Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от randity » 02 Яну 2012, 22:11

randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило. Кажете някаква диета или нещо такова :?:

:dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 02 Яну 2012, 22:14

sambeto написа:
randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило /около 10кг/. Кажете някаква диета или нещо такова :?:

1.Ограничаваш въглехидратите до минимум от следобяд до сутринта.
2.Ограничаваш алкохола до минимум (ако пиеш де)
3.Поне 3 пъти в седмицата правиш някакво физическо натоварване (бягане,колело,най добре в фитнеса)
4.Ако случайно ходиш на фитнес и имаш приличен стаж си купуваш подходящите добавки.

така гарантирам минимум 5 кила надолу още първия месец :idea:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 02 Яну 2012, 22:17

speedhokk написа:
sambeto написа:
randity написа:Колеги, гледам, че сте наясно с някой неща та да ви питам. Искам да сваля някое друго кило /около 10кг/. Кажете някаква диета или нещо такова :?:

1.Ограничаваш въглехидратите до минимум от следобяд до сутринта.
2.Ограничаваш алкохола до минимум (ако пиеш де)
3.Поне 3 пъти в седмицата правиш някакво физическо натоварване (бягане,колело,най добре в фитнеса)
4.Ако случайно ходиш на фитнес и имаш приличен стаж си купуваш подходящите добавки.

така гарантирам минимум 5 кила надолу още първия месец :idea:

Демек, почвам фитнес или някакъв спорт ?
П.С. Сорка, не съм ти видял поста :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 02 Яну 2012, 22:31

Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело :mhihi:
Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи :mhihi:
5кг ги сваляш без проблем. Диета, фитнес, някой спорт...все варианти далеч по-интересни от това да се тъпчеш по 4-5 пъти на ден, надявайки се да качиш желаните килограми и всяка сутрин да снасяш труда си в тоалетната :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 02 Яну 2012, 22:33

speedhokk написа:Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело :mhihi:
Не знам, аз лично мисля, че твоя вариант е по-лесния. Да свалиш килограми(говорим за 5-10кг) е далеч по-лесно от колкото да искаш да ги качиш. Е това на никой не го пожелавам, да иска и да не може да качи :mhihi:
5кг ги сваляш без проблем. Диета, фитнес, някой спорт...все варианти далеч по-интересни от това да се тъпчеш по 4-5 пъти на ден, надявайки се да качиш желаните килограми и всяка сутрин да снасяш труда си в тоалетната :mhihi:

аз бих казал обратното :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 02 Яну 2012, 22:34

speedhokk написа:Или чакаш 3-4месеца и започваш да бягаш или караш колело :mhihi:

А няк'ва диета да предложиш ? Ако искаш и на ЛС :yes:

Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 02 Яну 2012, 22:42

ахахахахахахахаха тука свалянето на кила за ни6то ги нямате ...... 10 кила ... :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Яну 2012, 22:53

Какъв е проблема за човек с нормално работещ метаболизъм да свали или качи 10-15 кила за няколко месеца?
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 02 Яну 2012, 23:04

bum_bum написа:Какъв е проблема за човек с нормално работещ метаболизъм да свали или качи 10-15 кила за няколко месеца?

да ре4ем 4е съм полупрофесионален(ако не и проф. ма о6те не съм стигнал да ми пла6тат колкото на ба6 елита хахаха) спортист с режим и тем подобни с напъано нормален метаболизъм , преди год. и половина имах брутална кунтизия която ме държа около 8 мес. аут , докато се върна (предни кръстни връзки минискус и о6те некви засегнати кости сухужилия и т.н.) бях 8 кила нагоре и знам как се свалят кила ...
и ти давам гаранция 4е ннай вероятно никой няма и не е тренирал по този на4ин по който съм тренирал за да влезна в нормите (говоря за хората от темата които питат )
.....................
хехехех е да винаги може да има някой с някой бесен не реален метаболизъм но просто казвам 4е ей така не се свалят както си го обясняват колегите тук .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Яну 2012, 23:12

Е, и ние сме тренирали.. мога да ти покажа календарче, на което съм си отбелязвал по 2-4 часа всеки божи ден в продължение на месеци и без да съм професионалист или полупрофесионалист ;)

Щом си качил 8 кила би било редно да можеш и да ги свалиш. Мотивацията си я имал явно, въпроса остава в методиката.

