Крушки Филипс Блувижън
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Re: Крушки Филипс Блувижън
В какъв смисъл потъмнели? Много са замърсени или самите стъкла за пожълтели?? И с какви фарове си?
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
dicho0o написа:Аз също си измих фаровете миналата седмица,защото бяха помътнели.Ефекта е найстина огромен,в момента съм с обикновени крушки от 1,20лв и светят супер,като си сложа пак ксенончето си представям как ще светят![]()
![]()
П.С Фаровете са ми с лупи,могат ли да се заяждат полицаите заради ксенона?
К`ви са тия крушки по 1,20

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
~Мишо~ написа:dicho0o написа:Аз също си измих фаровете миналата седмица,защото бяха помътнели.Ефекта е найстина огромен,в момента съм с обикновени крушки от 1,20лв и светят супер,като си сложа пак ксенончето си представям как ще светят![]()
![]()
П.С Фаровете са ми с лупи,могат ли да се заяждат полицаите заради ксенона?
К`ви са тия крушки по 1,20Те за мигачите са по-скъпи

Нямаш никви грижи, с лупите си перфектен за ксенонче, най-добре 4300, хем свети най-добре(доказано), хем не е чобанско синьо.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Фаровете са ЗКВ с лупи и бяха целите в прах,матирани и не светеха.За крушките е образно казано,но не са някакви скъпи от по 15лв бройката 

- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
Преди около 4 год. сложих едни Филипс вижън плюс и имаше разлика от обикновените крушки. Тогава цените на филипс и осрам бяха наравно ~30лв. Сега съм още по-доволен защото монтирах DRL дневни светлини 

Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.
Dpy написа:A на споменатите примери, слагал ли си на единия фар ксенон за реална съпоставка, за да видиш разликата? Аз щото съм тествал с осрам найтбрейкър и резултата на осрама е меко казано смешен със сравнение с ксенона, а той не е нищо особено, 60лв. от форума.
Мисълта ми е, че на един и същ фар, всеки ксенон свети в пъти по-добре от халогенните крушки и това е факт. Другото, което е, че тия по-скъпите халогенни крушки, горят супер бързо, я изкара една година, я не.

- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Не спряхте да го хвалите тоя ксенон. И аз бях фен, но сега ксенона ми стои в един шкаф. Не всеки иска ксенон!
А относно това, че един китайски ксенон може да издържи повече от една халогенна лампа.... не съм убеден. Вероятноста да попаднеш на дефектен е висока. Знам хора, които са се оплаквали от това.
А относно това, че един китайски ксенон може да издържи повече от една халогенна лампа.... не съм убеден. Вероятноста да попаднеш на дефектен е висока. Знам хора, които са се оплаквали от това.

- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
А и още нещо... относно първият ми коментар, че не видях разлика м/у ксенон и NB+
http://www.youtube.com/watch?v=He3dJ0VAO_Q&feature=related
П.П. Вярно е че и колите сигурно са различни на клипа

http://www.youtube.com/watch?v=He3dJ0VAO_Q&feature=related
П.П. Вярно е че и колите сигурно са различни на клипа

Игнатов написа:Dpy написа:A на споменатите примери, слагал ли си на единия фар ксенон за реална съпоставка, за да видиш разликата? Аз щото съм тествал с осрам найтбрейкър и резултата на осрама е меко казано смешен със сравнение с ксенона, а той не е нищо особено, 60лв. от форума.
Мисълта ми е, че на един и същ фар, всеки ксенон свети в пъти по-добре от халогенните крушки и това е факт. Другото, което е, че тия по-скъпите халогенни крушки, горят супер бързо, я изкара една година, я не.
пич, нещо наизуст говориш май
Щом казваш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Аз съм се замислил за халогените да сложа куул блу на осрам, че някое копеленце преди 3-4 вечери се е опитвало да ми открадне халогена, но е било некадърно, наранило е стъклото, счупило е ушенцата на стойката, халогена беше на земята и крушката беше заминала, та се чудя дали да дам 20 лева за тези крушки или направо да вземам ксенон за 50
Mollov написа:Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?
Осрам найт брейкър на зкв без лупа, дори мисля че пишеше за кутийката, колко часа живот им дават.
А за осветеността, който не вярва, хващаме един бас, слагаме на произволна кола от едната страна ксенон, от другата халогенна и сравняваме. Разликата е очевадна.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Dpy написа:Mollov написа:Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?
Осрам найт брейкър на зкв без лупа, дори мисля че пишеше за кутийката, колко часа живот им дават.
А за осветеността, който не вярва, хващаме един бас, слагаме на произволна кола от едната страна ксенон, от другата халогенна и сравняваме. Разликата е очевадна.
Ксенона си е ксенон, но коя е най-добрата халогенна крушка
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Осран Найт Брейкър
тия новите дето не са с къс живот , много съм доволен и други хора на които съм ги препоръчал са доволни ... а за Филипса - цената не оправдава очакванията