Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от kulov » 07 Май 2012, 13:26

@ченчев, килограмите ще ги коригираш ако тренираш правилно и проявиш постоянство!!! нема стане нито за седмица, нито за месец. въпросът е да издържиш първите 2 месеца, вече тялото само си го иска. не като оня калпазан огата. тука сумати часове си играх да му пиша указания и инструкции, даже влизахме в пререкания с колегите дето са писали над мене и един ден му викам огата, кво става бе, ман? той - ми не съм роден за спорт.
първите 2 месеца са критични, от там вече всичко става лесно и естествено. ако си достатъчно упорит нататък всичко става по-лесно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 07 Май 2012, 15:13

kulov написа:@ченчев, килограмите ще ги коригираш ако тренираш правилно и проявиш постоянство!!! нема стане нито за седмица, нито за месец. въпросът е да издържиш първите 2 месеца, вече тялото само си го иска. не като оня калпазан огата. тука сумати часове си играх да му пиша указания и инструкции, даже влизахме в пререкания с колегите дето са писали над мене и един ден му викам огата, кво става бе, ман? той - ми не съм роден за спорт.
първите 2 месеца са критични, от там вече всичко става лесно и естествено. ако си достатъчно упорит нататък всичко става по-лесно.

Така е, аз бягам по 2 километра на пътечката и съм дроб. Ма все от някъде трябва да се почне. Според мен за такива жалкари в кардиото като мене е по-добре да се почне с колело.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Май 2012, 15:28

абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма, смисъл по-развита
уж гледам да използвам все лостове и уреди, така, че да се натоварва всичко еднакво...
съвети?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 07 Май 2012, 15:42

някой имал ли е допир с марката Peak ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Май 2012, 15:48

ditko1 написа:някой имал ли е допир с марката Peak ?

пих техен креатин, верно че ми беше за първи и последен път, обаче при мен имаше много добро действие.
За други продукти нямам инфо.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 07 Май 2012, 15:50

Doberman_vas написа:
ditko1 написа:някой имал ли е допир с марката Peak ?

пих техен креатин, верно че ми беше за първи и последен път, обаче при мен имаше много добро действие.
За други продукти нямам инфо.

Пил съм креатин (и в момента го пия) и креатестон и съм доволен. Немски са, на добро качество и без ментета до колкото знам :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 07 Май 2012, 17:39

Stanchev написа:абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма...

:OT: абе и аз гледам да си ползвам топките еднакво, ама все има разминаване :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не можах да се сдържа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Май 2012, 21:15

latrel написа:
Stanchev написа:абе имам чувството, че дясната плешка (гърба) ми е една идея по-голяма...

:OT: абе и аз гледам да си ползвам топките еднакво, ама все има разминаване :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не можах да се сдържа

аз пък гледам да не задържам там нищо, ама това си е друг офтопик :lol:

он.. какво ще ме посъветвате ? да не би пък да има връзка наистина с тестикулите а.к.а. макарите? :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 16:37

Аз още не съм се похвалил с новия фитнес. Малко е беден, трябва да си взема една рак стойка и още малко неща. Най-хубавото е, че е 80 квадрата и само за мен :mhihi:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Май 2012, 18:15

bum_bum написа:Аз още не съм се похвалил с новия фитнес. Малко е беден, трябва да си взема една рак стойка и още малко неща. Най-хубавото е, че е 80 квадрата и само за мен :mhihi:

Какво си подложил под лежанката? Нещо спешъл ли е или килимче? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2012, 18:28

На тоя хубав под 100% ще му се е** мамата... Все 1 път ще оставиш някой пудовка по-бързичко :mhihi: Иначе е супер, евала!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 18:58

Килимче е под лежанката. Мислех да слагам такава спортна настилка ама го видях тва евтино в Икея и го взех за да не обикалям да търся настилки за фитнес. Доста е дебело и с пудовките няма да има яд. Притеснявам се само от тягата. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Май 2012, 19:05

bum_bum написа:Килимче е под лежанката. Мислех да слагам такава спортна настилка ама го видях тва евтино в Икея и го взех за да не обикалям да търся настилки за фитнес. Доста е дебело и с пудовките няма да има яд. Притеснявам се само от тягата. :mhihi:

Аз иначе мога да се похваля с две счупени плочки :mhihi: А някой, ако има идеи за настилки, нека сподели, че с теа килими нещо не върви... пък и моя е много шарен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2012, 19:15

А бе сложи си някаква хубава настилка, че ще замине тоя под... Във фитнеса, в който тренирам, има някакви като гумени постелки, които са 3-4см дебели. С такива не би трябвало да има проблем дори при тягата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 19:20

Ще видя две подложки да си взема поне да пускам на тях, че напоследък имам нещо проблем с пръстите на лявата ръка и изпускам лоста при тяга.
Не бях тренирал 3 месеца и свалих бая кила та сега съм на базови упражнения да вляза малко в час.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата