Ще отива ли черен капак на светло сиво купе ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ще отива ли черен капак на светло сиво купе ?

Мнение от PREDATOR_318is » 04 Апр 2012, 15:30

Сигурен съм, че никой не ходи на преглед на пожарогасителя си... Примерно....[/quote]
Аз ходя пич :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 04 Апр 2012, 16:05

vanka7a написа:По темата: С черно карбоново фолио става много красиво :yes: Даже това БМВ го видях вчера и едва не се ударих докато карах моята :)
E36.JPG
Извън темата: На бас, че на никой колата не е изрядна? Сигурен съм, че никой не ходи на преглед на пожарогасителя си... Примерно....

Еле пък с тая вежда, зелена емблема, джанти, мигачи, фолио и не знам още какви цигании....намбър уан е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 04 Апр 2012, 16:23

Автора на темата... не се занимавай с глупости. Боядисай си капака в ОЕМ цвета, сивичкото на нощна улична светлина, достатъчно добре боядисано и пастирано, направо блести страшно. А тия работи с фолиото, особено пък и карбоново, вече ги продават и на рола на Илиянци и почват да стават банални.

Колкото до купето, къде било циганейшан нъмбар уан... кво му е толкова на мигачите или джантите? М6 джаната, стои страхотно на сиво купе и не само. Мигачите, са в пъти по красиви от ОЕМ-ските, особено пък от оранжевите. И мен веждата не ми допада, ама колкото лесно се слага, толкова лесно и се маха... така че, тва да и е проблема.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

Потребител
Аватар

Мнение от BrainLeak » 04 Апр 2012, 18:40

Мерси за многобройните коментари колеги, мисля да сложа черния капак засега, който е металик а не карбонова лепенка, пък ако не ми хареса винаги мога да го пребоядисам. Но като гледам така на снимките с достатъчно черни елементи по е36-цата става много приятна :) :bchug:

Предишна

Назад към E36