Задна кора,Е46 купе.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Задна кора,Е46 купе.
Някой може ли да ми каже,след като свалих подлакътника,сега как да сваля самото парче с плат от кората,това което съм оградил в червено

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Re: Задна кора,Е46 купе.
Ами винчета, болчета гайки няма, така че единствения вариант е тея сплесканите пластмаси, които приличат на нитове да се поокастрят. Аз поне не виждам друг вариант. Друг е въпроса после как се монтира обратно
. Влязох и в realoem-а и там не дават да има щипки или нещо такова. Така че това е варианта за махане

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Мерси братле аз вече го откъртих едно хубаво
Иначе да,няма винчета гайки болчета еврейски звезди и т.н,така че..трошене и това е
ще претапицирам с нов плат,и най-вероятно със силикон ще я сложа обратно..някой ако има идея с някое друго лепило с което ще хване по добре от силикон моля да сподели 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
аз този филм го играх само че на предните кори, заедно с тапицера ми.
та какво направихме, режем разтопените точкови сглобки, след претапецирането и сглобяването на кората се навиват едни винтчета за дърво с шайбички и заливане на главите им с топло лепило. съжалявам че не направих снимки, но не е мръднало вече година и нещо!
та какво направихме, режем разтопените точкови сглобки, след претапецирането и сглобяването на кората се навиват едни винтчета за дърво с шайбички и заливане на главите им с топло лепило. съжалявам че не направих снимки, но не е мръднало вече година и нещо!
4 мнения
• Страница 1 от 1