Проблематропане в предницата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Re: Проблематропане в предницата?
Не изключвай и амортесьорите които не си сменял, също се разбиват с времето, има много случаи те да чукат преди да се разбие каквото и да е било друго, и после почват да си поизтърват или се клатят много...
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
за жалост още нямам време да я вкарам в сервиз да я огледаме щателно но се надявам събота или неделя да ми остане 
п.с. имали начин за проверка на амортесьорите или ако изключа всички варянти значи са те?

п.с. имали начин за проверка на амортесьорите или ако изключа всички варянти значи са те?
- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
BMW дизайн написа:Колата е гледана само на канали.
чукането се появява само на по рязко тръгване голяма неравност с малка скорост. Чувасе от към шофьора. При скорост и разклащане пак щрака. Сменени са ввички накраиници,тампони биалетки и шарнири. Само по амортесиорите нищо не е правено.
Ако се успее да канала чрез разклащане да се предизвика тва щракане, мисля че ще е много лесно да се хване от къде е.....все пак поне двама отстрани трябва за разклатят зверски колата.......
Относно сменените неща - те добре са сменени, но все по често виждам неща който са слабо затегнати и след кратък период от време се появява луфт, а на съответния детайл не се обръща внимание, защото се знае че е сменен - все пак си струва да се провери и това......
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
ще се тестват всички възможни гайки дали са завити правилно и да колега когато едни приятели я разклатиха двамата изщрака и после неискаше повече но за жалост не можах да го видя от къде 

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Колега имах и аз страшно чукане отпред в дясно.След смяна на носачи на тампони биалетки и амортисъори мислех че е тампона на макферсона.Смених дори и корминлните накрайници и по време на смяната им видях като пробка на кормилната рейка. Обаче беше отдолу и се виждаше едно лагерче вътре и според мен това беше краят на кормилния прът. Сложих малко грес и почукването ми изчезна. След това открих тази тема и мисля че от рейката ми е идвало всичкото чукане и още не мога да си обесня откаде и как става.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=127046&hilit=%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B2+%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0
Аз сложих обаче грес не в дупката която е описана от колегата а от долната под нея.
Извинявам се за мнението може никой нищо да не ме е разбрал така че погледни темата и виж рейката може да е от нея.Знам какво е да си сменил всичко и да има лопане и тракане което е неоткриваемо.
Успех!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=127046&hilit=%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B2+%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0
Аз сложих обаче грес не в дупката която е описана от колегата а от долната под нея.
Извинявам се за мнението може никой нищо да не ме е разбрал така че погледни темата и виж рейката може да е от нея.Знам какво е да си сменил всичко и да има лопане и тракане което е неоткриваемо.
Успех!

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Мерси на всички колеги дали съвет проблема се окза разхлабен тампон на двигател над преден ляв носач. Сега вече е истински кеф да я карам колата.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
точно щях да ти предложа да погледнеш тампоните на мотора при мен на същия мотор бях скъсал десния /този под турбото/ и на легнали полицаи имах чувството ще ми се разглоби предницата 

6>4
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Да само че на мен беше от към шофьора и тропането беше скандално и не беше скъсан а само разхлабен ама незнам кой майстор е барал кадето не му е работа
важното е че всичко си е наред, а не както ме съветваха карай докато се разхлопа хубаво
докато падне мотора на земята

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2