газов инжекцион СТАГ-АЦ (томасето)-мнения

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

газов инжекцион СТАГ-АЦ (томасето)-мнения

Мнение от vaykisss » 07 Мар 2012, 0:12

както става ясно от заглавието,предстои ми монтаж на газов инжекцион ,спрял съм се на томасето,от http://www.stargasvedrare.com/gas_ingek.html
не заради друго а заради гаранцията(3год. или 100000км)
някой колега ако кара с такъв моля за мнения и препоръки :bowdown:
малко кофти ,че не е в Пловдив ама тук на големите (брц,ланди и ловато ),дават 2 години гаранция или от 20000 до 50000 защо незнам :dunno:
за газово съм приготвил от 900лв до 1200лв давайте съвети,рових ама за томасето в нашия форум няма много екземпляри :dunno:
знам,че е дискутирана много темата за газ ,но аз питам точно за този модел някакви мнения :yes:
колата е компакт м43 ако има значение

пс аааа и да не забравя бутилката ще я слагам точно зад седалките ,някой колега да сподели събирали се поне 30-40л бутилка :dunno:
пс1 за първи път :bcry: , от 10 години насам съм сменил доста коли и ми се налага да слагам газ ,2,6лв бензин :kuku:
Последна промяна vaykisss на 13 Мар 2012, 21:48, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Re: газов инжекцион томасето-мнения

Мнение от DirtySouth » 07 Мар 2012, 1:43

Ами те масово българските са с томасето части и нямат ядове , за компа нз как им е , но от към части са добре
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Мар 2012, 3:37

Защо не питаш първо на Кукленско шосе,Таньо Видев.Официален представител на други италиански газови инжекциони.Добри цени,безупречен монтаж,изплащане?Втори вариант е срещу "Ален Мак",в двора на сервиза на "Омникар".Пак много добри цени (включително изплащане) и качество.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 07 Мар 2012, 8:39

STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добър :yes: М43 може и с много по-елементарни неща да се подкара ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 07 Мар 2012, 10:16

ildivvy написа:Защо не питаш първо на Кукленско шосе,Таньо Видев.Официален представител на други италиански газови инжекциони.Добри цени,безупречен монтаж,изплащане?Втори вариант е срещу "Ален Мак",в двора на сервиза на "Омникар".Пак много добри цени (включително изплащане) и качество.

Таньо е официален представител на ланди ренцо и цената е 1150 на ги ланди но е с 2 години гаранция :dunno: ,аз Таньо го знам много добре,но по скоро аз за брц много се чудех,1100 лв всичко италиянско без рейката от тяхното представителство тук в тракия на околовръстното са,другите са пак на кукленско срещу омв-то на ловато ,там пак същата работа 2 години или 30000 км :dunno: ,аз пътувам в европа с колата и тея 30000км ще ги врътна за 6 месеца
и след много ровене в гугъл намерих тези представители на томасето с такава гаранция 3 години,преди да пусна темата говорих с шефа им ,и той каза ,че поставят също ловато и фобос ,но с 2 години гаранция ,та затова се зачудих тея томасето толкова ли са сигурни,че дават 3 години гаранция :dunno: ,аз не ги бях чувал преди това :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 07 Мар 2012, 10:24

BiTurbo написа:STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добър :yes: М43 може и с много по-елементарни неща да се подкара ;)

дано да си прав колега ,а иначе ,тези се занимават с монтаж на газови с-ми от 90-та година,лично шефа им ми каза ,че от 7 години работи с томасето и нама проблем с тях ,иначе каза ,че не е проблем да ми монтират фобос или ловато,и той това каза ,че ако се напънат ще го подкарат без проблем и с обикновенна у-ба,но аз не искам обикновенна :yes: ,ако ще слагам газ ще е инжекцион

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 07 Мар 2012, 15:41

vaykisss написа:
BiTurbo написа:STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добър :yes: М43 може и с много по-елементарни неща да се подкара ;)

дано да си прав колега ,а иначе ,тези се занимават с монтаж на газови с-ми от 90-та година,лично шефа им ми каза ,че от 7 години работи с томасето и нама проблем с тях ,иначе каза ,че не е проблем да ми монтират фобос или ловато,и той това каза ,че ако се напънат ще го подкарат без проблем и с обикновенна у-ба,но аз не искам обикновенна :yes: ,ако ще слагам газ ще е инжекцион

Колега, аз познавам човек който работи там и мога да ти гарантирам че сервиза е безупречен :yes: мой познат там сложи инжекцион точно като този какъвто искаш и вече няколко години никакъв проблем :yes: сложи го на е36 с М44б19 мотор... така че действай смело щтом караш по много :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 07 Мар 2012, 16:06

Peturcho_bmw написа:
vaykisss написа:

