Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин

Мнение от Kroki » 11 Фев 2012, 15:13

А аз ше съм на смяна, кеф а и не трябва да пия .. :help:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2012, 15:18

(bubsa) написа:Брат ако съм жена или с неухота бих приела това или с него в главата :mhihi: Ти би ли се зарадвал на подобен стъклен лебед които да седи на/в шкафа?
Изобщо сувенирите са за отбиване на номера според мен.

Викаш стъкло и сварофски все тая :mhihi: Това като го блесне слънцето , нямат да ти разправям . Сувенирите и бижутата остават завинаги и напомнят за нещо... за разлика от бутилка вино или бонбони , които така или иначе всеки ден се консумират ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Фев 2012, 15:26

RSxRacer написа:тоя път ще го кажа сериозно без цел да спамя.Ако цяла година не сте се сещали да направите нещо мило за половинките си келфайда,че ще го направите за 14-ти...
:yes:
Този празник не го разбирам!
Трябва да се пиЬе на тази дата! :have one: :guitarist: :bgflag:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 11 Фев 2012, 16:08

kOnPuBkA написа: Подари на девойката нещо което ще използва и ще и е полезно... ;)

тиган във формата на сърце.... примерно :mrgreen:
never drive faster, than your guardian angel can !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520-170ps
Мечтае да кара: М5

Мнение от BMW_TEAM_SH » 11 Фев 2012, 16:15

лесния вариянт питаш я какво иска и и взимаш.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 11 Фев 2012, 16:23

Хм...Май нищо, защото преди малко разбрах, че са се уговаряли с един приятел за интимни отношения... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Без страх, без спирачка!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Фев 2012, 16:25

MatriX_Fucked написа:Хм...Май нищо, защото преди малко разбрах, че са се уговаряли с един приятел за интимни отношения... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може да се зарадва на 2 шамара и екскурзия до зъболекаря :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 11 Фев 2012, 17:14

Изображение
Нещо такова та да знае гадината следващия път
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Фев 2012, 17:33

Е вие луди ли сте с бой... изневери и с най-добрата приятелка, ама така че да ви завари :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 11 Фев 2012, 17:51

От една седмица се чудя и нищо не можах да измисля... Ще мине само с един голям букет и нещо мило написано на картичка и така. :dunno:

Преди като нямах приятелка какви идеи ми идваха, пък сега ... :|

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 11 Фев 2012, 20:53

acho.rs написа:
- ами сапун , шампоан ... евентуално тоалетна хартия и тампони - нещо което влиза в употреба , за какво са и иначе дрънкулки , дето само събират прах и трябва да ги чистят :mhihi:
Последния хубав подарък който съм правил беше ..........................
. ...

а сега сядам и започвам да размишлявам или чакам някой от форума да прояви оригиналност :ok:

Ооо, Ачо-лебеда се изказал :mhihi:

Аче, сапун, шампоан и тампони не са подаръци, а неща за лична хигиена, които всеки средно интелигентен човек сам си осигурява, та идеята ти не беше много оригинална :winky:

А иначе, ако бях на мястото на девойката на която си причинил този подарък бих те пратила с проскубаната гъска от свароФски да поплаваш малко при чудовището от Лох Нес, та барем се отърва от теб и малоумните ти подаръци или ти дойде акъла ... Ама явно тя е била достатъчно мила и възпитана, да приеме статуетката и да я мести по шкафа до края на живота си.. :mhihi: Та така за последния ти "хубав" подарък, който си правил.

Колкото до идеите за подарък, най-хубавият подарък, който може да направите на една жена е да се държите с нея все едно всеки ден е "14-ти февруари" :yes: Отношението е много повече от Уебедите и баМбоните във форма на сърце :)
А пък за материален подарък ако държите, наистина си помислете по какво си пада мацката ви- хоби, увлечение, занимания... Няма по-хубав подарък от този свързан с интересите ти, който можеш да използваш! ( И не Аче, нямам предвид да използва тампони и тоалетна хартия) ;)
Помислете какво обичат да правят жените ви най-много... Да готвят, да снимат, да се гримират, да четат, да дрифтят... И им подарете нещо свързано с това...

Разбира се, не изключвам да има и жени, които се кефят на банални подаръци- тип лебед... Вие си ги познавате ;)

пп. И сега преди някой пак да е казал за тигани...за готвенето нямам предвид тигани... а хубава готварска книга примерно или от сорта неща :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2012, 21:03

Aма ти се жегна ли бе момеее :mhihi:
Нещо те засегнах , че даде идея да се подарят стоки от първа необходимост дето "ВЛИЗАТ В УПОТРЕБА " ли - всеки има правото да бъде прост , позволено е . Колко до моето подаръче , те в магазините на Сваровски само олигофрени влизат и после се връщат да се оплачат колко бой са изяли заради тъпия си подарък :bowdown:
За да не бъде тотално негативен поста ми- моята идея е за нещо като неочаквано пътуване . Говориш няколко дни , против св.Валентин , как ще се прави Трифон Зарезан и ще се напиете яко ... кви са тия глупости за ден на влюбените и вечерта на 14ти взимаш момата и отпрашвате на някъде само двамката ... дори и за една нощ да е и да ти се налага , да ставаш на 15ти в 06:00 за да се връщате на работа (евентуално очилище :mhihi: )
Последна промяна acho.rs на 11 Фев 2012, 21:20, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Фев 2012, 21:18

acho.rs написа:Aма ти се жегна ли бе момеее :mhihi:
Нещо те засегнах , че даде идея да се подарят стоки от първа необходимост дето "ВЛИЗАТ В УПОТРЕБА " ли - всеки има правото да бъде прост , позволено е . Колко до моето подаръче , те в магазините на Сваровски само олигофрени влизат и после се връщат да се оплачат колко бой са изяли заради тъпия си подарък :bowdown:

Ти би ли се зарадвал на ненужен сувенир на който да бършеш прах единствено?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 11 Фев 2012, 21:20

Значи...Прост ще викаш там на твоята жена или на който искаш друг, но не и на мен...
Стоки от първа необходимост не съм давала идеи на никой да подарява, така че простия май си ти, щом мислиш че само тампоните "влизат в употреба".. :winky:

И всъщност в магазините на сваровски има прекрасни неща, но уебеда определно е тъп подарък ;)

А и все пак да ти дам идея за подарък... Тая година покрай тоалетната хартия и тампоните може да и вземеш и ей това, да има къде да си плацика гугутката...Със сваровски е все пак :bowdown:
Изображение
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2012, 21:24

(bubsa) написа:
acho.rs написа:Aма ти се жегна ли бе момеее :mhihi:

Ти би ли се зарадвал на ненужен сувенир на който да бършеш прах единствено?

Аз обичам сувенирите колега . Колкото до прословутия ми подарък - тази фигура е най-популярна и еталон за така наречените "бохемски" или чешки кристали .

ПС:радвам се копривата е открила приложение на кристалите , ама така е като ти се въртят идеи за принадлежности за баня/тоалетна ...:mhihi:

ПС2: как ме каратe да се обяснявам , ей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата