Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило. Кажете някаква диета или нещо такова

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

sambeto написа:randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило /около 10кг/. Кажете някаква диета или нещо такова
1.Ограничаваш въглехидратите до минимум от следобяд до сутринта.
2.Ограничаваш алкохола до минимум (ако пиеш де)
3.Поне 3 пъти в седмицата правиш някакво физическо натоварване (бягане,колело,най добре в фитнеса)
4.Ако случайно ходиш на фитнес и имаш приличен стаж си купуваш подходящите добавки.
така гарантирам минимум 5 кила надолу още първия месец
- randity
- Photographer
-
speedhokk написа:sambeto написа:randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило /около 10кг/. Кажете някаква диета или нещо такова
1.Ограничаваш въглехидратите до минимум от следобяд до сутринта.
2.Ограничаваш алкохола до минимум (ако пиеш де)
3.Поне 3 пъти в седмицата правиш някакво физическо натоварване (бягане,колело,най добре в фитнеса)
4.Ако случайно ходиш на фитнес и имаш приличен стаж си купуваш подходящите добавки.
така гарантирам минимум 5 кила надолу още първия месец
Демек, почвам фитнес или някакъв спорт ?
П.С. Сорка, не съм ти видял поста

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело
Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи
5кг ги сваляш без проблем. Диета, фитнес, някой спорт...все варианти далеч по-интересни от това да се тъпчеш по 4-5 пъти на ден, надявайки се да качиш желаните килограми и всяка сутрин да снасяш труда си в тоалетната

Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи

5кг ги сваляш без проблем. Диета, фитнес, някой спорт...все варианти далеч по-интересни от това да се тъпчеш по 4-5 пъти на ден, надявайки се да качиш желаните килограми и всяка сутрин да снасяш труда си в тоалетната

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
speedhokk написа:Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело![]()
Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи![]()
аз бих казал обратното

- randity
- Photographer
-
speedhokk написа:Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело![]()
Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи![]()
А няк'ва диета да предложиш ? Ако искаш и на ЛС

ахахахахахахахаха тука свалянето на кила за ни6то ги нямате ...... 10 кила ... 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какъв е проблема за човек с нормално работещ метаболизъм да свали или качи 10-15 кила за няколко месеца?
bum_bum написа:Какъв е проблема за човек с нормално работещ метаболизъм да свали или качи 10-15 кила за няколко месеца?
да ре4ем 4е съм полупрофесионален(ако не и проф. ма о6те не съм стигнал да ми пла6тат колкото на ба6 елита хахаха) спортист с режим и тем подобни с напъано нормален метаболизъм , преди год. и половина имах брутална кунтизия която ме държа около 8 мес. аут , докато се върна (предни кръстни връзки минискус и о6те некви засегнати кости сухужилия и т.н.) бях 8 кила нагоре и знам как се свалят кила ...
и ти давам гаранция 4е ннай вероятно никой няма и не е тренирал по този на4ин по който съм тренирал за да влезна в нормите (говоря за хората от темата които питат )
.....................
хехехех е да винаги може да има някой с някой бесен не реален метаболизъм но просто казвам 4е ей така не се свалят както си го обясняват колегите тук .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е, и ние сме тренирали.. мога да ти покажа календарче, на което съм си отбелязвал по 2-4 часа всеки божи ден в продължение на месеци и без да съм професионалист или полупрофесионалист 
Щом си качил 8 кила би било редно да можеш и да ги свалиш. Мотивацията си я имал явно, въпроса остава в методиката.
За съжаление все повече са хората под 20 години допуснали да заприличат на тутманици с тотално увреден метаболизъм питащи "какво да правя"... има оправия ама иска нечовешка воля.
Нямаш ли я остава варианта за поправка в следващия живот.

Щом си качил 8 кила би било редно да можеш и да ги свалиш. Мотивацията си я имал явно, въпроса остава в методиката.
За съжаление все повече са хората под 20 години допуснали да заприличат на тутманици с тотално увреден метаболизъм питащи "какво да правя"... има оправия ама иска нечовешка воля.
bum_bum написа:Е, и ние сме тренирали.. мога да ти покажа календарче, на което съм си отбелязвал по 2-4 часа всеки божи ден в продължение на месеци и без да съм професионалист или полупрофесионалист
Тука каза разковни4ето ВОЛЯ ....успех на вси4ки
от лакомия и контузии 10кг + съм ги правил за 2 седмици, свалял съм ги чрез екстремни диети, нвд, по 15 обиколки сутрин и вечер на стадиона, но най-здравословно и най-малко затормозяващо психиката си остава - 500 кaл от дневният прием -0,5 кг на седмица се свалят, а в комбинация със спорт 1-1,5кг. за да има ефект ти трябват хранителните навици, пълнозърнет хляб само сутрин, плод, салата, манджа стават закон, сладко до 200кал до обяд, ако си стриктен 10 кг се свалят за 8-10 седмици.randity написа:
по-запознатите, ако имат идея как мога да си оправя метаболизма да пишат. нямам мазнотии около гърдите, но си мисля, че нивата на естрогена са ми в повече и ми се иска да пия нещо, но да не е кофти за здравето, преди пих липо6 блак и дигнах кръвно 200, а никога не съм имал подобни проблеми
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нивата на тестостерона се качват от правилно НВД с доста вътрешности и субпродукти в менюто.
А сладкото си е сладко дали ще го изядеш в 8 сутринта или 8 вечерта е все тая. Както и за всички останали калории. Ако днес изядеш 100гр протеин е все едно по кое време е било. 100 грама са 100 грама и не действат различно в зависимост от това кога ядеш.
А сладкото си е сладко дали ще го изядеш в 8 сутринта или 8 вечерта е все тая. Както и за всички останали калории. Ако днес изядеш 100гр протеин е все едно по кое време е било. 100 грама са 100 грама и не действат различно в зависимост от това кога ядеш.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
acer написа:по-запознатите, ако имат идея как мога да си оправя метаболизма да пишат. нямам мазнотии около гърдите, но си мисля, че нивата на естрогена са ми в повече и ми се иска да пия нещо, но да не е кофти за здравето, преди пих липо6 блак и дигнах кръвно 200, а никога не съм имал подобни проблеми
Честно казано не знам какво точно искаш да кажеш с това че имаш проблеми с естрогена.....
Ако по голяма част от тестостерона ти се превръща в естроген,си склонен към гинекомастия.Понеже не знам какво и как тренираш,не знам и какво точно приемаш като добавки.....най лесния вариант за блокиране на това тестостерона да се превръща в естроген,е да се приема по половин хапче сутрин и вечер Тамоксифен

НО,всичко това ако знам какво и как се случва с тебе,какво пиеш,как тренира...и т.н.
Факторите са много,ако случайно е нещо по сериозно (което не го вярвам) е консултация с ендокринолог,и чак тогава се преминава към евентуално лечение колега.
като дебелея качвам първо на крака, задник и паласки или т.нар крушовидна форма, това и ендокриноложката го забеляза, но не успях да стигна до кръвни изследвания, от друга страна нямам никакви мазнотии около гърдите и пред мацките не съм се излагал, но тва трупане по краката и убития метаболизъм ми бърка в нервите! за 10 дена болнични съм качил 3кг, като приемам около 2500кал дневно. спорта за последната година ми е бил само кофички, набирания и тичане, ще почна да спортувам пак, но най-рано след 60 дена.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд