Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от doncheff » 26 Май 2012, 19:22

Да ме е засякъл някой или дори да ме е ожулил леко, стига да се извини, не се ядосвам и не скачам на бой нито го псувам. Стига да се извини. Ако въпреки, че е виновен е и нагъл, го псувам. Ако и той ме напсува, слизам. :) Тестостерона става в повечко, кво да правиш :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 26 Май 2012, 20:05

Никога не съм имал проблеми от рода някой да се прави на идиот и да излиза от колата или да показва средни пръсти.
Но и нямам повече от месец или два стаж каране в Бг и май това е причината :mhihi: .
Много пъти са ме засичали, не са ми давали предимство и т.н., но освен едно "леле глей го тоя" или "ебати идиота", друго не съм казвал или правил.
Такива гоненици и нинджи истории показват само колко е нулев интелекта на тоя зад волана, независимо дали има право или не.
А такива "инстинкт", "тостестерон" и подобни оправдания са абсолютни глупости.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 26 Май 2012, 20:28

Абе то си излиза че си е доходен бизнес да те набият....
Още утре излизам за кола а като оздравея ще излеза да си изпрося един апартамент... после и виличка по морето... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от nava6i » 26 Май 2012, 21:34

Аз ли,имам грешна представа за движението в София :dunno: .От години не съм изпадал в подобни ситуации,хората станаха по-колегиални,аз пускам,те пускат и т.н. :mrgreen: .

Иначе,последната ми ситуация,беше преди 4г. от надлез Надежда посока К.Величков!Карам средна лента и давам мигач за преустрояване в дясно,в огледалото не се виждаше никой!И както,се преустроявам,едно Е46-класони,фарове,спирачки и закани :banghead:.Не,знам с колко е карал градко,че за една секунда да ме изненада.Премислях,ситуацията,доста пъти,защото и аз си бях малко афектиран,от това,че един колега намери за нужно,да се ударим челно в един стълб,час преди да си тръгнем от работа :mrgreen: !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 26 Май 2012, 22:38

Боят трябва да се прилага възпитателно, но някой хора са толкова комплексирани, че според мен нищо не може да им помогне. Когато се шофира доста неизбежно ставаш по-толерантен, но част от шофьорите освен, че избиват комплекси си карат и със сериозни физически и психически недостатъци - не виждат (карат без очила), не чуват, неадекватни са на пътя (примерно говорят си с някой в колата или по телефона) и много много други... Да не говорим за неизправни коли и най-видимото - нерегулирани фарове вечерта.
Понеже имам гараж на центъра и редовно има някой, който спира "за малко". Над 90% от хората се извиняват и съответно няма скандал, но има и разни повярвали си момчета/чичковци, които освен, че не се извиняват, ами и са агресивни... Такъв човек и да го набиеш (примерно), с нищо няма да го промениш, гаранция.
А и най-кофти е, че последно време именно тези повярвали си момчета след няколко шута се обаждат на полицията и почват разправии, показания... :banghead:
За глупостта и вселената го знаем всички и няма да може да го променим.
Селото се оказа точно във града

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 26 Май 2012, 23:07

Моето мнение е, че не трябва да се обръща внимание на агресивните, защото момчета и момичета не можете и да си представите колко пуснати :kuku: има по улиците. Просто няма смисъл защото винаги са невинни. :banghead:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Май 2012, 8:39

за сега само ги храня,не съм ги почнал със шамарите още :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 27 Май 2012, 8:42

NIKMAN написа:Моето мнение е, че не трябва да се обръща внимание на агресивните, защото момчета и момичета не можете и да си представите колко пуснати :kuku: има по улиците. Просто няма смисъл защото винаги са невинни. :banghead:

Прав си, ама като съм имал някой отвратителен ден на работа, не съм си доспал последните няколко нощи и ми е изключително трудно да се контролирам :confused:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Май 2012, 9:04

Най-грозното от всичко е че много от селяните са точно от това общество,от този форум и карат тази марка.. :clap:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Май 2012, 10:18

Във всеки бой има победител и победен. Тук гледам няма победени, само победители.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Очаквах повече биячи да има, учудващо малко са този път.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 27 Май 2012, 11:01

benzin написа: Е добре, като слезе да те бие някой защото си му свирнал примерно, му кажи че е голяма селяния да видиме дали ще спре :lol:

ще спре..... да те бие, като види, че ти няма половината зъби :mhihi: :lol:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 27 Май 2012, 14:18

paxaH написа:Боят трябва да се прилага възпитателно, но някой хора са толкова комплексирани, че според мен нищо не може да им помогне. Когато се шофира доста неизбежно ставаш по-толерантен, но част от шофьорите освен, че избиват комплекси си карат и със сериозни физически и психически недостатъци - не виждат (карат без очила), не чуват, неадекватни са на пътя (примерно говорят си с някой в колата или по телефона) и много много други... Да не говорим за неизправни коли и най-видимото - нерегулирани фарове вечерта.
Понеже имам гараж на центъра и редовно има някой, който спира "за малко". Над 90% от хората се извиняват и съответно няма скандал, но има и разни повярвали си момчета/чичковци, които освен, че не се извиняват, ами и са агресивни... Такъв човек и да го набиеш (примерно), с нищо няма да го промениш, гаранция.
А и най-кофти е, че последно време именно тези повярвали си момчета след няколко шута се обаждат на полицията и почват разправии, показания... :banghead:
За глупостта и вселената го знаем всички и няма да може да го променим.

Ееее, как няма да го промениш! Най-малко ще се оглежда доста,като спира пред гараж, а пред твоя със сигурност няма да спре.... Е, това не е ли едно добро начало? :lalala:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 27 Май 2012, 15:11

Преди една седмица едно младо дупе така слезе на аварийки да бие един на едно кръстовище и си намери майстора - няма такова унижение, какъв бой изяде и накрая едни унизителни шамари, строен като в казармата и то пред мацката си - на мен чак ми стана неудобно. Така че внимавайте къде слизате и какво правите :) :lol:

Отстрани беше много неловко за гледане - потънах в земята от срам - винаги става така като съм свидетел на брутални излагации.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 27 Май 2012, 16:04

sub_eleven написа:Преди една седмица едно младо дупе така слезе на аварийки да бие един на едно кръстовище и си намери майстора - няма такова унижение, какъв бой изяде и накрая едни унизителни шамари, строен като в казармата и то пред мацката си - на мен чак ми стана неудобно. Така че внимавайте къде слизате и какво правите :) :lol:

Отстрани беше много неловко за гледане - потънах в земята от срам - винаги става така като съм свидетел на брутални излагации.

Имаше подобен случай на един пак така набит, след което извадил нож и намушкал бияча... така, че и внимавайте кого биете :paranoid:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Май 2012, 16:11

Такава тема само в бг форум може да се види :mhihi: :yes:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата