Проблем с окачването

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR

Re: Проблем с окачването

Мнение от Mitiracing » 22 Ное 2011, 16:04

И при мен има едно притупкване отпред от двете страни като минавам през ситни дупки,но като я гледаха в БМВ казват, нищо няма всичко е здраво,луфтове няма в рейката.Гледах си я и сам със щангата ама май ще изчакам докато почне да се чува хубаво и ще сменям. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 22 Ное 2011, 17:00

gocho_ написа:Иди на Стенд. Като ти размърдат железата ще се разбере къде е луфта,
пък и ще ти го покажат да го видиш с очите си.
Така няма да чуваш предположения на майстори , а ще си сигурен.
Най много 5 кинта да ти вземат за прегледа :yes:

Колега преди точно 10 дена бях на стенд, колата ми имаше много отклонения понеже се вижда че единия носач е сменян и не е минавала стенд, даже ми беше изяла гумите леко :mhihi: колата тогава си беше наред и няколко дена след това се разтропа понеже в града в който живея пътищата са страхотни :kuku: след половин час отивам в един сервиз на диагностика и ще ги помоля ако може да ми прегледат и предницата, после ще пиша какво е
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 22 Ное 2011, 21:19

Сега се върнах от сервиза, майстора каза че било среден шарнир, трябва да се сменя носач :confused: и ми препоръча lemförder, питах го за мейле със сменяеми шарнири но каза че не били много здрави и... незнам какво да слагам...
Също така пробва да ми отключи и борда със SSS PROGMAN и каза че не успява да премине през ключа на колата давало му някаква грешка и аз неможах да разбера :confused: ако някой знае за какво иде реч да даде съвет моля :D
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 22 Ное 2011, 21:57

Какъв ли ще да е този "ключ на колата", който възпрепядства активирането на борда ? :dunno: :mhihi:

Лемпфьордер ... марката с най-много ментета по мое мнение...имай го в предвид!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530dA '04

Мнение от koleto_78 » 22 Ное 2011, 22:49

mitev85 написа:Сега се върнах от сервиза, майстора каза че било среден шарнир, трябва да се сменя носач :confused: и ми препоръча lemförder, питах го за мейле със сменяеми шарнири но каза че не били много здрави и... незнам какво да слагам...
Също така пробва да ми отключи и борда със SSS PROGMAN и каза че не успява да премине през ключа на колата давало му някаква грешка и аз неможах да разбера :confused: ако някой знае за какво иде реч да даде съвет моля :D

какъв ли е този майтор :)
я по-добре не ходи никога при него ако искаш да си караш колата.
с тоя среден шарнир освен да си с три :dunno: ако той ти го е казал това му кажи по телефона без да ходиш там :D че са вътрешен и външен или къс и дълъг.носачите се рециклират ако имаш свестни майстори в твоя район.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 22 Ное 2011, 22:58

Dimitroff написа:Какъв ли ще да е този "ключ на колата", който възпрепядства активирането на борда ? :dunno: :mhihi:

Лемпфьордер ... марката с най-много ментета по мое мнение...имай го в предвид!

Ами той спомена че каквото и да се опитваш да правиш по колара със компютър, всичко минавало през ключа на колата, и като се опитва да се сварже със sss progman-a и не иска да премине през това място, там давало някаква грешка... :confused: несъм много в час с диагностиката и си нямам и на идея за какво ми говори

а за носачите, мисля че най добре да сложа със сменяеми шарнири че после да сменям само тях.. защото по нашите пътища и оригинал да е.. колко да издържи :mhihi: а другото което ми направи впечатление е че от ляво все още колата си е със оригиналния носач, а този които трябва да сменя вече е сменян... така купих колата :lol:
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 22 Ное 2011, 23:06

Сега сериозно и накратко:
1. Диагностика ти е някой аматьор...тотален :mhihi:
2. Със последният си пост си си отговорил колко са здрави оригиналните носачи :winky:

П.с. Това за ключа ще си го запиша просто :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 22 Ное 2011, 23:13

Аз съм от Габрово и просто незнам къде да отида, тука няма един свестен майстор, а съм си сложил лостчето и много искам да си активирам борда, декември ще имам път по София някой може ли да удари едно рамо?
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 22 Ное 2011, 23:16

Свиркай като идваш :yes:
Ще отнеме към 10 секунди :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mitev85 » 23 Ное 2011, 0:23

Dimitroff написа:Свиркай като идваш :yes:
Ще отнеме към 10 секунди :yes:

Благодаря колега, като стане време да идвам ще пиша ЛС :lalala: ще черпя много!!!
Изображение

Предишна

Назад към E46