Ще отива ли черен капак на светло сиво купе ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Re: Ще отива ли черен капак на светло сиво купе ?
Сигурен съм, че никой не ходи на преглед на пожарогасителя си... Примерно....[/quote]
Аз ходя пич
Аз ходя пич

vanka7a написа:По темата: С черно карбоново фолио става много красивоДаже това БМВ го видях вчера и едва не се ударих докато карах моята
Извън темата: На бас, че на никой колата не е изрядна? Сигурен съм, че никой не ходи на преглед на пожарогасителя си... Примерно....
Еле пък с тая вежда, зелена емблема, джанти, мигачи, фолио и не знам още какви цигании....намбър уан е

Автора на темата... не се занимавай с глупости. Боядисай си капака в ОЕМ цвета, сивичкото на нощна улична светлина, достатъчно добре боядисано и пастирано, направо блести страшно. А тия работи с фолиото, особено пък и карбоново, вече ги продават и на рола на Илиянци и почват да стават банални.
Колкото до купето, къде било циганейшан нъмбар уан... кво му е толкова на мигачите или джантите? М6 джаната, стои страхотно на сиво купе и не само. Мигачите, са в пъти по красиви от ОЕМ-ските, особено пък от оранжевите. И мен веждата не ми допада, ама колкото лесно се слага, толкова лесно и се маха... така че, тва да и е проблема.
Колкото до купето, къде било циганейшан нъмбар уан... кво му е толкова на мигачите или джантите? М6 джаната, стои страхотно на сиво купе и не само. Мигачите, са в пъти по красиви от ОЕМ-ските, особено пък от оранжевите. И мен веждата не ми допада, ама колкото лесно се слага, толкова лесно и се маха... така че, тва да и е проблема.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
Мерси за многобройните коментари колеги, мисля да сложа черния капак засега, който е металик а не карбонова лепенка, пък ако не ми хареса винаги мога да го пребоядисам. Но като гледам така на снимките с достатъчно черни елементи по е36-цата става много приятна

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3