Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?
Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?
Re: Дайте идеи за разчекване на предните гуми!!?
да ме извиниш за спама,ама с каква цел е това разчекване
и да те питам за дебелината на щангите
спирачната с-ма каква е
амортесиори и пружини какви са
ръчната е хидравлична или на жила
мотора
какво всичко от това свърши ,та залитна по градуса на завиване на предните колела -разчекването...
пак се извинявам за спама,просто ще ми е интересно да ми отговориш

и да те питам за дебелината на щангите
спирачната с-ма каква е
амортесиори и пружини какви са
ръчната е хидравлична или на жила
мотора

какво всичко от това свърши ,та залитна по градуса на завиване на предните колела -разчекването...
пак се извинявам за спама,просто ще ми е интересно да ми отговориш

Последна промяна vinio на 22 Мар 2012, 22:13, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ванка гъзарията почивен ден няма, така че и без да питаш отговора е ясен.
Иначе по темата - мисля че с по-дълги прави носачи става номера
Иначе по темата - мисля че с по-дълги прави носачи става номера

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз пък мисля че има едни ОЕМ ексцентрични тампони на макферсоните по малко под 300 лева бройката, дето дава малко градус
Иначе начини, много, ама сумите още по-големи

VesoPesa написа:Аз пък мисля че има едни ОЕМ ексцентрични тампони на макферсоните по малко под 300 лева бройката, дето дава малко градус![]()
има ги за е36 тия тампони ....за е34 от теб го чувам

колегата май търси друго разчекване

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
achilles написа:Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?
Колега кажи им на тея дет кривят носачи за дрифт автомобили да се кривнат някаде другате :Д Алуминиев носач нз как се криви без да се счупи при първия дрифт завои взет със 100-120 км.И нз кво ще е тва нагласяне дет ще го изяде тая кола че да има правилна сходимост на гумите...
Виждал съм точно на е30 как местят целия макферсон горе от бумбето навътре и съответно радиуса се променя без да сменят нищо по колата..
За друго незнам

Jorjinio написа:achilles написа:Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?
Колега кажи им на тея дет кривят носачи за дрифт автомобили да се кривнат някаде другате :Д Алуминиев носач нз как се криви без да се счупи при първия дрифт завои взет със 100-120 км.И нз кво ще е тва нагласяне дет ще го изяде тая кола че да има правилна сходимост на гумите...
Виждал съм точно на е30 как местят целия макферсон горе от бумбето навътре и съответно радиуса се променя без да сменят нищо по колата..
За друго незнамаи наздраве ся!За кривите алуминиеви носачи от е46 :Д
важното е чекнеж да има

а колегата ако знае какво пита,то ще снимам съседката гола и ще я пусна като едно имадже в темата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
vinio написа:VesoPesa написа:Аз пък мисля че има едни ОЕМ ексцентрични тампони на макферсоните по малко под 300 лева бройката, дето дава малко градус![]()
има ги за е36 тия тампони ....за е34 от теб го чувамтова не значи ,че съм сигурен де
колегата май търси друго разчекванеако аз не сам го разбрал правилно се извинявам,както и за д2 регулируемото на макферсона
Има има, Пощальона може да каже повече по темата

Иначе и аз разбрах че за друго разчекване иде реч, но дори и регулируемите на Д2, не играят кой-знае колко на е34-та, без игра с носачите, но пък там играта ти е почти никаква и не си заслужава особенно.
Чувал съм че с носачи от иХ, демек Г-образните се получавало нещо по-сериозно, но така и не съм виждал.
Чувал съм че с носачи от иХ, демек Г-образните се получавало нещо по-сериозно, но така и не съм виждал
аз си нося резервни ,нови щото знам че са кът тук.
мога да ти ги пратя за проба и ако ги вместиш в е34 друго,значи са ти подарък

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Мерси за идеята, ама аз дрифтачка е34 няма да си правя
За мен най-много едни ОЕМ ексцентрици
Иначе, за тая дето проучвах това с Г-образите ще минава на изцяло труг тип предница и малко ще остане от е34-та идея

За мен най-много едни ОЕМ ексцентрици

Иначе, за тая дето проучвах това с Г-образите ще минава на изцяло труг тип предница и малко ще остане от е34-та идея

с носачи от е34 их нищо не става ,от е30 их може би,но и при двата носача трябва да се преправя захващането за стабилизиращата щанга т.е. друга биалетка,не че е проблем де,ама.........
нека изчакаме колегата да не просветли за разчекването ,да обясни какво точно пита или е чул недочул и пуснал тема

п.паз лично тия носачи не си ги представям със секторна кутия
може и да стават де,ще ми е интересно да го видя просто
нека изчакаме колегата да не просветли за разчекването ,да обясни какво точно пита или е чул недочул и пуснал тема

п.паз лично тия носачи не си ги представям със секторна кутия

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Лелеее.. всеки ден има тема за някакви модификации по окачването и стаблизацията на тези 34-ки... какво кривите, режете, местите.., ще се изтрепете бе хора!
Окачването на Е34, ако е наред всичко е достатъчно прилично.. но вие сигурно постоянно карате на прага на възможностите на автомобила. В такъв случай е оправдано, мисля...
Окачването на Е34, ако е наред всичко е достатъчно прилично.. но вие сигурно постоянно карате на прага на възможностите на автомобила. В такъв случай е оправдано, мисля...
На планката където се завива правият носач с болта има още една дупка която е по-външно на колата на мене това ми трябва,но в този случай кривия носач окъсява,както и накрайниците на корм.щанга но те имат резба за регулиране.Въпроса ми е има ли малко по-дълги криви носачи за е34ка?
achilles написа:Колеги искам малко да разчекна предните гуми,както са на дрифт автомобилите.Знам че на 30ките им слагат носачи от е46,които са алуминиеви и можели да се изкривят.На е34 какво може да се направи по въпроса?
Потърси в Гугъл за BMW e34 camber plates.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Па то си го има заводско бре. Захващането на тампона на долния носач може да бъде на две различни места. Турай ги на външните дупки, реглаж на рейката и пусни снимки.... За кво са тия дупки там?!

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2