Колега, аз познавам човек който работи там и мога да ти гарантирам че сервиза е безупречен :yes: мой познат там сложи инжекцион точно като този какъвто искаш и вече няколко години никакъв проблем :yes: сложи го на е36 с М44б19 мотор... така че действай смело щтом караш по много :yes: :yes:

ми то не се издържа на тези цени на бензина,то проста математика 10л на 100км=26лв бензин за 10000км са 2600лв,10л на 100км=14лв газ за 10000км са 1400лв ,то още на първите 10000км се избива инвестицията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b20
Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
Детайли за колата: м пакет брат направо самолет

Мнение от batkoki » 07 Мар 2012, 20:37

колега нямам наблюдения над други марки но на Bigas инджекцион не си слагай по скъпи са от обикновенните и малко хора ги предлагат в бг но ми се струва че хората са малко не заради високата цена а защото са пълни боклуцииии :no: :bang: :banghead: успех колега и моя съвет е ако слагаш да сложиш някаква банална марка от която вече доста хра разбират защото често ще ти се налага да ходиш по настройки и диагностики и е хубаво да има повече хора кито могат да ти помогнат.пък и за къде я търсиш тази гаранция 3 години до тогава много неща можеш да промени та и колата можеш да смениш. успех с покупката колега :yes:
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 07 Мар 2012, 20:47

batkoki написа:колега нямам наблюдения над други марки но на Bigas инджекцион не си слагай по скъпи са от обикновенните и малко хора ги предлагат в бг но ми се струва че хората са малко не заради високата цена а защото са пълни боклуцииии :no: :bang: :banghead: успех колега и моя съвет е ако слагаш да сложиш някаква банална марка от която вече доста хра разбират защото често ще ти се налага да ходиш по настройки и диагностики и е хубаво да има повече хора кито могат да ти помогнат.пък и за къде я търсиш тази гаранция 3 години до тогава много неща можеш да промени та и колата можеш да смениш. успех с покупката колега :yes:

aaaa колата не я сменям ,бая инвестирах в нея ,аз ако исках една ама много намазана е46 можех да зема ,ама като не ме кефят :dunno:,пък този модел е36 компакт има сантиментална стойност за мен :yes: ,ще я покарам тая още малко стига да сме живи и здрави с нея :mhihi: ,пък по-нататък да паднат още малко едно е9/0,1,2 :winky: ,

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 08 Мар 2012, 23:40

последна вечер на размисъл :help: ,ловато ,фобос или томасето и също който е с този мотор да сподели за възможни дертове,че след 20 дена пак тръгвам из Европа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 09 Мар 2012, 1:16

Аз съм с Ловато на М42ката....бутилката ми е пура сложена между бомбетата(зад седалката)...35л,че не исках големи тучове в багажника,пък и не бих се разделил с резервната гума ;) Слагах газовото края на Януари тази година и го плащах 1050лв с монтаж,паспорт и скрита зареждачка :mhihi: Доволен съм.Засега(да чукна на дърво) нямам проблеми,разлика между 2те горива няма и не се усеща кога преминава от бензин на газ и обратното.
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 09 Мар 2012, 2:06

и
Jang1r написа:Аз съм с Ловато на М42ката....бутилката ми е пура сложена между бомбетата(зад седалката)...35л,че не исках големи тучове в багажника,пък и не бих се разделил с резервната гума ;) Слагах газовото края на Януари тази година и го плащах 1050лв с монтаж,паспорт и скрита зареждачка :mhihi: Доволен съм.Засега(да чукна на дърво) нямам проблеми,разлика между 2те горива няма и не се усеща кога преминава от бензин на газ и обратното.

дамм добра цена е 1050,тук ми искат 1150 без тия екстри и те са към 100 лв та отидоха 1250 и тва за най -долното ловато :mhihi: ,дето турците са го имитирали на 100% мимгаз май се води турския изпарител и комп,утре ще споделя първи впечатления със този стаг200(мисля,че е полски),всичко друго е на томасето италиянски :dunno: ,аз заради гаранцията го слагам не за друго ,щото колкото и да е 36 месеца не са малко,макар ,че ако тряаа да вися всеки месец при тях ще е тъпо ама дет се вика то малко и късмет тряаа :yes: ,а иначе представителсвото на брц е точно на един х.й от нас 1150 с няква измислена рейка иначе всичко друго е на брц :dunno: и гаранцията им по късичка 24 месеца, а ве квото стане слагам го и тва е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Мар 2012, 2:15

Стаг 200 май слагат и срещу "Ален Мак",но ти май каза,че гаранцията им е по-малка.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vaykisss » 09 Мар 2012, 3:15

ildivvy написа:Стаг 200 май слагат и срещу "Ален Мак",но ти май каза,че гаранцията им е по-малка.

1200лв и 2 години гаранция ,а там където ще слагам 1000лв и 3 години същия :yes:

Следваща

Назад към E36