Цяла или на Части ??
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Цяла или на Части ??
Is написа:JIKI_RACER написа: Причината си е сериозна в интерес на истината
Недей ме ядосвА ся ве . Как можеш да кажеш на Е39 '' причина '' . Е39 е по-скоро '' лошо стечение на обстоятелства '' .
Бях се зарекъл , че нема да пиша точно в тая тема , ама ти сА нарочно ядосваш .
Бухвай у коша ТОЧНО това , което си намислил , вземай една мома да се вози до тебе и си тупкай фаса ....
Точно па ти ли го каза ся?

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Жикооо, що ми се струва, че колата ти е омръзнала вече?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Toй нали с това започна...
Споделям мнението на Иво.
JIKI_RACER написа:... след като покарах 4 години е34 вече ми се кара нещо различно ...
Споделям мнението на Иво.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
е аз си дадох 34-та от ентусиазъм и страх от ръжда и сега пак на такава.Просто 39-те ми се струват меки пред Хардкор изпълнението на Е34
ТДС - Турбо Див Селянин
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Ми то ни тъй,ни тъй бре.И в двата случея знаеш,че няма ка да и вземеш парите,за времето и нервите няма да говорим.А съм сигурен,че и една торба хубави спомени с тая кола,тях пък съвсем няма кой да ти ги осребри.
Ми работата е ясна,да вземем да съберем от форума по някой лев на човек,и да си остава собственност на клуба
,може някой ден и кинти за музей да спастрим,е тя ше е първия експонат там
Не я продавай,ако можеш събери лев,и си вземи това което си решил,нея си я карай за кеф събота и неделя,кво друго да ти кажа
Ми работата е ясна,да вземем да съберем от форума по някой лев на човек,и да си остава собственност на клуба

Не я продавай,ако можеш събери лев,и си вземи това което си решил,нея си я карай за кеф събота и неделя,кво друго да ти кажа

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
На мен ми е любопитно на колко си я самооценява колата Жико
Все пак, ако реши да я дава цялата, трябва да обяви някаква стартова цена и да си определи за себе си някакъв минимум, под който няма да е даде в никакъв случай
Ама не настоявам да казва, защото така или иначе няма да купувам. Просто проявявам нетактично любопитство, току виж пък казал

Все пак, ако реши да я дава цялата, трябва да обяви някаква стартова цена и да си определи за себе си някакъв минимум, под който няма да е даде в никакъв случай

Ама не настоявам да казва, защото така или иначе няма да купувам. Просто проявявам нетактично любопитство, току виж пък казал

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Към автора. Колега не се познаваме лично но от форума си ми направил впечатление като човек, който знае много и знае как да се грижи за една кола. Твоята кола ми е модел за подражание как трябва да изглежда една Е34-ка. Моята като е вземах беше голям кенеф в пълния смисъл на думата. Даже бях решил в един момент да е разкарам. Но точно твоя ентусиазъм ми промени мнението и решението. В момента колата е в състоянието което исках и изглежда както искам. Точно ти беше човека който един вид с твоите писания ме подтикна да налея пари в бабата. Твоята кола е уникат никога няма да и избиеш парите. Вярно е че ти е омръзнала но се замисли, че в момента да си вземеш нещо читаво струва много. От друга страна ще е грях да е продаваш на части. За това както ти писаха колегите ако имаш парите си вземи каквото си решил и си я остави. Аз примерно за нищо не бих си дал колата в момента. Защото съм вложил много нерви и пари да е докарам до състоянието в което е сега. От друга страна все повече се влюбвам в нея с всеки изминал ден. Лично аз винаги съм се кефел на поддържани стари машини от колкото на новите. Вярно че я караш 4 години но се замисли за следното: това което ще вземеш вярно ще е по ново пълно с електроника и като се скапе нещо и ще има мяу. За това моля те не прави глупоста да е разпарчетосваш. То ако си решил е вярно, че няма кой да те разубеди но поне я дай цялата. Както каза друг колега сложи и някаква цена и виж какво ще стане. В момента е криза но винаги ще се намери някой ентусиаст и ценител който да е оцени и плати цялата. Ако искаш по голям мотор или повече мощност предполагам знаеш какво да направиш. В крайна сметка ти си взимаш решенията за бъдещето на тази икона...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Целият проблем е в липсата на пари, иначе бих я взел колата цялата да си седи за внуците в някой гараж. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ddddk написа:На мен ми е любопитно на колко си я самооценява колата Жико![]()
Все пак, ако реши да я дава цялата, трябва да обяви някаква стартова цена и да си определи за себе си някакъв минимум, под който няма да е даде в никакъв случай![]()
Ама не настоявам да казва, защото така или иначе няма да купувам. Просто проявявам нетактично любопитство, току виж пък казал![]()
Ако не се лъжа преди известно време я имаше в продава за около 8-9К
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И аз исках да продавам на два пъти моята, но като се загледах за читави алтернативи просто оцених каква кола притежавам и се отказах набързо.
Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.
Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
cod-cdbp написа:Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.
Що бе? Ще си я направиш и другата

Аз почвам да си мисля, че просто Жикито го сърбят ръцете

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ddddk написа:cod-cdbp написа:Така че, освен ако няма наистина читава кола, която да замести моята, няма да има продаване.
Що бе? Ще си я направиш и другатаСега твоята като е готова какво ще правиш
![]()
Аз почвам да си мисля, че просто Жикито го сърбят ръцете
При мен филма е многосериен ( от сорта на Дързост и красота).
Сега пак съм се зачесал за разни неща, не вярвам да съм единствения

Жики карай си колата, не се занимавай с глупости, по-читава едва ли ще намериш.
Виж ако парите са ти в повече, взимай друга направо

колега щом толкова си решил да я продаваш пусни я на цена на която би бил удовлетворен да я дадеш ....то е ясно че ще е достад повечето е34-ки които се продават но явно и нивото и е много над тях апък може да се намери човек който да я оцени.Ето пресен пример един приятел си продаде читавата е34-ка и взе е39 след известно време се усети че се е прецакал и се обади на момчето на което продаде е34-та и бартеросаха за е39-та..Според мен ще изпиташ голямо разочерование ако се качиш от е34 на е39, която няма да ти предложи толкова по голям лукс и комфорт от едно чеитаво е34 даже може да се окаже обратното ...това е моето мнение поне.Успех с решаването на дилемата 

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4