един прекрасен следобед

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Юни 2006, 18:23

ООООО ма как пък точно ти си бил с фиестата :?:
хей сега ,мога да накарам някой да се регне във форума и да каже ,"не е той - аз бях" :?: :?:
Нещо май :type::?: Няма да забравя когато преди година и нещо и на мен ме се изкурчиха по същия начин,та чак имах покани за Пловдивската магистрала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Комшии сме, предполагам знаеш къде стоят колите ни - свирни довечера да се видим и ще се раберем :D 8)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 16 Юни 2006, 18:40

Пича може да докаже,че е той ако каже точното място на гонката,в коя улица е свил и в колко часа е станало,освен ако не го пише в поста,вече не помня кво е писано :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 16 Юни 2006, 19:40

Oyama написа:Та не виждам друго решение освен другата седмица и двамата да се появите на божура с сякви "копчета" ръчки и прочие включени 8) .
И фиестата ще бие доста лошо :mhihi: Това е истината :winky: Знам ,че тук на никой няма да му хареса това нещо ,но това е реалноста момци :mhihi:

П.С.-разказчето си го бива :D

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 16 Юни 2006, 21:06

Виж сега пичага - ако найстина момчето с фиестата си ти ще се радвам ако обясниш къде зави и кога точно "ми направи ластика" и беше пред мен ;) :idea:

Щото ми е извън стила да пускам теми и да пиша на всеослушание разни неща който не са верни ;)

Да ти кажа ли че нито ще споря нито ще доказвам как са били нещата защото в случая "насраното копеле" (както се изказа един колега) е тоя дето лъже ;) :arrow: така че не смятам да обръщам темата на спор щото не ми е в стила :winky:

И да ти кажа ли още нещо :?: :arrow: света е малък - дочух че си продавал фиестичката и си я бил "разлабил"... та мисълта ми е че няма да загубиш "достойнството" си ако кажеш - да така беше и да кажеш като човек искам реванш... пък ти си я вкарай във ред колата така че да ми сипеш подобаващо в реванша ;)

Това ще покаже вече една по-висока класа и като колега шофьор и като автомобилен маняк и като сериозен човек със самочувствие, гордост и стабилна дума :winky:

А ако си просто поредния пубер-интригант регнал се във форума за да предизвиква скандали тогава ти казвам много здраве и когато имаш самочувствието да не се криеш като мишка и да лъжеш за да събираш точки ще те похваля за градацията 8)

П.С. Не мисля да се повтарям и потретвам защото някак си е глупаво - никога не съм казвал не черното бяло, никога не съм си кривил и душата за неща който пиша тук!

Има специялно за това тема на Ati в "StreetRacers" в която много точно съм се изказал по тея въпроси :idea:

Дерзайте младежи... дерзайте... чешете си езиците докато ние истинските маняци на автомобилизма и на шофирането си правим кефа... чешете си езиците докато има кой да ви обръща внимание, докато сте интересни :winky: Всичко е до време :idea:

Сърдечни поздрави на всички фенове :wave:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

селянина с колелото
Аватар

Мнение от PROPOVEDNIKA » 17 Юни 2006, 8:04

Защо реши ,че се крие като мишка?Защо не се появите tази събота или неделя на Божурище да видите за какво става въпрос?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 17 Юни 2006, 11:13

евалата Диляне ... :bowdown: :yes:
jba jbu jbadu jmuc bajuu

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 17 Юни 2006, 11:54

PROPOVEDNIKA написа:Защо реши ,че се крие като мишка?Защо не се появите tази събота или неделя на Божурище да видите за какво става въпрос?

Щото във въпросната гонка резултата е един... ама е най-лесно да не си признаеш и на следващата среща да пренавие пружинката на Wastegate-a и да ме обърне с хастара навънка ;)

за това казах че който лъже... той лъже себе си и по тоя начин само си чеше егото :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 17 Юни 2006, 14:20

Ми ела другата събота на божура да видиме дали толкова ти върви бмв-то ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Юни 2006, 15:31

TheKiller написа:Ми ела другата събота на божура да видиме дали толкова ти върви бмв-то ;)

Аман

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Юни 2006, 16:40

TheKiller написа:Ми ела другата събота на божура да видиме дали толкова ти върви бмв-то ;)

Чети преди да пишеш, момче :!: :idea:
Не разбра ли, че няма да получиш шанс да загубиш още веднъж :?: :mhihi:
Признай си, защото ще вземе да те хване някоя 20-ка и пак да те бие и после... :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 17 Юни 2006, 19:16

WilliamsF1Team написа:...

А ти БЪЛГАРИНО не разбра ли че заяжданията Ви са напълно безплодни и само правят лошо впечатление :idea:

На божура ще присъствам, никъде не съм казал че няма да има реванш :idea:
Въпроса беше принципен за конкретната гонка, щото всички твърдите неща който нито сте видели нито знаете ама се хващате като риба на бастун :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

селянина с колелото
Аватар

Мнение от PROPOVEDNIKA » 17 Юни 2006, 23:05

WilliamsF1Team написа:Чети преди да пишеш, момче :!: :idea:
Не разбра ли, че няма да получиш шанс да загубиш още веднъж :?: :mhihi:
Признай си, защото ще вземе да те хване някоя 20-ка и пак да те бие и после... :mhihi:

Теб няма ли кой да ти сложи един бан ....

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Юни 2006, 1:45

Страхотна история :!: :!: :!:
Ех Диляне.... с тебе сме една и съща история ....
Моята тръпка обаче е нощем да разхождам зверчето из нощна София в търсене на поредната доза адреналин из пустите улици...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Юни 2006, 1:47

!!Asen_X написа:Страхотна история :!: :!: :!:
Ех Диляне.... с тебе сме една и съща история ....
Моята тръпка обаче е нощем да разхождам зверчето из нощна София в търсене на поредната доза адреналин из пустите улици...

Ние до сега.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Юни 2006, 2:04

Чак сега прочетох и останалата част от темата :confused:

Oyama написа:Нещо доказателства тва онова че не знам на кво да вярвам, усещам че са като влезе въпросният шестцилиндров калпазанин с копчето чудо, или ще се признае за насрано копеле или естествено ще почне да спори и тая тема ще стане бойно поле. Та не виждам друго решение освен другата седмица и двамата да се появите на божура с сякви "копчета" ръчки и прочие включени 8) .

Пич, сарказма ти е абсолютно неуместен!!!! Въпросния "калпазанин" е уважаван член на този форум, достатъчно интелигентен е за да не пише детинщини, каквито сте свикнали да четете в тунинг.бг форума например. Не ми се прави на ударен за копчето - ясно написано е какво точно прави.

Дилян Пенчев ясно е написал, че е съгласен на реванш - мъжка постъпка.

Няма да толерирам абсолютно никакви опити да за провокации, иронични подмятания и т.н. Не дразнете лъва в неговата клетка!
Съветвам уважаемата "публика" да си обира партакешите от тук или да се научи да изразява мнението си по цивилизован начин!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории