Питане кабели на Аудио?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Питане кабели на Аудио?

Мнение от mafia » 08 Юни 2006, 22:22

Интересува ме , някъде пише ли кой кабел (кой цвят) какъв е на заводската кабелна система за аудио на Е36 ;) От обща колтура налучках най-важните , не съм сигурен за останалите :roll: Ако някой ми помогне със схема - много ще съм му благодарен ;)
Аз съм на принципа - по-добре сам да си го няправя и да се помъча няколко дни , вместо да дам пари на някой друг да ми го направи :arrow: но тогава (предполагам и при вас е така) одувлетворението ми е по-голямо , хем че съм успял сам да си го направя , хем че съм се научил да правя нещо ново :D Всяко ново научено нещо е едно богатство в повече :D

П.П. - а и да попитам , понеже ме е страх да напъвам , за да не прецакам някой щифт :arrow: тая колонката сето е в корите на вратите на купето - за да я отворя и да сменя колонките , трябва ли да свалям цялата кора или просто трябва да напъна мрежичката по-силно :roll: :?:

Мерси предварително за инфото :D
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Юни 2006, 23:02

Някаде по форума имаше схеми на аудиото,ма не ги намирам нещо :( Пробваи да потърсиш съсъ търсачката-знам колко е гадно,ама :dunno:

Виж ето тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11079

Незнам колко ще ти помогне,но за ега с това мога да ти помогна ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 08 Юни 2006, 23:05

Пиши по добре в кар аудио форума
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 08 Юни 2006, 23:31

Ей в тоя линк е схемата, точно от темата, която meha даде :yes:
http://home.att.net/~ebaines/e36_leads.htm

Цветовете може да не са същите, но разположението на кабелите по конектора е. :D

А колонката ще те разочаровам, но когато отварях кората (която се сваля много лесно между другото :yes:) да си оправям джама ми се стори, че е на болтчета отвътре. Ако греша моля да ме поправят... :D

Иначе за удовлетворението си много прав :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 09 Юни 2006, 1:01

колегата е прав кората се сваля лесно а говорителя си е с мрежичката и се държи отвътре на болт а за това кой кабел кой е се справих сам и е супер лесно :) токовите кабели от раз ти става ясно кои са останалото с батерийка прозвънявах за 5мин разбрах кой кабел каде отива :)успех в начинанието :)

Аватар

Мнение от mafia » 09 Юни 2006, 11:24

Мерси много момчета - утре ще я вържа и надявам се да се похваля с успешното слагане тук :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Назад към E36