Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Веселин|Василев написа:OMG да предполажим, че гърдите са силикон ама трапеца и рамената са ужасни!!
синтол...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
scipo написа:Веселин|Василев написа:OMG да предполажим, че гърдите са силикон ама трапеца и рамената са ужасни!!
синтол...
Май май и аз мисля че има доза синтолче

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Веселин|Василев написа:OMG да предполажим, че гърдите са силикон ама трапеца и рамената са ужасни!!
И тоя си се кефи...

ще му се радват в Калигула и Спартакус 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Имам един въпрос колеги! Днес видях един пич в залата тренираше за гърди и какво ми направи впечетление, от лег двига само до половината лоста без да го изтласква до горе. Така си направи всичките серии. Въпроса ми е с това какво иска да направи? Релеф, обем или ...?
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
За домашна кардио тренировка кое е по - добре - велоаргометър или кростренажор
Като се има впредвид, че имам и килца за сваляне
И пак да питам какво е рекриейт
Като се има впредвид, че имам и килца за сваляне

И пак да питам какво е рекриейт

- sambeto
- ентусиаст
-
JOTTO_DEL написа:Имам един въпрос колеги! Днес видях един пич в залата тренираше за гърди и какво ми направи впечетление, от лег двига само до половината лоста без да го изтласква до горе. Така си направи всичките серии. Въпроса ми е с това какво иска да направи? Релеф, обем или ...?
Сила

dark0 написа:И пак да питам какво е рекриейт
Така написано човек може доста да си поблъска главата,ако не го е чул това

Иначе Recreate е бърнар за изгаряне на излишните мазнини,фирмата която го произвежда е добра,а самия продукт е доста силен

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват... добре е да се извърши "привикване" чрез по-слаби дози в началото, с повишаването им до подходяща доза.
- sambeto
- ентусиаст
-
Mollov написа:Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват...
И като прибавим към това и лееееко завишената нервност....приключението е пълно,определено не е за всеки тая комбинация

sambeto написа:Mollov написа:Мога да кажа, че Recreate в комбинация с OXY-то не е за хора с проблеми с кръвното или предразположени към повишаване на кръвното налягане... също така съм виждал хора буквално да се разтреперват...
И като прибавим към това и лееееко завишената нервност....приключението е пълно,определено не е за всеки тая комбинация
сложи и едно кафе и аспирин и можем да му кажем Амииииннннн

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колеги искам да помоля за съвет, става дума за креатин. Не съм много наясно с тва, каква е разликата между монихидратен и разни други. Според вас кое по добре да пия от тези двата на BioTech:
Tri creatine malate
http://www.hercules.bg/img/product/246/ ... late-2.jpg
и пак на BioTech монохидрат
http://www.fitneshrani.com/wp-content/t ... h=226&zc=1
Изобщо някой ако може да ми обясни каква е разликата между двата. Аз досега 1 месец пия от този първия, но сега се чудя дали да не взема от монохидрата.
Или другия вариант направо да си взема Cellmass.
Tri creatine malate
http://www.hercules.bg/img/product/246/ ... late-2.jpg
и пак на BioTech монохидрат
http://www.fitneshrani.com/wp-content/t ... h=226&zc=1
Изобщо някой ако може да ми обясни каква е разликата между двата. Аз досега 1 месец пия от този първия, но сега се чудя дали да не взема от монохидрата.
Или другия вариант направо да си взема Cellmass.
- mitko_lada
- Потребител
-
Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица
Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:
http://gnc.imageg.net/graphics/product_ ... 1558dt.jpg
Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложи

- sambeto
- ентусиаст
-
Nikito_nn написа:mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица
Протеина ми за сега е SYNTHA-6, но вече е на привършване и мисля да си взема този път е тва:
Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложиА също приемам и други предложения
Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си

Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече

Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците

Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
sambeto написа:Nikito_nn написа:mitko_lada написа:Ако взимаш селмас препоръчително е и но-експлоод а за креатин мога да ти препоръчам СЕЕ(КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР) със някоя суровътечен протеин или матрица
Ако има и някой друг да изкаже мнение за този креатин който ми предложиА също приемам и други предложения
Gold Standart на Optimum го водят уж най добрия протеин.....пил съм от него,ефекта е добър,НО е скъп.
Може да си вземеш и протеин на друга марка,който е по евтин и ефекта ще е почти еднакъв.Ако не те притесняват левчетата,вземай смело Gold Standart.
Четох и предния ти пост,не изказах мнение за креатина понеже няколко страници по назад имаше мнения за видовете креатин и си мислех,че ще ги прочетеш....обаче явно не си![]()
Колега mitko_lada,ти хубаво предлагаш какъв креатин да си вземе колегата,ама според мене малко четеш между редовете.
Колегата Nikito_nn е написал че досега 1 месец е пил креатин малат,според мене продължаване на още един цикъл креатин (при това и друг вид) ще му дойде малко в повече![]()
Креатина го водят безвреден,без странични ефекти,това е така......обаче повярвай ми той малко или много натоварва бъбреците при по продължителна употреба,и аз съм виждал леко изменени стойности на параметрите изследвани в урината на мой приятел,именно от продължителна употреба на креатин.
Да,това наистина е нещо леко и резонно,после всичко си идва на мястото от само себе си,ама все пак е факт,както и леката тежест в бъбреците![]()
Колега Nikito_nn,пак ще кажа моето мнение по отношение на креатина.Пил съм от всичките му разновидности,моето мнение съдейки на според моето тяло е,че Креатин Монохидрат е най добрия от всичките му там варианти на креатина !
Ако все пак решиш да вземаш Етил Естер задължително си го вземи на капсули,а не на прах....повярвай ми вкуса е ужасен
Ами аз уж редовно я следя темата ама тва за креатина малко съм го изтървал явно