Задна кора,Е46 купе.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Задна кора,Е46 купе.

Мнение от Maxmadness » 18 Ное 2011, 18:40

Някой може ли да ми каже,след като свалих подлакътника,сега как да сваля самото парче с плат от кората,това което съм оградил в червено :wave:

Изображение

Изображение
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Re: Задна кора,Е46 купе.

Мнение от Bloodnoon » 18 Ное 2011, 23:16

Ами винчета, болчета гайки няма, така че единствения вариант е тея сплесканите пластмаси, които приличат на нитове да се поокастрят. Аз поне не виждам друг вариант. Друг е въпроса после как се монтира обратно :dunno: . Влязох и в realoem-а и там не дават да има щипки или нещо такова. Така че това е варианта за махане

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 18 Ное 2011, 23:30

Мерси братле аз вече го откъртих едно хубаво :kuku: Иначе да,няма винчета гайки болчета еврейски звезди и т.н,така че..трошене и това е ;) ще претапицирам с нов плат,и най-вероятно със силикон ще я сложа обратно..някой ако има идея с някое друго лепило с което ще хване по добре от силикон моля да сподели :wave:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кот кара

Мнение от zlati79 » 19 Ное 2011, 20:20

аз този филм го играх само че на предните кори, заедно с тапицера ми.
та какво направихме, режем разтопените точкови сглобки, след претапецирането и сглобяването на кората се навиват едни винтчета за дърво с шайбички и заливане на главите им с топло лепило. съжалявам че не направих снимки, но не е мръднало вече година и нещо!
ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към E46