газов инжекцион СТАГ-АЦ (томасето)-мнения
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
газов инжекцион СТАГ-АЦ (томасето)-мнения
както става ясно от заглавието,предстои ми монтаж на газов инжекцион ,спрял съм се на томасето,от http://www.stargasvedrare.com/gas_ingek.html
не заради друго а заради гаранцията(3год. или 100000км)
някой колега ако кара с такъв моля за мнения и препоръки
малко кофти ,че не е в Пловдив ама тук на големите (брц,ланди и ловато ),дават 2 години гаранция или от 20000 до 50000 защо незнам
за газово съм приготвил от 900лв до 1200лв давайте съвети,рових ама за томасето в нашия форум няма много екземпляри
знам,че е дискутирана много темата за газ ,но аз питам точно за този модел някакви мнения
колата е компакт м43 ако има значение
пс аааа и да не забравя бутилката ще я слагам точно зад седалките ,някой колега да сподели събирали се поне 30-40л бутилка
пс1 за първи път
, от 10 години насам съм сменил доста коли и ми се налага да слагам газ ,2,6лв бензин 
не заради друго а заради гаранцията(3год. или 100000км)
някой колега ако кара с такъв моля за мнения и препоръки

малко кофти ,че не е в Пловдив ама тук на големите (брц,ланди и ловато ),дават 2 години гаранция или от 20000 до 50000 защо незнам

за газово съм приготвил от 900лв до 1200лв давайте съвети,рових ама за томасето в нашия форум няма много екземпляри

знам,че е дискутирана много темата за газ ,но аз питам точно за този модел някакви мнения

колата е компакт м43 ако има значение
пс аааа и да не забравя бутилката ще я слагам точно зад седалките ,някой колега да сподели събирали се поне 30-40л бутилка

пс1 за първи път

Последна промяна vaykisss на 13 Мар 2012, 21:48, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: газов инжекцион томасето-мнения
Ами те масово българските са с томасето части и нямат ядове , за компа нз как им е , но от към части са добре
I'm slowly drifting

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Защо не питаш първо на Кукленско шосе,Таньо Видев.Официален представител на други италиански газови инжекциони.Добри цени,безупречен монтаж,изплащане?Втори вариант е срещу "Ален Мак",в двора на сервиза на "Омникар".Пак много добри цени (включително изплащане) и качество.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добър
М43 може и с много по-елементарни неща да се подкара 

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Защо не питаш първо на Кукленско шосе,Таньо Видев.Официален представител на други италиански газови инжекциони.Добри цени,безупречен монтаж,изплащане?Втори вариант е срещу "Ален Мак",в двора на сервиза на "Омникар".Пак много добри цени (включително изплащане) и качество.
Таньо е официален представител на ланди ренцо и цената е 1150 на ги ланди но е с 2 години гаранция

и след много ровене в гугъл намерих тези представители на томасето с такава гаранция 3 години,преди да пусна темата говорих с шефа им ,и той каза ,че поставят също ловато и фобос ,но с 2 години гаранция ,та затова се зачудих тея томасето толкова ли са сигурни,че дават 3 години гаранция

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
BiTurbo написа:STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добърМ43 може и с много по-елементарни неща да се подкара
дано да си прав колега ,а иначе ,тези се занимават с монтаж на газови с-ми от 90-та година,лично шефа им ми каза ,че от 7 години работи с томасето и нама проблем с тях ,иначе каза ,че не е проблем да ми монтират фобос или ловато,и той това каза ,че ако се напънат ще го подкарат без проблем и с обикновенна у-ба,но аз не искам обикновенна

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
vaykisss написа:BiTurbo написа:STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добърМ43 може и с много по-елементарни неща да се подкара
дано да си прав колега ,а иначе ,тези се занимават с монтаж на газови с-ми от 90-та година,лично шефа им ми каза ,че от 7 години работи с томасето и нама проблем с тях ,иначе каза ,че не е проблем да ми монтират фобос или ловато,и той това каза ,че ако се напънат ще го подкарат без проблем и с обикновенна у-ба,но аз не искам обикновенна,ако ще слагам газ ще е инжекцион
Колега, аз познавам човек който работи там и мога да ти гарантирам че сервиза е безупречен

