Крушки Филипс Блувижън

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91'07 325d
Мечтае да кара: М3

Re: Крушки Филипс Блувижън

Мнение от hus0 » 04 Дек 2011, 23:04

В какъв смисъл потъмнели? Много са замърсени или самите стъкла за пожълтели?? И с какви фарове си?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 05 Дек 2011, 0:29

dicho0o написа:Аз също си измих фаровете миналата седмица,защото бяха помътнели.Ефекта е найстина огромен,в момента съм с обикновени крушки от 1,20лв и светят супер,като си сложа пак ксенончето си представям как ще светят :) :driving:
П.С Фаровете са ми с лупи,могат ли да се заяждат полицаите заради ксенона?

К`ви са тия крушки по 1,20 :?: Те за мигачите са по-скъпи :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 05 Дек 2011, 0:33

~Мишо~ написа:
dicho0o написа:Аз също си измих фаровете миналата седмица,защото бяха помътнели.Ефекта е найстина огромен,в момента съм с обикновени крушки от 1,20лв и светят супер,като си сложа пак ксенончето си представям как ще светят :) :driving:
П.С Фаровете са ми с лупи,могат ли да се заяждат полицаите заради ксенона?

К`ви са тия крушки по 1,20 :?: Те за мигачите са по-скъпи :D

:OT: Ти остави ами те май били по 1.20 килото :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 05 Дек 2011, 1:14

Нямаш никви грижи, с лупите си перфектен за ксенонче, най-добре 4300, хем свети най-добре(доказано), хем не е чобанско синьо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка

Мнение от dicho0o » 05 Дек 2011, 8:21

Фаровете са ЗКВ с лупи и бяха целите в прах,матирани и не светеха.За крушките е образно казано,но не са някакви скъпи от по 15лв бройката :D
Изображение
..На завоя заляга ,конете яко напряга ,задницата бяга ,към мантинелата посяга ,педала до метала ,прекъсвача да откача ,да гърми гърнето ,да разцепва небето..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Мнение от penev » 05 Дек 2011, 10:42

Преди около 4 год. сложих едни Филипс вижън плюс и имаше разлика от обикновените крушки. Тогава цените на филипс и осрам бяха наравно ~30лв. Сега съм още по-доволен защото монтирах DRL дневни светлини :bang:
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 05 Дек 2011, 11:34

Dpy написа:A на споменатите примери, слагал ли си на единия фар ксенон за реална съпоставка, за да видиш разликата? Аз щото съм тествал с осрам найтбрейкър и резултата на осрама е меко казано смешен със сравнение с ксенона, а той не е нищо особено, 60лв. от форума.
Мисълта ми е, че на един и същ фар, всеки ксенон свети в пъти по-добре от халогенните крушки и това е факт. Другото, което е, че тия по-скъпите халогенни крушки, горят супер бързо, я изкара една година, я не.

:mhihi: пич, нещо наизуст говориш май

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Мнение от Диан » 05 Дек 2011, 11:37

Не спряхте да го хвалите тоя ксенон. И аз бях фен, но сега ксенона ми стои в един шкаф. Не всеки иска ксенон!
А относно това, че един китайски ксенон може да издържи повече от една халогенна лампа.... не съм убеден. Вероятноста да попаднеш на дефектен е висока. Знам хора, които са се оплаквали от това.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Мнение от Диан » 05 Дек 2011, 11:54

А и още нещо... относно първият ми коментар, че не видях разлика м/у ксенон и NB+ :)
http://www.youtube.com/watch?v=He3dJ0VAO_Q&feature=related

П.П. Вярно е че и колите сигурно са различни на клипа :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 05 Дек 2011, 12:37

Игнатов написа:
Dpy написа:A на споменатите примери, слагал ли си на единия фар ксенон за реална съпоставка, за да видиш разликата? Аз щото съм тествал с осрам найтбрейкър и резултата на осрама е меко казано смешен със сравнение с ксенона, а той не е нищо особено, 60лв. от форума.
Мисълта ми е, че на един и същ фар, всеки ксенон свети в пъти по-добре от халогенните крушки и това е факт. Другото, което е, че тия по-скъпите халогенни крушки, горят супер бързо, я изкара една година, я не.

:mhihi: пич, нещо наизуст говориш май

Щом казваш :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Дек 2011, 12:40

Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 05 Дек 2011, 14:41

Аз съм се замислил за халогените да сложа куул блу на осрам, че някое копеленце преди 3-4 вечери се е опитвало да ми открадне халогена, но е било некадърно, наранило е стъклото, счупило е ушенцата на стойката, халогена беше на земята и крушката беше заминала, та се чудя дали да дам 20 лева за тези крушки или направо да вземам ксенон за 50

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 05 Дек 2011, 15:17

Mollov написа:Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?

Осрам найт брейкър на зкв без лупа, дори мисля че пишеше за кутийката, колко часа живот им дават.
А за осветеността, който не вярва, хващаме един бас, слагаме на произволна кола от едната страна ксенон, от другата халогенна и сравняваме. Разликата е очевадна.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 05 Дек 2011, 15:21

Dpy написа:
Mollov написа:Да, що се отнася до текста в червено - със сигурност говориш наизуст. Я кажи с какви крушки от този тип имаш опит и на какви фарове?

Осрам найт брейкър на зкв без лупа, дори мисля че пишеше за кутийката, колко часа живот им дават.
А за осветеността, който не вярва, хващаме един бас, слагаме на произволна кола от едната страна ксенон, от другата халогенна и сравняваме. Разликата е очевадна.

Ксенона си е ксенон, но коя е най-добрата халогенна крушка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 05 Дек 2011, 16:01

Осран Найт Брейкър :yes: тия новите дето не са с къс живот , много съм доволен и други хора на които съм ги препоръчал са доволни ... а за Филипса - цената не оправдава очакванията :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E36