Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
@ченчев, килограмите ще ги коригираш ако тренираш правилно и проявиш постоянство!!! нема стане нито за седмица, нито за месец. въпросът е да издържиш първите 2 месеца, вече тялото само си го иска. не като оня калпазан огата. тука сумати часове си играх да му пиша указания и инструкции, даже влизахме в пререкания с колегите дето са писали над мене и един ден му викам огата, кво става бе, ман? той - ми не съм роден за спорт.
първите 2 месеца са критични, от там вече всичко става лесно и естествено. ако си достатъчно упорит нататък всичко става по-лесно.
първите 2 месеца са критични, от там вече всичко става лесно и естествено. ако си достатъчно упорит нататък всичко става по-лесно.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
kulov написа:@ченчев, килограмите ще ги коригираш ако тренираш правилно и проявиш постоянство!!! нема стане нито за седмица, нито за месец. въпросът е да издържиш първите 2 месеца, вече тялото само си го иска. не като оня калпазан огата. тука сумати часове си играх да му пиша указания и инструкции, даже влизахме в пререкания с колегите дето са писали над мене и един ден му викам огата, кво става бе, ман? той - ми не съм роден за спорт.
Така е, аз бягам по 2 километра на пътечката и съм дроб. Ма все от някъде трябва да се почне. Според мен за такива жалкари в кардиото като мене е по-добре да се почне с колело.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма, смисъл по-развита
уж гледам да използвам все лостове и уреди, така, че да се натоварва всичко еднакво...
съвети?
уж гледам да използвам все лостове и уреди, така, че да се натоварва всичко еднакво...
съвети?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:някой имал ли е допир с марката Peak ?
пих техен креатин, верно че ми беше за първи и последен път, обаче при мен имаше много добро действие.
За други продукти нямам инфо.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Doberman_vas написа:ditko1 написа:някой имал ли е допир с марката Peak ?
пих техен креатин, верно че ми беше за първи и последен път, обаче при мен имаше много добро действие.
За други продукти нямам инфо.
Пил съм креатин (и в момента го пия) и креатестон и съм доволен. Немски са, на добро качество и без ментета до колкото знам

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Stanchev написа:абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма...

не можах да се сдържа
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
latrel написа:Stanchev написа:абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма...
абе и аз гледам да си ползвам топките еднакво, ама все има разминаване
![]()
![]()
не можах да се сдържа
аз пък гледам да не задържам там нищо, ама това си е друг офтопик

он.. какво ще ме посъветвате ? да не би пък да има връзка наистина с тестикулите а.к.а. макарите?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Аз още не съм се похвалил с новия фитнес. Малко е беден, трябва да си взема една рак стойка и още малко неща. Най-хубавото е, че е 80 квадрата и само за мен![]()
Какво си подложил под лежанката? Нещо спешъл ли е или килимче?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На тоя хубав под 100% ще му се е** мамата... Все 1 път ще оставиш някой пудовка по-бързичко
Иначе е супер, евала!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Килимче е под лежанката. Мислех да слагам такава спортна настилка ама го видях тва евтино в Икея и го взех за да не обикалям да търся настилки за фитнес. Доста е дебело и с пудовките няма да има яд. Притеснявам се само от тягата. 

bum_bum написа:Килимче е под лежанката. Мислех да слагам такава спортна настилка ама го видях тва евтино в Икея и го взех за да не обикалям да търся настилки за фитнес. Доста е дебело и с пудовките няма да има яд. Притеснявам се само от тягата.
Аз иначе мога да се похваля с две счупени плочки

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе сложи си някаква хубава настилка, че ще замине тоя под... Във фитнеса, в който тренирам, има някакви като гумени постелки, които са 3-4см дебели. С такива не би трябвало да има проблем дори при тягата.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ще видя две подложки да си взема поне да пускам на тях, че напоследък имам нещо проблем с пръстите на лявата ръка и изпускам лоста при тяга.
Не бях тренирал 3 месеца и свалих бая кила та сега съм на базови упражнения да вляза малко в час.
Не бях тренирал 3 месеца и свалих бая кила та сега съм на базови упражнения да вляза малко в час.