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
Peturcho_bmw написа:vaykisss написа:BiTurbo написа:STAG електрониката бие всичко българско познато и непознато на пазара. С тоя инжекцион няма да имаш никакви проблеми на М43, стига да не го монтира някой ''разбирач''. Избора ти е доста добърМ43 може и с много по-елементарни неща да се подкара
дано да си прав колега ,а иначе ,тези се занимават с монтаж на газови с-ми от 90-та година,лично шефа им ми каза ,че от 7 години работи с томасето и нама проблем с тях ,иначе каза ,че не е проблем да ми монтират фобос или ловато,и той това каза ,че ако се напънат ще го подкарат без проблем и с обикновенна у-ба,но аз не искам обикновенна,ако ще слагам газ ще е инжекцион
Колега, аз познавам човек който работи там и мога да ти гарантирам че сервиза е безупреченмой познат там сложи инжекцион точно като този какъвто искаш и вече няколко години никакъв проблем
сложи го на е36 с М44б19 мотор... така че действай смело щтом караш по много
![]()
ми то не се издържа на тези цени на бензина,то проста математика 10л на 100км=26лв бензин за 10000км са 2600лв,10л на 100км=14лв газ за 10000км са 1400лв ,то още на първите 10000км се избива инвестицията
- batkoki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m50b20
- Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
- Детайли за колата: м пакет брат направо самолет
колега нямам наблюдения над други марки но на Bigas инджекцион не си слагай по скъпи са от обикновенните и малко хора ги предлагат в бг но ми се струва че хората са малко не заради високата цена а защото са пълни боклуцииии
успех колега и моя съвет е ако слагаш да сложиш някаква банална марка от която вече доста хра разбират защото често ще ти се налага да ходиш по настройки и диагностики и е хубаво да има повече хора кито могат да ти помогнат.пък и за къде я търсиш тази гаранция 3 години до тогава много неща можеш да промени та и колата можеш да смениш. успех с покупката колега 

кой според вас е вечният враг на БМВ? ....
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
batkoki написа:колега нямам наблюдения над други марки но на Bigas инджекцион не си слагай по скъпи са от обикновенните и малко хора ги предлагат в бг но ми се струва че хората са малко не заради високата цена а защото са пълни боклуцииии![]()
![]()
успех колега и моя съвет е ако слагаш да сложиш някаква банална марка от която вече доста хра разбират защото често ще ти се налага да ходиш по настройки и диагностики и е хубаво да има повече хора кито могат да ти помогнат.пък и за къде я търсиш тази гаранция 3 години до тогава много неща можеш да промени та и колата можеш да смениш. успех с покупката колега
aaaa колата не я сменям ,бая инвестирах в нея ,аз ако исках една ама много намазана е46 можех да зема ,ама като не ме кефят

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
последна вечер на размисъл
,ловато ,фобос или томасето и също който е с този мотор да сподели за възможни дертове,че след 20 дена пак тръгвам из Европа 

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Аз съм с Ловато на М42ката....бутилката ми е пура сложена между бомбетата(зад седалката)...35л,че не исках големи тучове в багажника,пък и не бих се разделил с резервната гума
Слагах газовото края на Януари тази година и го плащах 1050лв с монтаж,паспорт и скрита зареждачка
Доволен съм.Засега(да чукна на дърво) нямам проблеми,разлика между 2те горива няма и не се усеща кога преминава от бензин на газ и обратното.

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
и
дамм добра цена е 1050,тук ми искат 1150 без тия екстри и те са към 100 лв та отидоха 1250 и тва за най -долното ловато
,дето турците са го имитирали на 100% мимгаз май се води турския изпарител и комп,утре ще споделя първи впечатления със този стаг200(мисля,че е полски),всичко друго е на томасето италиянски
,аз заради гаранцията го слагам не за друго ,щото колкото и да е 36 месеца не са малко,макар ,че ако тряаа да вися всеки месец при тях ще е тъпо ама дет се вика то малко и късмет тряаа
,а иначе представителсвото на брц е точно на един х.й от нас 1150 с няква измислена рейка иначе всичко друго е на брц
и гаранцията им по късичка 24 месеца, а ве квото стане слагам го и тва е
Jang1r написа:Аз съм с Ловато на М42ката....бутилката ми е пура сложена между бомбетата(зад седалката)...35л,че не исках големи тучове в багажника,пък и не бих се разделил с резервната гумаСлагах газовото края на Януари тази година и го плащах 1050лв с монтаж,паспорт и скрита зареждачка
Доволен съм.Засега(да чукна на дърво) нямам проблеми,разлика между 2те горива няма и не се усеща кога преминава от бензин на газ и обратното.
дамм добра цена е 1050,тук ми искат 1150 без тия екстри и те са към 100 лв та отидоха 1250 и тва за най -долното ловато

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Стаг 200 май слагат и срещу "Ален Мак",но ти май каза,че гаранцията им е по-малка.
Ex: 96' BMW318ti

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Стаг 200 май слагат и срещу "Ален Мак",но ти май каза,че гаранцията им е по-малка.
1200лв и 2 години гаранция ,а там където ще слагам 1000лв и 3 години същия

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4