! Имам 730d 2003 218к.с. и искам да вдигна конете!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

ентусиаст
Аватар

! Имам 730d 2003 218к.с. и искам да вдигна конете!

Мнение от pironkov » 14 Юни 2006, 10:48

Имам 730d 2003 218к.с. 369 ft lbs Targue 500NM и искам да и вдигна конете и тн. Намерих някакъв POWERBOX който се включва към сензора на комон реала и уж става 258к.с. 443 ft lbs Targue 600NM....
Със чип от Българиа дава същите стоиности ама уж имало разлика м/у чипа и POWERBOX макарче и него го водиат чип....и от това което разбрах аз другото го вкарват в компютъра на колата и си остава така за век и веков и пак съшите стоиности...а POWERBOX в някои случаи е по скъп даже...Някои знае ли разликите ако има такива въобще и има ли хора които вече са пробвали такива неща?! помощ!

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 14 Юни 2006, 11:20

При твоята кола се препограмира оригиналния чип през OBD II.След това може да бъде върна оригиналния софтуер без проблеми.Цялата операция трае 10-15 мин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 14 Юни 2006, 18:01

Powerbox = Преебавка. Особено за кола като твойта изобщо не го слагай. Най добре го препрограмирай през ОБДто както Брейтон ти предлага. Powerbox-а е като да си отрежеш пружиние на окачването с цел поголяма устойчивост.....помага...евтино...обаче много по ПРОСТО и неефективно в сравнение със спортно окачване. Малко тъпо сравнение ма това се сетих.
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 14 Юни 2006, 19:13

иасно....благодаря....оказва ли някакво влияние върху настроиките на скоросната кутия и тн. Намаляжа ли се разхода на гориво? Захабява ли се двигателя? и примерно РЕДЛИНЕ дават ли някакжа гаранциа за не6то?
питам повечко защото съм нов в това...и неискам да си прецакам колата...имам и С200 компресор ама за неиа ми казаха 4е за да се сложи чип трябвало да се смени и ролката на компресора....ама С-тката не ме интересува сега...интересува ме бмв-то!

Назад към Tuning