един прекрасен следобед
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ООООО ма как пък точно ти си бил с фиестата
хей сега ,мога да накарам някой да се регне във форума и да каже ,"не е той - аз бях"
Нещо май
,а
Няма да забравя когато преди година и нещо и на мен ме се изкурчиха по същия начин,та чак имах покани за Пловдивската магистрала
Комшии сме, предполагам знаеш къде стоят колите ни - свирни довечера да се видим и ще се раберем
Георги Пенчев

хей сега ,мога да накарам някой да се регне във форума и да каже ,"не е той - аз бях"

Нещо май

Комшии сме, предполагам знаеш къде стоят колите ни - свирни довечера да се видим и ще се раберем

Георги Пенчев
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Виж сега пичага - ако найстина момчето с фиестата си ти ще се радвам ако обясниш къде зави и кога точно "ми направи ластика" и беше пред мен
Щото ми е извън стила да пускам теми и да пиша на всеослушание разни неща който не са верни
Да ти кажа ли че нито ще споря нито ще доказвам как са били нещата защото в случая "насраното копеле" (както се изказа един колега) е тоя дето лъже
така че не смятам да обръщам темата на спор щото не ми е в стила
И да ти кажа ли още нещо
света е малък - дочух че си продавал фиестичката и си я бил "разлабил"... та мисълта ми е че няма да загубиш "достойнството" си ако кажеш - да така беше и да кажеш като човек искам реванш... пък ти си я вкарай във ред колата така че да ми сипеш подобаващо в реванша
Това ще покаже вече една по-висока класа и като колега шофьор и като автомобилен маняк и като сериозен човек със самочувствие, гордост и стабилна дума
А ако си просто поредния пубер-интригант регнал се във форума за да предизвиква скандали тогава ти казвам много здраве и когато имаш самочувствието да не се криеш като мишка и да лъжеш за да събираш точки ще те похваля за градацията
П.С. Не мисля да се повтарям и потретвам защото някак си е глупаво - никога не съм казвал не черното бяло, никога не съм си кривил и душата за неща който пиша тук!
Има специялно за това тема на Ati в "StreetRacers" в която много точно съм се изказал по тея въпроси
Дерзайте младежи... дерзайте... чешете си езиците докато ние истинските маняци на автомобилизма и на шофирането си правим кефа... чешете си езиците докато има кой да ви обръща внимание, докато сте интересни
Всичко е до време
Сърдечни поздрави на всички фенове

Щото ми е извън стила да пускам теми и да пиша на всеослушание разни неща който не са верни

Да ти кажа ли че нито ще споря нито ще доказвам как са били нещата защото в случая "насраното копеле" (както се изказа един колега) е тоя дето лъже

И да ти кажа ли още нещо

Това ще покаже вече една по-висока класа и като колега шофьор и като автомобилен маняк и като сериозен човек със самочувствие, гордост и стабилна дума

А ако си просто поредния пубер-интригант регнал се във форума за да предизвиква скандали тогава ти казвам много здраве и когато имаш самочувствието да не се криеш като мишка и да лъжеш за да събираш точки ще те похваля за градацията

П.С. Не мисля да се повтарям и потретвам защото някак си е глупаво - никога не съм казвал не черното бяло, никога не съм си кривил и душата за неща който пиша тук!
Има специялно за това тема на Ati в "StreetRacers" в която много точно съм се изказал по тея въпроси

Дерзайте младежи... дерзайте... чешете си езиците докато ние истинските маняци на автомобилизма и на шофирането си правим кефа... чешете си езиците докато има кой да ви обръща внимание, докато сте интересни

Сърдечни поздрави на всички фенове

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
Защо реши ,че се крие като мишка?Защо не се появите tази събота или неделя на Божурище да видите за какво става въпрос?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
PROPOVEDNIKA написа:Защо реши ,че се крие като мишка?Защо не се появите tази събота или неделя на Божурище да видите за какво става въпрос?
Щото във въпросната гонка резултата е един... ама е най-лесно да не си признаеш и на следващата среща да пренавие пружинката на Wastegate-a и да ме обърне с хастара навънка

за това казах че който лъже... той лъже себе си и по тоя начин само си чеше егото

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
TheKiller написа:Ми ела другата събота на божура да видиме дали толкова ти върви бмв-то
Чети преди да пишеш, момче

Не разбра ли, че няма да получиш шанс да загубиш още веднъж

Признай си, защото ще вземе да те хване някоя 20-ка и пак да те бие и после...

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
WilliamsF1Team написа:...
А ти БЪЛГАРИНО не разбра ли че заяжданията Ви са напълно безплодни и само правят лошо впечатление

На божура ще присъствам, никъде не съм казал че няма да има реванш

Въпроса беше принципен за конкретната гонка, щото всички твърдите неща който нито сте видели нито знаете ама се хващате като риба на бастун

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
WilliamsF1Team написа:Чети преди да пишеш, момче![]()
![]()
Не разбра ли, че няма да получиш шанс да загубиш още веднъж![]()
![]()
Признай си, защото ще вземе да те хване някоя 20-ка и пак да те бие и после...
Теб няма ли кой да ти сложи един бан ....
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Страхотна история![]()
![]()
![]()
Ех Диляне.... с тебе сме една и съща история ....
Моята тръпка обаче е нощем да разхождам зверчето из нощна София в търсене на поредната доза адреналин из пустите улици...
Ние до сега..

- Новини
-
Чак сега прочетох и останалата част от темата
Пич, сарказма ти е абсолютно неуместен!!!! Въпросния "калпазанин" е уважаван член на този форум, достатъчно интелигентен е за да не пише детинщини, каквито сте свикнали да четете в тунинг.бг форума например. Не ми се прави на ударен за копчето - ясно написано е какво точно прави.
Дилян Пенчев ясно е написал, че е съгласен на реванш - мъжка постъпка.
Няма да толерирам абсолютно никакви опити да за провокации, иронични подмятания и т.н. Не дразнете лъва в неговата клетка!
Съветвам уважаемата "публика" да си обира партакешите от тук или да се научи да изразява мнението си по цивилизован начин!

Oyama написа:Нещо доказателства тва онова че не знам на кво да вярвам, усещам че са като влезе въпросният шестцилиндров калпазанин с копчето чудо, или ще се признае за насрано копеле или естествено ще почне да спори и тая тема ще стане бойно поле. Та не виждам друго решение освен другата седмица и двамата да се появите на божура с сякви "копчета" ръчки и прочие включени.
Пич, сарказма ти е абсолютно неуместен!!!! Въпросния "калпазанин" е уважаван член на този форум, достатъчно интелигентен е за да не пише детинщини, каквито сте свикнали да четете в тунинг.бг форума например. Не ми се прави на ударен за копчето - ясно написано е какво точно прави.
Дилян Пенчев ясно е написал, че е съгласен на реванш - мъжка постъпка.
Няма да толерирам абсолютно никакви опити да за провокации, иронични подмятания и т.н. Не дразнете лъва в неговата клетка!
Съветвам уважаемата "публика" да си обира партакешите от тук или да се научи да изразява мнението си по цивилизован начин!