Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: Биете ли се на пътя?
Да ме е засякъл някой или дори да ме е ожулил леко, стига да се извини, не се ядосвам и не скачам на бой нито го псувам. Стига да се извини. Ако въпреки, че е виновен е и нагъл, го псувам. Ако и той ме напсува, слизам.
Тестостерона става в повечко, кво да правиш 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Никога не съм имал проблеми от рода някой да се прави на идиот и да излиза от колата или да показва средни пръсти.
Но и нямам повече от месец или два стаж каране в Бг и май това е причината
.
Много пъти са ме засичали, не са ми давали предимство и т.н., но освен едно "леле глей го тоя" или "ебати идиота", друго не съм казвал или правил.
Такива гоненици и нинджи истории показват само колко е нулев интелекта на тоя зад волана, независимо дали има право или не.
А такива "инстинкт", "тостестерон" и подобни оправдания са абсолютни глупости.
Но и нямам повече от месец или два стаж каране в Бг и май това е причината

Много пъти са ме засичали, не са ми давали предимство и т.н., но освен едно "леле глей го тоя" или "ебати идиота", друго не съм казвал или правил.
Такива гоненици и нинджи истории показват само колко е нулев интелекта на тоя зад волана, независимо дали има право или не.
А такива "инстинкт", "тостестерон" и подобни оправдания са абсолютни глупости.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Абе то си излиза че си е доходен бизнес да те набият....
Още утре излизам за кола а като оздравея ще излеза да си изпрося един апартамент... после и виличка по морето...

Още утре излизам за кола а като оздравея ще излеза да си изпрося един апартамент... после и виличка по морето...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- nava6i
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
Аз ли,имам грешна представа за движението в София
.От години не съм изпадал в подобни ситуации,хората станаха по-колегиални,аз пускам,те пускат и т.н.
.
Иначе,последната ми ситуация,беше преди 4г. от надлез Надежда посока К.Величков!Карам средна лента и давам мигач за преустрояване в дясно,в огледалото не се виждаше никой!И както,се преустроявам,едно Е46-класони,фарове,спирачки и закани
.Не,знам с колко е карал градко,че за една секунда да ме изненада.Премислях,ситуацията,доста пъти,защото и аз си бях малко афектиран,от това,че един колега намери за нужно,да се ударим челно в един стълб,час преди да си тръгнем от работа
!

Иначе,последната ми ситуация,беше преди 4г. от надлез Надежда посока К.Величков!Карам средна лента и давам мигач за преустрояване в дясно,в огледалото не се виждаше никой!И както,се преустроявам,едно Е46-класони,фарове,спирачки и закани

Боят трябва да се прилага възпитателно, но някой хора са толкова комплексирани, че според мен нищо не може да им помогне. Когато се шофира доста неизбежно ставаш по-толерантен, но част от шофьорите освен, че избиват комплекси си карат и със сериозни физически и психически недостатъци - не виждат (карат без очила), не чуват, неадекватни са на пътя (примерно говорят си с някой в колата или по телефона) и много много други... Да не говорим за неизправни коли и най-видимото - нерегулирани фарове вечерта.
Понеже имам гараж на центъра и редовно има някой, който спира "за малко". Над 90% от хората се извиняват и съответно няма скандал, но има и разни повярвали си момчета/чичковци, които освен, че не се извиняват, ами и са агресивни... Такъв човек и да го набиеш (примерно), с нищо няма да го промениш, гаранция.
А и най-кофти е, че последно време именно тези повярвали си момчета след няколко шута се обаждат на полицията и почват разправии, показания...
За глупостта и вселената го знаем всички и няма да може да го променим.
Понеже имам гараж на центъра и редовно има някой, който спира "за малко". Над 90% от хората се извиняват и съответно няма скандал, но има и разни повярвали си момчета/чичковци, които освен, че не се извиняват, ами и са агресивни... Такъв човек и да го набиеш (примерно), с нищо няма да го промениш, гаранция.
А и най-кофти е, че последно време именно тези повярвали си момчета след няколко шута се обаждат на полицията и почват разправии, показания...

Селото се оказа точно във града
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Моето мнение е, че не трябва да се обръща внимание на агресивните, защото момчета и момичета не можете и да си представите колко пуснати
има по улиците. Просто няма смисъл защото винаги са невинни. 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за сега само ги храня,не съм ги почнал със шамарите още 

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
NIKMAN написа:Моето мнение е, че не трябва да се обръща внимание на агресивните, защото момчета и момичета не можете и да си представите колко пуснатиима по улиците. Просто няма смисъл защото винаги са невинни.
Прав си, ама като съм имал някой отвратителен ден на работа, не съм си доспал последните няколко нощи и ми е изключително трудно да се контролирам

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Най-грозното от всичко е че много от селяните са точно от това общество,от този форум и карат тази марка.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Във всеки бой има победител и победен. Тук гледам няма победени, само победители..
Очаквах повече биячи да има, учудващо малко са този път.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
benzin написа: Е добре, като слезе да те бие някой защото си му свирнал примерно, му кажи че е голяма селяния да видиме дали ще спре
ще спре..... да те бие, като види, че ти няма половината зъби

never drive faster, than your guardian angel can !
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
paxaH написа:Боят трябва да се прилага възпитателно, но някой хора са толкова комплексирани, че според мен нищо не може да им помогне. Когато се шофира доста неизбежно ставаш по-толерантен, но част от шофьорите освен, че избиват комплекси си карат и със сериозни физически и психически недостатъци - не виждат (карат без очила), не чуват, неадекватни са на пътя (примерно говорят си с някой в колата или по телефона) и много много други... Да не говорим за неизправни коли и най-видимото - нерегулирани фарове вечерта.
А и най-кофти е, че последно време именно тези повярвали си момчета след няколко шута се обаждат на полицията и почват разправии, показания...![]()
Ееее, как няма да го промениш! Най-малко ще се оглежда доста,като спира пред гараж, а пред твоя със сигурност няма да спре.... Е, това не е ли едно добро начало?

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Преди една седмица едно младо дупе така слезе на аварийки да бие един на едно кръстовище и си намери майстора - няма такова унижение, какъв бой изяде и накрая едни унизителни шамари, строен като в казармата и то пред мацката си - на мен чак ми стана неудобно. Така че внимавайте къде слизате и какво правите

Отстрани беше много неловко за гледане - потънах в земята от срам - винаги става така като съм свидетел на брутални излагации.

Отстрани беше много неловко за гледане - потънах в земята от срам - винаги става така като съм свидетел на брутални излагации.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
sub_eleven написа:Преди една седмица едно младо дупе така слезе на аварийки да бие един на едно кръстовище и си намери майстора - няма такова унижение, какъв бой изяде и накрая едни унизителни шамари, строен като в казармата и то пред мацката си - на мен чак ми стана неудобно. Така че внимавайте къде слизате и какво правите![]()
Имаше подобен случай на един пак така набит, след което извадил нож и намушкал бияча... така, че и внимавайте кого биете

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Такава тема само в бг форум може да се види

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"