Проблем с централното и тока
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Проблем с централното и тока
Здравейте колеги , имам следния проблем , монтирах си нов заден капак , но след прерязването на кабелите и свързването им с тези на новия капак умря централното , тока в прозорците и лампите в купето при отврени врати. Лампата в скапания багажник си свети , но лампите в купето при отворени врати и процорците ги няма никакви. Гледах някои бушон да не е изгърмял , но за съжаление не е ! Някакви идеи къде да търся проблема ?
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Re: Проблем с централното и тока
Здрасти колега, аз имам почти същия проблем, само дето не съм сменял нищо и изведнъж всичко описано от тебе ми се случи + централното не ми работи. Ако си се справил с проблема моля кажи как го отстрани и какво беше, ако не бих искал да призова и аз колегите да помагат. 

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Към първия колега - объркани или не свързани кабели е причината!
Към вторият колега - разбандажираш кабелите, които илизат от купето и влизат в капака - има скъсани и дали накъсо по между си и и от там е проблема . При мен се бяха нацепили и дали няколко на късо -.изолирах ги внимателно ,после бандажирах с пвс лепенка и нямах проблеми повече . Това си е болест при Е 36 ците ,защото се прегъват постоянно и от студеното време се напуква изолацията ,щото е и стара и те така. Надявам се да съм бил полезен!
Към вторият колега - разбандажираш кабелите, които илизат от купето и влизат в капака - има скъсани и дали накъсо по между си и и от там е проблема . При мен се бяха нацепили и дали няколко на късо -.изолирах ги внимателно ,после бандажирах с пвс лепенка и нямах проблеми повече . Това си е болест при Е 36 ците ,защото се прегъват постоянно и от студеното време се напуква изолацията ,щото е и стара и те така. Надявам се да съм бил полезен!

Благодаря за отговора колега, при мене имаше скъсан един от тези кабели на вратата на багажника, а другите им беше нарушена изолацията, този скъсаният го оправих и другите ги бандажирах, но проблемът си остана.Много се надявах като ги видях да се окаже че в тях е проблема но уви
и сега в събота ще продължавам с ходене по мъките и по кабелите 

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Сега след като си си оправил кабелите може да провериш бушоните,след като е давало на късо може да е изгорял някой!
Това беше първото нещо което ми мина през акъла да направя колега, но се оказа, че абсолютно всички бушони са наред. В събота пак ще търся причината. Един колега ми даде някои идеи да проверя бравите на колонките и се рових доста по темите с търсачката и ще пробвам да видя дали е от нещата, които са имали други колеги като проблем, ако ли не отново на майстор 

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
7 мнения
• Страница 1 от 1