Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Какво ще й подарите за Триф... да де Свети Валентин
А аз ше съм на смяна, кеф а и не трябва да пия .. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
(bubsa) написа:Брат ако съм жена или с неухота бих приела това или с него в главатаТи би ли се зарадвал на подобен стъклен лебед които да седи на/в шкафа?
Изобщо сувенирите са за отбиване на номера според мен.
Викаш стъкло и сварофски все тая

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
RSxRacer написа:тоя път ще го кажа сериозно без цел да спамя.Ако цяла година не сте се сещали да направите нещо мило за половинките си келфайда,че ще го направите за 14-ти...

Този празник не го разбирам!
Трябва да се пиЬе на тази дата!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
kOnPuBkA написа: Подари на девойката нещо което ще използва и ще и е полезно...
тиган във формата на сърце.... примерно

never drive faster, than your guardian angel can !
- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520-170ps
- Мечтае да кара: М5
лесния вариянт питаш я какво иска и и взимаш....

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хм...Май нищо, защото преди малко разбрах, че са се уговаряли с един приятел за интимни отношения...

Без страх, без спирачка!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
MatriX_Fucked написа:Хм...Май нищо, защото преди малко разбрах, че са се уговаряли с един приятел за интимни отношения...![]()
![]()
Може да се зарадва на 2 шамара и екскурзия до зъболекаря

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара

Нещо такова та да знае гадината следващия път

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е вие луди ли сте с бой... изневери и с най-добрата приятелка, ама така че да ви завари 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
От една седмица се чудя и нищо не можах да измисля... Ще мине само с един голям букет и нещо мило написано на картичка и така.
Преди като нямах приятелка какви идеи ми идваха, пък сега ...

Преди като нямах приятелка какви идеи ми идваха, пък сега ...

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
acho.rs написа:
- ами сапун , шампоан ... евентуално тоалетна хартия и тампони - нещо което влиза в употреба , за какво са и иначе дрънкулки , дето само събират прах и трябва да ги чистят![]()
Последния хубав подарък който съм правил беше ..........................
. ...
а сега сядам и започвам да размишлявам или чакам някой от форума да прояви оригиналност
Ооо, Ачо-лебеда се изказал

Аче, сапун, шампоан и тампони не са подаръци, а неща за лична хигиена, които всеки средно интелигентен човек сам си осигурява, та идеята ти не беше много оригинална

А иначе, ако бях на мястото на девойката на която си причинил този подарък бих те пратила с проскубаната гъска от свароФски да поплаваш малко при чудовището от Лох Нес, та барем се отърва от теб и малоумните ти подаръци или ти дойде акъла ... Ама явно тя е била достатъчно мила и възпитана, да приеме статуетката и да я мести по шкафа до края на живота си..

Колкото до идеите за подарък, най-хубавият подарък, който може да направите на една жена е да се държите с нея все едно всеки ден е "14-ти февруари"

А пък за материален подарък ако държите, наистина си помислете по какво си пада мацката ви- хоби, увлечение, занимания... Няма по-хубав подарък от този свързан с интересите ти, който можеш да използваш! ( И не Аче, нямам предвид да използва тампони и тоалетна хартия)

Помислете какво обичат да правят жените ви най-много... Да готвят, да снимат, да се гримират, да четат, да дрифтят... И им подарете нещо свързано с това...
Разбира се, не изключвам да има и жени, които се кефят на банални подаръци- тип лебед... Вие си ги познавате

пп. И сега преди някой пак да е казал за тигани...за готвенето нямам предвид тигани... а хубава готварска книга примерно или от сорта неща

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Aма ти се жегна ли бе момеее
Нещо те засегнах , че даде идея да се подарят стоки от първа необходимост дето "ВЛИЗАТ В УПОТРЕБА " ли - всеки има правото да бъде прост , позволено е . Колко до моето подаръче , те в магазините на Сваровски само олигофрени влизат и после се връщат да се оплачат колко бой са изяли заради тъпия си подарък
За да не бъде тотално негативен поста ми- моята идея е за нещо като неочаквано пътуване . Говориш няколко дни , против св.Валентин , как ще се прави Трифон Зарезан и ще се напиете яко ... кви са тия глупости за ден на влюбените и вечерта на 14ти взимаш момата и отпрашвате на някъде само двамката ... дори и за една нощ да е и да ти се налага , да ставаш на 15ти в 06:00 за да се връщате на работа (евентуално очилище
)

Нещо те засегнах , че даде идея да се подарят стоки от първа необходимост дето "ВЛИЗАТ В УПОТРЕБА " ли - всеки има правото да бъде прост , позволено е . Колко до моето подаръче , те в магазините на Сваровски само олигофрени влизат и после се връщат да се оплачат колко бой са изяли заради тъпия си подарък

За да не бъде тотално негативен поста ми- моята идея е за нещо като неочаквано пътуване . Говориш няколко дни , против св.Валентин , как ще се прави Трифон Зарезан и ще се напиете яко ... кви са тия глупости за ден на влюбените и вечерта на 14ти взимаш момата и отпрашвате на някъде само двамката ... дори и за една нощ да е и да ти се налага , да ставаш на 15ти в 06:00 за да се връщате на работа (евентуално очилище

Последна промяна acho.rs на 11 Фев 2012, 21:20, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
acho.rs написа:Aма ти се жегна ли бе момеее![]()
Ти би ли се зарадвал на ненужен сувенир на който да бършеш прах единствено?
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Значи...Прост ще викаш там на твоята жена или на който искаш друг, но не и на мен...
Стоки от първа необходимост не съм давала идеи на никой да подарява, така че простия май си ти, щом мислиш че само тампоните "влизат в употреба"..
И всъщност в магазините на сваровски има прекрасни неща, но уебеда определно е тъп подарък
А и все пак да ти дам идея за подарък... Тая година покрай тоалетната хартия и тампоните може да и вземеш и ей това, да има къде да си плацика гугутката...Със сваровски е все пак

Стоки от първа необходимост не съм давала идеи на никой да подарява, така че простия май си ти, щом мислиш че само тампоните "влизат в употреба"..

И всъщност в магазините на сваровски има прекрасни неща, но уебеда определно е тъп подарък

А и все пак да ти дам идея за подарък... Тая година покрай тоалетната хартия и тампоните може да и вземеш и ей това, да има къде да си плацика гугутката...Със сваровски е все пак

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:acho.rs написа:Aма ти се жегна ли бе момеее![]()
Ти би ли се зарадвал на ненужен сувенир на който да бършеш прах единствено?
Аз обичам сувенирите колега . Колкото до прословутия ми подарък - тази фигура е най-популярна и еталон за така наречените "бохемски" или чешки кристали .
ПС:радвам се копривата е открила приложение на кристалите , ама така е като ти се въртят идеи за принадлежности за баня/тоалетна ...

ПС2: как ме каратe да се обяснявам , ей