! Имам 730d 2003 218к.с. и искам да вдигна конете!
Модератор: bum_bum
4 мнения
• Страница 1 от 1
! Имам 730d 2003 218к.с. и искам да вдигна конете!
Имам 730d 2003 218к.с. 369 ft lbs Targue 500NM и искам да и вдигна конете и тн. Намерих някакъв POWERBOX който се включва към сензора на комон реала и уж става 258к.с. 443 ft lbs Targue 600NM....
Със чип от Българиа дава същите стоиности ама уж имало разлика м/у чипа и POWERBOX макарче и него го водиат чип....и от това което разбрах аз другото го вкарват в компютъра на колата и си остава така за век и веков и пак съшите стоиности...а POWERBOX в някои случаи е по скъп даже...Някои знае ли разликите ако има такива въобще и има ли хора които вече са пробвали такива неща?! помощ!
Със чип от Българиа дава същите стоиности ама уж имало разлика м/у чипа и POWERBOX макарче и него го водиат чип....и от това което разбрах аз другото го вкарват в компютъра на колата и си остава така за век и веков и пак съшите стоиности...а POWERBOX в някои случаи е по скъп даже...Някои знае ли разликите ако има такива въобще и има ли хора които вече са пробвали такива неща?! помощ!
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
При твоята кола се препограмира оригиналния чип през OBD II.След това може да бъде върна оригиналния софтуер без проблеми.Цялата операция трае 10-15 мин.
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Powerbox = Преебавка. Особено за кола като твойта изобщо не го слагай. Най добре го препрограмирай през ОБДто както Брейтон ти предлага. Powerbox-а е като да си отрежеш пружиние на окачването с цел поголяма устойчивост.....помага...евтино...обаче много по ПРОСТО и неефективно в сравнение със спортно окачване. Малко тъпо сравнение ма това се сетих.
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
иасно....благодаря....оказва ли някакво влияние върху настроиките на скоросната кутия и тн. Намаляжа ли се разхода на гориво? Захабява ли се двигателя? и примерно РЕДЛИНЕ дават ли някакжа гаранциа за не6то?
питам повечко защото съм нов в това...и неискам да си прецакам колата...имам и С200 компресор ама за неиа ми казаха 4е за да се сложи чип трябвало да се смени и ролката на компресора....ама С-тката не ме интересува сега...интересува ме бмв-то!
питам повечко защото съм нов в това...и неискам да си прецакам колата...имам и С200 компресор ама за неиа ми казаха 4е за да се сложи чип трябвало да се смени и ролката на компресора....ама С-тката не ме интересува сега...интересува ме бмв-то!
4 мнения
• Страница 1 от 1