Мнение за една обява на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Re: Мнение за една обява на е36
Колата лично на мен ми се вижда добра,до колкото е възможно да се прецени така по снимки.За тези пари ако е читава лично аз не бих се чудил много дълго време,а и с този мотор ще е доста приятна за каране.Колкото до салона въпрос на вкус,срещу 300 лева може и по-малко кожата е на лице
.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Според мен на тази кола ще и трябват поне още 2к лева(боя,джанти,салон) за да изглежда добре.

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
metodi80 написа:До сега не бях виждал Е36 с бордо/червен салон !Заради цвета на салона лично аз не бих я взел тая кола !
И аз ... пък и паричките ми се виждат малко множко за тая кола. 2500лв е може би реалната цена на колата ...

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Бай Семо написа:metodi80 написа:До сега не бях виждал Е36 с бордо/червен салон !Заради цвета на салона лично аз не бих я взел тая кола !
И аз ... пък и паричките ми се виждат малко множко за тая кола. 2500лв е може би реалната цена на колата ...
Е стига глупости,то само мотора е 1200+ ако е читав.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Интересно ми е по какво съдите, че колата е обрана?
Аз по снимките виждам, нормално амортизирано за годините си купе, което вероятно са му изгнили праговете и са му сложили пластмасови за фаца.
Екстри нормални+ задни ел стъкла което е доста рядко срещана екстра.
Имаше едно мнение за одобрение в темата, че колата е сбирщайн, защото има копчета за задни ел стъкла, пък на купето нямало такива фабрично, за да се знае има такава екстра фабрично, но са рядко срещани и екзотични, както навигазия в Е36
Аз по снимките виждам, нормално амортизирано за годините си купе, което вероятно са му изгнили праговете и са му сложили пластмасови за фаца.
Екстри нормални+ задни ел стъкла което е доста рядко срещана екстра.
Имаше едно мнение за одобрение в темата, че колата е сбирщайн, защото има копчета за задни ел стъкла, пък на купето нямало такива фабрично, за да се знае има такава екстра фабрично, но са рядко срещани и екзотични, както навигазия в Е36

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sas_88 написа:Какво по точной са "Обрали" от нея? Освен джантите и евентуално CD-то? Ама това за България е нормално,досега не е имало случай да купя кола и в нея да има CD, най много някой касетофон колкото да не е дупка.
Там е грешката. Аз подобна кола не купувам и не съм купувал. Искам да има радио отговарящо поне на качеството на модела, както и джанти с гуми. Всякакви коли с дупка на таблото и стоманени джанти с галоши автоматично ги подминавам. За мен продавача на такава кола е пълен мангал и съответно мога да очаквам какви ли не изненади.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
E добре за 3к с оригиналното cd, 17-ки с гуми и изправно техническо състояние без забележки по-боята 15г. кола според вас реално ли е! Нали се сещате, че ако ги имаше тези неща цената щеше да е друга и колегата сигурно нямаше да има такъв интерес!> 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси, и аз почнах да пиша кОпувам
Може да не е със 17-ки или кой знае каква музика. За мен свалянето от колата на неща за 50-100лв показва манталитета на собственика и съответно очаквам цигании правени за да се закърпят текущи проблеми, които биха довели до големи главоболия.
Говорим за човек, който се занимава да вкарва коли и да ги продава. Аз съм свалял гумите на е30-ката, но при положение, че я продавам за 600лв, а гумите са 400 преди 4-5 месеца. Оставих обаче радиото, което беше 120лв.
Взимам си винетката, при положение, че я ползвам на другата си кола. Ама да вкарам 10 коли и да им обера музиките, джантите, акумулаторите за да изкарам едни 1000лв отгоре..

Може да не е със 17-ки или кой знае каква музика. За мен свалянето от колата на неща за 50-100лв показва манталитета на собственика и съответно очаквам цигании правени за да се закърпят текущи проблеми, които биха довели до големи главоболия.
Говорим за човек, който се занимава да вкарва коли и да ги продава. Аз съм свалял гумите на е30-ката, но при положение, че я продавам за 600лв, а гумите са 400 преди 4-5 месеца. Оставих обаче радиото, което беше 120лв.
Взимам си винетката, при положение, че я ползвам на другата си кола. Ама да вкарам 10 коли и да им обера музиките, джантите, акумулаторите за да изкарам едни 1000лв отгоре..

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Такива са братле, хората по-автокъщите според мен са най-гадната прослойка която съществува, чудя се кое е по-лошо бездомните кучета или тези нещастници който прикриват махнати аирбези и кърпят с подръчни материали, тук търсихме на едно младо момче е36 евтина преди, на такива неща и гробници се нагледах, обиколихме Бг. една кола не харесах, как може да има такива коли и да минават преглед, как просто не е истина!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
Ако знаете онзи ден в петък докато обядвах какъв раговор водеха на съседната маса едни "майстори-прекупвачи"
Единя казва на другия каква Ц-класа е взел много изгодно със съвсем лек удар отпред и почва да му обяснява как я е възтановаил. Всичко даже и ербеците, купил нова централа, бегове... ала бала, но му останали задните колани, неможел да намери, и съответно заради тях свети на таблото.
Другия веднага почна да му обяснява къде еди кой си ги ремонтирал, а първия му вика, абе как бе те имат пиропатрон, ако случайно стане инцидент няма да са ефективни... и тн. общо взето изглежда му беше съвестно.
А другия му казва:
-Абе момче ти луд ли си как ше даваш 600лв. за колани, нали пари трябва да изкараш от тая кола, за какво си я взел, ремонтирай ги за по 20лв. на колан.
Направо щях да си разлея тараторчето от мъка, ебаси олигофрените има.
А в тая Ц-класа комби вероятно ще се вози семейство с деца
Единя казва на другия каква Ц-класа е взел много изгодно със съвсем лек удар отпред и почва да му обяснява как я е възтановаил. Всичко даже и ербеците, купил нова централа, бегове... ала бала, но му останали задните колани, неможел да намери, и съответно заради тях свети на таблото.
Другия веднага почна да му обяснява къде еди кой си ги ремонтирал, а първия му вика, абе как бе те имат пиропатрон, ако случайно стане инцидент няма да са ефективни... и тн. общо взето изглежда му беше съвестно.
А другия му казва:
-Абе момче ти луд ли си как ше даваш 600лв. за колани, нали пари трябва да изкараш от тая кола, за какво си я взел, ремонтирай ги за по 20лв. на колан.
Направо щях да си разлея тараторчето от мъка, ебаси олигофрените има.
А в тая Ц-класа комби вероятно ще се вози семейство с деца

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
Една кола не те ли грабне с поглед значи не става(поне аз съм така).Колата става,но както казах по-горе трябват й още парички за да заприлича на такава,каквато би трябвало да бъде
иначе в тоя вид 

- vld
- Старши ентусиаст
-
Абе не е така, тя може да те грабне и заради силното желание да имаш такава.
После олеле майко....
После олеле майко....

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Всичко е на късмет, успех на колегата ако я закупи и ще му стискам палци да няма
и да си я
с кеф 

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
vld написа:Абе не е така, тя може да те грабне и заради силното желание да имаш такава.
После олеле майко....
Все пак когато броиш пари разума над всичко(и късмета де)

- vld
- Старши ентусиаст
-
Аз последната дето я взех така я карах в сервиз, видях кусурите, спазарих се за цената и я отнесох, после изскочиха още една торба неща за правени и открих хиляди циганийки по колата, добре че имам още една същата на части, че щеше да е трагедия
Просто шанс, гледаш я опъната измита полирана, е малко потропва голяма работа и ряз поемаш го четвъртит....
За читва кола си трябва дебела сума и колата да не е стъпвала при БГ "майстор".
С други думи италянка или германка, ама по далечко от алпите от там на място и от човек.
По скъпо излиза, но после само караш и екстри добавяш да си чешаш крастата.

Просто шанс, гледаш я опъната измита полирана, е малко потропва голяма работа и ряз поемаш го четвъртит....
За читва кола си трябва дебела сума и колата да не е стъпвала при БГ "майстор".
С други думи италянка или германка, ама по далечко от алпите от там на място и от човек.
По скъпо излиза, но после само караш и екстри добавяш да си чешаш крастата.

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3