За съжаление все повече са хората под 20 години допуснали да заприличат на тутманици с тотално увреден метаболизъм питащи "какво да правя"... има оправия ама иска нечовешка воля.
Нямаш ли я остава варианта за поправка в следващия живот.
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 02 Яну 2012, 23:47

bum_bum написа:Е, и ние сме тренирали.. мога да ти покажа календарче, на което съм си отбелязвал по 2-4 часа всеки божи ден в продължение на месеци и без да съм професионалист или полупрофесионалист ;)

Щом си качил 8 кила би било редно да можеш и да ги свалиш. Мотивацията си я имал явно, въпроса остава в методиката.

За съжаление все повече са хората под 20 години допуснали да заприличат на тутманици с тотално увреден метаболизъм питащи "какво да правя"... има оправия ама иска нечовешка воля.
Нямаш ли я остава варианта за поправка в следващия живот.

Тука каза разковни4ето ВОЛЯ ....успех на вси4ки

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Яну 2012, 13:32

randity написа:
от лакомия и контузии 10кг + съм ги правил за 2 седмици, свалял съм ги чрез екстремни диети, нвд, по 15 обиколки сутрин и вечер на стадиона, но най-здравословно и най-малко затормозяващо психиката си остава - 500 кaл от дневният прием -0,5 кг на седмица се свалят, а в комбинация със спорт 1-1,5кг. за да има ефект ти трябват хранителните навици, пълнозърнет хляб само сутрин, плод, салата, манджа стават закон, сладко до 200кал до обяд, ако си стриктен 10 кг се свалят за 8-10 седмици.

по-запознатите, ако имат идея как мога да си оправя метаболизма да пишат. нямам мазнотии около гърдите, но си мисля, че нивата на естрогена са ми в повече и ми се иска да пия нещо, но да не е кофти за здравето, преди пих липо6 блак и дигнах кръвно 200, а никога не съм имал подобни проблеми
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2012, 13:57

Нивата на тестостерона се качват от правилно НВД с доста вътрешности и субпродукти в менюто.

А сладкото си е сладко дали ще го изядеш в 8 сутринта или 8 вечерта е все тая. Както и за всички останали калории. Ако днес изядеш 100гр протеин е все едно по кое време е било. 100 грама са 100 грама и не действат различно в зависимост от това кога ядеш.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 03 Яну 2012, 15:19

acer написа:по-запознатите, ако имат идея как мога да си оправя метаболизма да пишат. нямам мазнотии около гърдите, но си мисля, че нивата на естрогена са ми в повече и ми се иска да пия нещо, но да не е кофти за здравето, преди пих липо6 блак и дигнах кръвно 200, а никога не съм имал подобни проблеми

Честно казано не знам какво точно искаш да кажеш с това че имаш проблеми с естрогена.....
Ако по голяма част от тестостерона ти се превръща в естроген,си склонен към гинекомастия.Понеже не знам какво и как тренираш,не знам и какво точно приемаш като добавки.....най лесния вариант за блокиране на това тестостерона да се превръща в естроген,е да се приема по половин хапче сутрин и вечер Тамоксифен :idea:
НО,всичко това ако знам какво и как се случва с тебе,какво пиеш,как тренира...и т.н.
Факторите са много,ако случайно е нещо по сериозно (което не го вярвам) е консултация с ендокринолог,и чак тогава се преминава към евентуално лечение колега.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Яну 2012, 17:58

като дебелея качвам първо на крака, задник и паласки или т.нар крушовидна форма, това и ендокриноложката го забеляза, но не успях да стигна до кръвни изследвания, от друга страна нямам никакви мазнотии около гърдите и пред мацките не съм се излагал, но тва трупане по краката и убития метаболизъм ми бърка в нервите! за 10 дена болнични съм качил 3кг, като приемам около 2500кал дневно. спорта за последната година ми е бил само кофички, набирания и тичане, ще почна да спортувам пак, но най-рано след 60 дена.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата