Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2012, 20:09

Mollov написа:В момента при Гала в "На Кафе" е на гости един кондиционен треньор, който направо й разказа играта на тема разделно хранене, мазнини и т.н. :D

Не е "един", ами Той. Без него за ВМ-НВХ едва ли щеше да се чуло още в България. Има една лоша черта обаче в тоя човек- Алди фен е :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Яну 2012, 21:51

Може, ама бая време ще му трябва, докато хората почнат да му привикват към нещата, дето казва... щото общо взето говори против всичко, което е било налагано през последниоте 15 години ;) И против 99.9% от хората, които се занимават с диети, фитнес и т.н. и т.н. :)

Днес Гала го гледаше като простинал кон...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2012, 22:29

Доста повече години са. От 10-тина се говори за това в България. А на Гала не и е за сефте и друг път е бил там
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Яну 2012, 0:32

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Яну 2012, 3:31

Тоя пич много луд :mhihi: Яко я затапваше през цялото време. Само ми е интересно как ще се докара това съотношение на калориите, ако човек не обича сланина? (примерно аз :mhihi: ) А и предполагам тоя пич е 60кг, защото яде малко като количество, а не защото го кефи да е с 30см ръка... Или просто защото нищо не тренира. В край на сметка 90% от хората във фитнеса ходят, за да станат по-големи. Аз лично с по-скучен спорт не съм занимавал :dunno: В момента в който стигна килограми, които мога да си поддържам без добавки... директно сменям спорта!
Mollov написа:И против 99.9% от хората, които се занимават с диети, фитнес и т.н. и т.н. :)

То 99,9% от "батките" по залите всъщност имат дискови хернии, висок холестерол(според лекарите с опасност от инфаркт), болки в ставите и още куп проблеми. Повечето породено от химия, другото от "разбиране". Един чичка примерно много обича да обяснява кое как се прави във фитнеса, ама за 3 години при него никаква разлика не виждам(в смисъл още не му личи, че е ходил някога на фитнес). Защо ходи на фитнес не знам... Гимнастика може и вкъщи на килима да си прави :mhihi: А пичове дет и те не знаят колко инжекции са си забили в задника, като започнат да дават съвети... най-забавни са. Някои в болници влизат и пак продължават да си пият хаповете и да си боцкат тестостерончето...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Яну 2012, 3:48

Kaто гледам как за повечето хора Милко от SpiderSport е "тоя пич" и разни други подобни определения и ми става весело :D
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2012, 9:52

TNT написа:Тоя пич много луд :mhihi: Яко я затапваше през цялото време. Само ми е интересно как ще се докара това съотношение на калориите, ако човек не обича сланина? (примерно аз :mhihi: ) А и предполагам тоя пич е 60кг, защото яде малко като количество, а не защото го кефи да е с 30см ръка... Или просто защото нищо не тренира. В край на сметка 90% от хората във фитнеса ходят, за да станат по-големи. Аз лично с по-скучен спорт не съм занимавал :dunno: В момента в който стигна килограми, които мога да си поддържам без добавки... директно сменям спорта!
...

Като не обичаш сланина ядеш масло примерно.

Спайдъра е "60 кила", (предполагам е поне 70 ;) ) щото не тренира и щото не обича да яде :mhihi: И доколкото знам няма амбиция да има 50 ръка или нещо подобно и никога не е имал. Това, че си 90-100 кила напомпан урод в никой случай не значи, че си здрав физически или дори силен.

Така, както не тренира ще ти покаже такива упражнения с такива тежести, които ще направят много силачи да мигат на парцали.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 18 Яну 2012, 10:22

Има един лаф по фитнесите и не се сдържах да не го напиша:))))

Слабите момченца с плочки са като дебелите жени с цици - не се броят

Иначе всеки сам си избира какъв иска да бъде. Нека да не започваме спора, ама онези така, ама тези така и тн. Всеки сам ходи на фитнес, не е по задължение и всеки сам си избира какъв иска да бъде.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2012, 11:14

Така е, всеки сам избира и има право да тренира и се храни както смята за правилно.

Дебелите момченца без плочки обаче много често гледат глупаво като почна да правя клек и тяга с по-тежко от тях :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 18 Яну 2012, 11:51

bum_bum написа:Така е, всеки сам избира и има право да тренира и се храни както смята за правилно.

Дебелите момченца без плочки обаче много често гледат глупаво като почна да правя клек и тяга с по-тежко от тях :mhihi:

Що ли и при мен е така само да добавя и лега към гореопоменатите упражнения :bchug:
Друго често срещано е и да ме питат какво зобя :banghead:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 18 Яну 2012, 12:12

Най-много ми харесват 75килограмовите фитнес маняци дето слагат по 100-110кг на лежанка ....единия прави лежанка а този дето го пази прави тяга хахаахахха. Но иначе са нагли име питата защо ми е да правя 8-10 повторения на 100кг като мога и 120кг да сложа.

ПС Стига с глупостите. Темата е за друго, а не за избиване на комплекси. Виждал съм 120кг шишко да прави с 80 на лежанка виждал съм и 100кг с коремче да прави 4ка на 150кг! За мен идеята на фитнеса не е да съм гърчав с 20 плочки и ръка 35см,както и да не изгарям лятото на волан.
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Яну 2012, 12:56

Кви комплекси, кви 100 кила? Иди чети за активно и пасивно тегло и ще разбереш защо мазния "спортист", дето не си е виждал пикалото от няколко години не може да вдигне толкова, колкото тоя, дето му е на половината от теглото.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 18 Яну 2012, 13:20

bum_bum написа:Кви комплекси, кви 100 кила? Иди чети за активно и пасивно тегло и ще разбереш защо мазния "спортист", дето не си е виждал пикалото от няколко години не може да вдигне толкова, колкото тоя, дето му е на половината от теглото.

А ти прочети двата поста над моя!

Идеята ми е,че ми писна полчкаджиите да ми се мъчат с тежести дето правят по 2-3 повторения. Горните два поста/единият твой/ се хвалите едвали не,че мачкате всички в залата! Темата не е за това. Пасивно Активно тегло ала бала-ако не си някой шишко дето тренира по 2 пъти в седмицата по 20мин или се лигавиш във фитнеса едвали ще ти липсва сила.

ПС Има едни състезания дето обръщат тракторни гуми и теглят тирове-там ПЛОЧКИТЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО!!!!!!
Последна промяна vanci88 на 18 Яну 2012, 13:29, променена общо 1 път
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Яну 2012, 14:18

Някой приема ли Now Igf-1+ liposomal spray
и скоро правил ли си е кръвни изследвания :roll:

Както и втори въпрос: Kre-Alkalyn е ужким напредналата "нова" добавка по-добра от Креатин монохидрата.
Някакви впечеатления от някой :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата