Задна кора,Е46 купе.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Задна кора,Е46 купе.
Някой може ли да ми каже,след като свалих подлакътника,сега как да сваля самото парче с плат от кората,това което съм оградил в червено

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Re: Задна кора,Е46 купе.
Ами винчета, болчета гайки няма, така че единствения вариант е тея сплесканите пластмаси, които приличат на нитове да се поокастрят. Аз поне не виждам друг вариант. Друг е въпроса после как се монтира обратно
. Влязох и в realoem-а и там не дават да има щипки или нещо такова. Така че това е варианта за махане
. Влязох и в realoem-а и там не дават да има щипки или нещо такова. Така че това е варианта за махане- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Мерси братле аз вече го откъртих едно хубаво
Иначе да,няма винчета гайки болчета еврейски звезди и т.н,така че..трошене и това е
ще претапицирам с нов плат,и най-вероятно със силикон ще я сложа обратно..някой ако има идея с някое друго лепило с което ще хване по добре от силикон моля да сподели 
Иначе да,няма винчета гайки болчета еврейски звезди и т.н,така че..трошене и това е 
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
аз този филм го играх само че на предните кори, заедно с тапицера ми.
та какво направихме, режем разтопените точкови сглобки, след претапецирането и сглобяването на кората се навиват едни винтчета за дърво с шайбички и заливане на главите им с топло лепило. съжалявам че не направих снимки, но не е мръднало вече година и нещо!
та какво направихме, режем разтопените точкови сглобки, след претапецирането и сглобяването на кората се навиват едни винтчета за дърво с шайбички и заливане на главите им с топло лепило. съжалявам че не направих снимки, но не е мръднало вече година и нещо!
4 мнения
• