Проблем с централното и тока

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///M335i

Проблем с централното и тока

Мнение от Monoid » 26 Фев 2012, 19:31

Здравейте колеги , имам следния проблем , монтирах си нов заден капак , но след прерязването на кабелите и свързването им с тези на новия капак умря централното , тока в прозорците и лампите в купето при отврени врати. Лампата в скапания багажник си свети , но лампите в купето при отворени врати и процорците ги няма никакви. Гледах някои бушон да не е изгърмял , но за съжаление не е ! Някакви идеи къде да търся проблема ?
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?

Авточасти AutoPower.BG

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е70 4.8

Re: Проблем с централното и тока

Мнение от Papy_m » 06 Мар 2012, 19:01

Здрасти колега, аз имам почти същия проблем, само дето не съм сменял нищо и изведнъж всичко описано от тебе ми се случи + централното не ми работи. Ако си се справил с проблема моля кажи как го отстрани и какво беше, ако не бих искал да призова и аз колегите да помагат. :help:
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

Мнение от pgv64 » 07 Мар 2012, 15:39

Към първия колега - объркани или не свързани кабели е причината!
Към вторият колега - разбандажираш кабелите, които илизат от купето и влизат в капака - има скъсани и дали накъсо по между си и и от там е проблема . При мен се бяха нацепили и дали няколко на късо -.изолирах ги внимателно ,после бандажирах с пвс лепенка и нямах проблеми повече . Това си е болест при Е 36 ците ,защото се прегъват постоянно и от студеното време се напуква изолацията ,щото е и стара и те така. Надявам се да съм бил полезен! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Papy_m » 07 Мар 2012, 21:27

Благодаря за отговора колега, при мене имаше скъсан един от тези кабели на вратата на багажника, а другите им беше нарушена изолацията, този скъсаният го оправих и другите ги бандажирах, но проблемът си остана.Много се надявах като ги видях да се окаже че в тях е проблема но уви :dunno: и сега в събота ще продължавам с ходене по мъките и по кабелите :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Мнение от dicho0o » 08 Мар 2012, 19:01

Сега след като си си оправил кабелите може да провериш бушоните,след като е давало на късо може да е изгорял някой!
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Papy_m » 08 Мар 2012, 21:18

Това беше първото нещо което ми мина през акъла да направя колега, но се оказа, че абсолютно всички бушони са наред. В събота пак ще търся причината. Един колега ми даде някои идеи да проверя бравите на колонките и се рових доста по темите с търсачката и ще пробвам да видя дали е от нещата, които са имали други колеги като проблем, ако ли не отново на майстор :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 11 Мар 2012, 17:13

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

Назад към E36