Мнение за една обява на е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Re: Мнение за една обява на е36

Мнение от MPOWERfan » 13 Май 2012, 14:06

Колата лично на мен ми се вижда добра,до колкото е възможно да се прецени така по снимки.За тези пари ако е читава лично аз не бих се чудил много дълго време,а и с този мотор ще е доста приятна за каране.Колкото до салона въпрос на вкус,срещу 300 лева може и по-малко кожата е на лице :lol: .
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 13 Май 2012, 14:22

Според мен на тази кола ще и трябват поне още 2к лева(боя,джанти,салон) за да изглежда добре.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 13 Май 2012, 15:22

metodi80 написа:До сега не бях виждал Е36 с бордо/червен салон ! :conf: Заради цвета на салона лично аз не бих я взел тая кола !

И аз ... пък и паричките ми се виждат малко множко за тая кола. 2500лв е може би реалната цена на колата ... :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 13 Май 2012, 21:11

Бай Семо написа:
metodi80 написа:До сега не бях виждал Е36 с бордо/червен салон ! :conf: Заради цвета на салона лично аз не бих я взел тая кола !

И аз ... пък и паричките ми се виждат малко множко за тая кола. 2500лв е може би реалната цена на колата ... :wave:

Е стига глупости,то само мотора е 1200+ ако е читав.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Май 2012, 9:21

Интересно ми е по какво съдите, че колата е обрана?
Аз по снимките виждам, нормално амортизирано за годините си купе, което вероятно са му изгнили праговете и са му сложили пластмасови за фаца.
Екстри нормални+ задни ел стъкла което е доста рядко срещана екстра.
Имаше едно мнение за одобрение в темата, че колата е сбирщайн, защото има копчета за задни ел стъкла, пък на купето нямало такива фабрично, за да се знае има такава екстра фабрично, но са рядко срещани и екзотични, както навигазия в Е36 ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 9:39

sas_88 написа:Какво по точной са "Обрали" от нея? Освен джантите и евентуално CD-то? Ама това за България е нормално,досега не е имало случай да купя кола и в нея да има CD, най много някой касетофон колкото да не е дупка. :mhihi:

Там е грешката. Аз подобна кола не купувам и не съм купувал. Искам да има радио отговарящо поне на качеството на модела, както и джанти с гуми. Всякакви коли с дупка на таблото и стоманени джанти с галоши автоматично ги подминавам. За мен продавача на такава кола е пълен мангал и съответно мога да очаквам какви ли не изненади.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Май 2012, 9:46

E добре за 3к с оригиналното cd, 17-ки с гуми и изправно техническо състояние без забележки по-боята 15г. кола според вас реално ли е! Нали се сещате, че ако ги имаше тези неща цената щеше да е друга и колегата сигурно нямаше да има такъв интерес!> :lol:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2012, 11:08

Баси, и аз почнах да пиша кОпувам :banghead: :banghead: :banghead:

Може да не е със 17-ки или кой знае каква музика. За мен свалянето от колата на неща за 50-100лв показва манталитета на собственика и съответно очаквам цигании правени за да се закърпят текущи проблеми, които биха довели до големи главоболия.

Говорим за човек, който се занимава да вкарва коли и да ги продава. Аз съм свалял гумите на е30-ката, но при положение, че я продавам за 600лв, а гумите са 400 преди 4-5 месеца. Оставих обаче радиото, което беше 120лв.

Взимам си винетката, при положение, че я ползвам на другата си кола. Ама да вкарам 10 коли и да им обера музиките, джантите, акумулаторите за да изкарам едни 1000лв отгоре.. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Май 2012, 11:18

Такива са братле, хората по-автокъщите според мен са най-гадната прослойка която съществува, чудя се кое е по-лошо бездомните кучета или тези нещастници който прикриват махнати аирбези и кърпят с подръчни материали, тук търсихме на едно младо момче е36 евтина преди, на такива неща и гробници се нагледах, обиколихме Бг. една кола не харесах, как може да има такива коли и да минават преглед, как просто не е истина!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 14 Май 2012, 11:30

Ако знаете онзи ден в петък докато обядвах какъв раговор водеха на съседната маса едни "майстори-прекупвачи"
Единя казва на другия каква Ц-класа е взел много изгодно със съвсем лек удар отпред и почва да му обяснява как я е възтановаил. Всичко даже и ербеците, купил нова централа, бегове... ала бала, но му останали задните колани, неможел да намери, и съответно заради тях свети на таблото.
Другия веднага почна да му обяснява къде еди кой си ги ремонтирал, а първия му вика, абе как бе те имат пиропатрон, ако случайно стане инцидент няма да са ефективни... и тн. общо взето изглежда му беше съвестно.
А другия му казва:
-Абе момче ти луд ли си как ше даваш 600лв. за колани, нали пари трябва да изкараш от тая кола, за какво си я взел, ремонтирай ги за по 20лв. на колан.
Направо щях да си разлея тараторчето от мъка, ебаси олигофрените има.
А в тая Ц-класа комби вероятно ще се вози семейство с деца :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ZLATIST » 14 Май 2012, 11:55

Една кола не те ли грабне с поглед значи не става(поне аз съм така).Колата става,но както казах по-горе трябват й още парички за да заприлича на такава,каквато би трябвало да бъде :roll: иначе в тоя вид :no:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 14 Май 2012, 12:40

Абе не е така, тя може да те грабне и заради силното желание да имаш такава.
После олеле майко....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 14 Май 2012, 12:42

Всичко е на късмет, успех на колегата ако я закупи и ще му стискам палци да няма :banghead: и да си я :driving: с кеф :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ZLATIST » 14 Май 2012, 12:48

vld написа:Абе не е така, тя може да те грабне и заради силното желание да имаш такава.
После олеле майко....

Все пак когато броиш пари разума над всичко(и късмета де) :D И мен ме грабна едно купе преди две години,но след като го закарах в сервиз за обстоен преглед се оказа,че това не е моята кола :)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 14 Май 2012, 17:06

Аз последната дето я взех така я карах в сервиз, видях кусурите, спазарих се за цената и я отнесох, после изскочиха още една торба неща за правени и открих хиляди циганийки по колата, добре че имам още една същата на части, че щеше да е трагедия :mhihi:
Просто шанс, гледаш я опъната измита полирана, е малко потропва голяма работа и ряз поемаш го четвъртит....
За читва кола си трябва дебела сума и колата да не е стъпвала при БГ "майстор".
С други думи италянка или германка, ама по далечко от алпите от там на място и от човек.
По скъпо излиза, но после само караш и екстри добавяш да си чешаш крастата.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36