Цяла или на Части ??

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: Цяла или на Части ??

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 17 Яну 2012, 22:47

Is написа:
JIKI_RACER написа: Причината си е сериозна в интерес на истината

Недей ме ядосвА ся ве . Как можеш да кажеш на Е39 '' причина '' . Е39 е по-скоро '' лошо стечение на обстоятелства '' .

Бях се зарекъл , че нема да пиша точно в тая тема , ама ти сА нарочно ядосваш .

Бухвай у коша ТОЧНО това , което си намислил , вземай една мома да се вози до тебе и си тупкай фаса ....

Точно па ти ли го каза ся?
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 17 Яну 2012, 23:40

Жикооо, що ми се струва, че колата ти е омръзнала вече?
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Яну 2012, 0:49

Toй нали с това започна...
JIKI_RACER написа:... след като покарах 4 години е34 вече ми се кара нещо различно ...

Споделям мнението на Иво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Яну 2012, 1:09

е аз си дадох 34-та от ентусиазъм и страх от ръжда и сега пак на такава.Просто 39-те ми се струват меки пред Хардкор изпълнението на Е34
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 18 Яну 2012, 3:26

Миндил ще я търсиш ти като мене 34-ката :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 18 Яну 2012, 10:22

Ми то ни тъй,ни тъй бре.И в двата случея знаеш,че няма ка да и вземеш парите,за времето и нервите няма да говорим.А съм сигурен,че и една торба хубави спомени с тая кола,тях пък съвсем няма кой да ти ги осребри.
Ми работата е ясна,да вземем да съберем от форума по някой лев на човек,и да си остава собственност на клуба :mhihi: ,може някой ден и кинти за музей да спастрим,е тя ше е първия експонат там :lol:
Не я продавай,ако можеш събери лев,и си вземи това което си решил,нея си я карай за кеф събота и неделя,кво друго да ти кажа :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 18 Яну 2012, 12:11

На мен ми е любопитно на колко си я самооценява колата Жико :roll:
Все пак, ако реши да я дава цялата, трябва да обяви някаква стартова цена и да си определи за себе си някакъв минимум, под който няма да е даде в никакъв случай :roll:

Ама не настоявам да казва, защото така или иначе няма да купувам. Просто проявявам нетактично любопитство, току виж пък казал :oops: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Яну 2012, 13:49

Към автора. Колега не се познаваме лично но от форума си ми направил впечатление като човек, който знае много и знае как да се грижи за една кола. Твоята кола ми е модел за подражание как трябва да изглежда една Е34-ка. Моята като е вземах беше голям кенеф в пълния смисъл на думата. Даже бях решил в един момент да е разкарам. Но точно твоя ентусиазъм ми промени мнението и решението. В момента колата е в състоянието което исках и изглежда както искам. Точно ти беше човека който един вид с твоите писания ме подтикна да налея пари в бабата. Твоята кола е уникат никога няма да и избиеш парите. Вярно е че ти е омръзнала но се замисли, че в момента да си вземеш нещо читаво струва много. От друга страна ще е грях да е продаваш на части. За това както ти писаха колегите ако имаш парите си вземи каквото си решил и си я остави. Аз примерно за нищо не бих си дал колата в момента. Защото съм вложил много нерви и пари да е докарам до състоянието в което е сега. От друга страна все повече се влюбвам в нея с всеки изминал ден. Лично аз винаги съм се кефел на поддържани стари машини от колкото на новите. Вярно че я караш 4 години но се замисли за следното: това което ще вземеш вярно ще е по ново пълно с електроника и като се скапе нещо и ще има мяу. За това моля те не прави глупоста да е разпарчетосваш. То ако си решил е вярно, че няма кой да те разубеди но поне я дай цялата. Както каза друг колега сложи и някаква цена и виж какво ще стане. В момента е криза но винаги ще се намери някой ентусиаст и ценител който да е оцени и плати цялата. Ако искаш по голям мотор или повече мощност предполагам знаеш какво да направиш. В крайна сметка ти си взимаш решенията за бъдещето на тази икона...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Яну 2012, 13:52

Целият проблем е в липсата на пари, иначе бих я взел колата цялата да си седи за внуците в някой гараж. :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Яну 2012, 14:00

ddddk написа:На мен ми е любопитно на колко си я самооценява колата Жико :roll:
Все пак, ако реши да я дава цялата, трябва да обяви някаква стартова цена и да си определи за себе си някакъв минимум, под който няма да е даде в никакъв случай :roll:

Ама не настоявам да казва, защото така или иначе няма да купувам. Просто проявявам нетактично любопитство, току виж пък казал :oops: :lol:

Ако не се лъжа преди известно време я имаше в продава за около 8-9К

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 18 Яну 2012, 14:28

Скоро ровили ли сте в mobile.bg за 528 преди 95г. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Яну 2012, 14:29

И аз исках да продавам на два пъти моята, но като се загледах за читави алтернативи просто оцених каква кола притежавам и се отказах набързо.
Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 18 Яну 2012, 14:56

cod-cdbp написа:Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.

Що бе? Ще си я направиш и другата 8) Сега твоята като е готова какво ще правиш :idea:

Аз почвам да си мисля, че просто Жикито го сърбят ръцете :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Яну 2012, 14:58

ddddk написа:
cod-cdbp написа:Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.

Що бе? Ще си я направиш и другата 8) Сега твоята като е готова какво ще правиш :idea:

Аз почвам да си мисля, че просто Жикито го сърбят ръцете :mhihi:

При мен филма е многосериен ( от сорта на Дързост и красота).
Сега пак съм се зачесал за разни неща, не вярвам да съм единствения ;)
Жики карай си колата, не се занимавай с глупости, по-читава едва ли ще намериш.
Виж ако парите са ти в повече, взимай друга направо :smoke:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sexter » 18 Яну 2012, 15:06

колега щом толкова си решил да я продаваш пусни я на цена на която би бил удовлетворен да я дадеш ....то е ясно че ще е достад повечето е34-ки които се продават но явно и нивото и е много над тях апък може да се намери човек който да я оцени.Ето пресен пример един приятел си продаде читавата е34-ка и взе е39 след известно време се усети че се е прецакал и се обади на момчето на което продаде е34-та и бартеросаха за е39-та..Според мен ще изпиташ голямо разочерование ако се качиш от е34 на е39, която няма да ти предложи толкова по голям лукс и комфорт от едно чеитаво е34 даже може да се окаже обратното ...това е моето мнение поне.Успех с решаването на дилемата :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E34