много добре, за съжаление през деня почти не можеш да ги забележиш. Като цяло фаровете светят добре и аз съм доволен, но ако трябваше отново да си вадя пари от джоба то бих си взел black hella като на Bum Bum.
Поздрави,
Михаил Великов
Аз съм с такива фарове и като цяло АЕ се виждат прилично само привечер в сумрака. Тогава найстина изглеждат много добре, за съжаление през деня почти не можеш да ги забележиш. Като цяло фаровете светят добре и аз съм доволен, но ако трябваше отново да си вадя пари от джоба то бих си взел black hella като на Bum Bum.
Поздрави,
Михаил Великов
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има тема по въпроса за InPro-то... крушките на АЕ-то можеш да смениш, ама с по-силните ще се стопи цокъла за крушката... но май никой засега не е тествал със LED крушки... те може да дадат и по-добро осветяване...
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
Ще помоля колегите с такива фарове да снимат как им светят ангелските очи и да кажат с какви крушки са
И на каква цена са крушките,да не са по скъпи от фаровете
Благодаря предварително!

И на каква цена са крушките,да не са по скъпи от фаровете

Благодаря предварително!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Намери темата (писах ти вече, че има такава), не чакай на готово...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Светят по следния начин: ако пече слънце и е мега светло нищо не се вижда. Кога е облачно времето се виждат. След залез и вечер си светят перфектно. Ако искаш да ти светят с халогена крушка жълто, тва е на мегдана общо взето няма кво да напраиш. Или си купуваш Е60 и те щи светят добре през деня.
9 мнения
• Страница 1 от 1