Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от scipo » 27 Яну 2012, 15:41

Веселин|Василев написа:OMG да предполажим, че гърдите са силикон ама трапеца и рамената са ужасни!!

синтол...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 27 Яну 2012, 16:04

scipo написа:
Веселин|Василев написа:OMG да предполажим, че гърдите са силикон ама трапеца и рамената са ужасни!!

синтол...

Май май и аз мисля че има доза синтолче :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Яну 2012, 16:09

И тоя си се кефи... :dummy: :dummy: :box: :box: :puke:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Яну 2012, 17:20

ще му се радват в Калигула и Спартакус :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 31 Яну 2012, 16:45

Имам един въпрос колеги! Днес видях един пич в залата тренираше за гърди и какво ми направи впечетление, от лег двига само до половината лоста без да го изтласква до горе. Така си направи всичките серии. Въпроса ми е с това какво иска да направи? Релеф, обем или ...?
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 31 Яну 2012, 19:27

За домашна кардио тренировка кое е по - добре - велоаргометър или кростренажор
Като се има впредвид, че имам и килца за сваляне :)

И пак да питам какво е рекриейт :oops:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 31 Яну 2012, 21:46

JOTTO_DEL написа:Имам един въпрос колеги! Днес видях един пич в залата тренираше за гърди и какво ми направи впечетление, от лег двига само до половината лоста без да го изтласква до горе. Така си направи всичките серии. Въпроса ми е с това какво иска да направи? Релеф, обем или ...?

Сила :idea:

dark0 написа:И пак да питам какво е рекриейт

Така написано човек може доста да си поблъска главата,ако не го е чул това :mrgreen:
Иначе Recreate е бърнар за изгаряне на излишните мазнини,фирмата която го произвежда е добра,а самия продукт е доста силен ;)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Яну 2012, 22:21

Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват... добре е да се извърши "привикване" чрез по-слаби дози в началото, с повишаването им до подходяща доза.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 31 Яну 2012, 23:22

Mollov написа:Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват...

И като прибавим към това и лееееко завишената нервност....приключението е пълно,определено не е за всеки тая комбинация :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 31 Яну 2012, 23:40

sambeto написа:
Mollov написа:Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват...

И като прибавим към това и лееееко завишената нервност....приключението е пълно,определено не е за всеки тая комбинация :mrgreen:

сложи и едно кафе и аспирин и можем да му кажем Амииииннннн :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Фев 2012, 10:17

Колеги искам да помоля за съвет, става дума за креатин. Не съм много наясно с тва, каква е разликата между монихидратен и разни други. Според вас кое по добре да пия от тези двата на BioTech:
Tri creatine malate
http://www.hercules.bg/img/product/246/ ... late-2.jpg

и пак на BioTech монохидрат
http://www.fitneshrani.com/wp-content/t ... h=226&zc=1

Изобщо някой ако може да ми обясни каква е разликата между двата. Аз досега 1 месец пия от този първия, но сега се чудя дали да не взема от монохидрата.
Или другия вариант направо да си взема Cellmass.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mitko_lada » 04 Фев 2012, 1:14

Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 04 Фев 2012, 17:07

mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица ;)

Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:
http://gnc.imageg.net/graphics/product_ ... 1558dt.jpg

Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложи :roll: А също приемам и други предложения ;)
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 04 Фев 2012, 19:08

Nikito_nn написа:
mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица ;)

Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:

Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложи :roll: А също приемам и други предложения ;)

Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си :mrgreen:

Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече :idea:
Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците ;)
Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 04 Фев 2012, 19:30

sambeto написа:
Nikito_nn написа:

Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си :mrgreen:

Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече :idea:
Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците ;)
Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен :mrgreen:

Ами аз уж редовно я следя темата ама тва за креатина малко съм го изтървал явно :mhihi: Иначе и аз мислех да пробвам този монохидратния че доста хора ми казаха че е добър. А за протеина също от доста хора съм чувал че този в последните години бил най добрият и смятам да го пробвам, но ще съм ти много благодарен ако ми кажеш и някой друг вариант за протеин от тези които казваш че имат почти същия ефект, евентуално като свърша Gold-а да пробвам някой по евтин вариант :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата