Top Gear - Bmw M3 срещу Audi Rs5
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Top Gear - Bmw M3 срещу Audi Rs5
http://vbox7.com/play:9607072a02

Единствената надежда за изпреварване е шофьорът на BMW-то да отбие да изчисти насекомото от капака.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Top Gear - Bmw M3 срещу Audi Rs5
Нека да коментираме например, че задното си е задно и влизането в завоите на пистата създава онова усещане,което само феновете на БМВ усещат, а не като аудито да се чуди как да не се завърти 

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
jbankov написа:Нека да коментираме например, че задното си е задно и влизането в завоите на пистата създава онова усещане,което само феновете на БМВ усещат, а не като аудито да се чуди как да не се завърти

Друго си е да завърти дупето

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
"..........и двете коли не стават.........." Тва беше най-смисленото и вярно нещо в целия клип
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
jbankov написа:Нека да коментираме например, че задното си е задно и влизането в завоите на пистата създава онова усещане,което само феновете на БМВ усещат, а не като аудито да се чуди как да не се завърти
колега, аудито далеч не е толкова "сухо" колкото ти смяташ
а и кватрото зимата кърти мивки

ако седя пред тази дилема, единствено външния вид на рс5цата би ме накарал да се замисля
иначе всичко останало сочи към аудито
не знам, всички казват, че дизайна на рс5цата е супер и а-у , но на мен лично не ми хареса, още преди 2 години, когато го видях на изложението в женева
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Като се има предвид , че те кефи ГТ-Р , а 911 ти е женкса - нищо чудно , че РС5 не ти харесва

acho.rs написа::OT:
Като се има предвид , че те кефи ГТ-Р , а 911 ти е женкса - нищо чудно , че РС5 не ти харесва
а рс5 колко струва горе-долу
ако е около 150 бона, бих си взел ГТ-Р
по-красив е на външен вид и по всяка вероятност е по-бърз

No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:bweenie написа:Витанов написа:bweenie написа:не знам защо сравнявате тази е класа купе с 5та серия като новите означения на мерцедес са:
clk - e class купе
clk cabrio - e class кабрио
тази кола трябва да се сравнява с бмв e92, не с f10
Защото ЦЛК си е двуврата Е-класа.. която пък е конкурент на петицата.
а къде е петицата с 2 врати?
сега ще кажеш шестицата..
еми сравнявайте със шеста серия, която обаче е по-голяма от цлк-то
само името на е-класата купе е от Е-клас, иначе колата си е Ц-класа..
наследник е на ЦЛК, който пак си беше Ц-класа..
няма пряко противопоставяне, 3та серия купе се бори за място под слънцето заедно с новата Ц-класа купе
а е-класата купе остава сама в класа си, точно за това написах, че просто човек няма право на избор
не знам кви пари е, но ако е 150 бона бих предпочел нисан ГТР
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Всъщност ГТ-Рите не бяха ли по 2 за яйце ?
ами не
матора на гт-р-а се изработва ръчно от майстори, които посвещават живота си на тази кола
казват се такуми
за година успяват да сделат само 2500 коли
това е сериозен признак за екскузивитет и за мен лично колата е доста високо позиционирана
и наистина, ако трябва да избирам някои гълъбарник за около 150 бона, не мисля че нисана има конкуренция
като това го казвам с уговорката, че има 2-3 американеца, които са много близо поне по данни, но никога не съм имал възможност да ги погледна отблизо
матора на гт-р-а се изработва ръчно от майстори, които посвещават живота си на тази кола
казват се такуми
за година успяват да сделат само 2500 коли
това е сериозен признак за екскузивитет и за мен лично колата е доста високо позиционирана
и наистина, ако трябва да избирам някои гълъбарник за около 150 бона, не мисля че нисана има конкуренция
като това го казвам с уговорката, че има 2-3 американеца, които са много близо поне по данни, но никога не съм имал възможност да ги погледна отблизо
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Имаг предвид , че разликата в цената на нисана и Аудито е някакви си 60 000 лева . И стиа с тоя лисан - не се ли усещаш колко банално звучиш вече ...
acho.rs написа:Имаг предвид , че разликата в цената на нисана и Аудито е някакви си 60 000 лева . И стиа с тоя лисан - не се ли усещаш колко банално звучиш вече ...
в полза на кого? ако аудито е по-скъпо с 60 бона направо ме загуби

No bling at the Ring
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
тоя rs5 се едно не е с куатро ми с предно предаване
не се научиха да пуснат по-големия процент на задната ос тия от алди и докат не стане тва все ще ги изправят завоите така 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
zBoost написа:... не се научиха да пуснат по-големия процент на задната ос тия от алди и докат не стане тва все ще ги изправят завоите така
научиха се бе- сегашното е куатро не е с торсен, а няк'ва нова разработка и подава според нуждите до 70% отпред или до 85% отзад... последният модел торсен беше стандартно 40:60 отпред:отзад и вероятно новият е пак с преобладаващо задно задвижване- поне при RS версиите би трябвало да е така... добави спортен заден диф (тоест шпер) и преден диф с електронен блокаж и на хартия нещата изглеждат добре- ама само изглеждат

ПС: баси, мразя кенефите, пък съм наясно с куатрото

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:acho.rs написа:Имаг предвид , че разликата в цената на нисана и Аудито е някакви си 60 000 лева . И стиа с тоя лисан - не се ли усещаш колко банално звучиш вече ...
в полза на кого? ако аудито е по-скъпо с 60 бона направо ме загуби
Да - РС5 е по-скъпо с 60 бона от лисана

ms написа:zBoost написа:... не се научиха да пуснат по-големия процент на задната ос тия от алди и докат не стане тва все ще ги изправят завоите така
научиха се бе- сегашното е куатро не е с торсен, а няк'ва нова разработка и подава според нуждите до 70% отпред или до 85% отзад... последният модел торсен беше стандартно 40:60 отпред:отзад и вероятно новият е пак с преобладаващо задно задвижване- поне при RS версиите би трябвало да е така... добави спортен заден диф (тоест шпер) и преден диф с електронен блокаж и на хартия нещата изглеждат добре- ама само изглеждат
ПС: баси, мразя кенефите, пък съм наясно с куатрото![]()
![]()
Има си ниша и си я пазят . Като средно голямо ГТ , аудито си има предимства . Както обикновено БМВто е по-добрия спортист а Ауди наблягат на ползите от АВД, което развиват . Развиват и разпределението на масите - актуалното А6 3.0 ТДИ е 52:48 , 530хД е 51:49 . При бензиновите А6ци предполагам масите са 50:50 така че не като да си правят недозавиващи чукове от едно време .
Последна промяна acho.rs на 30 Ное 2011, 18:32, променена общо 2 пъти
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3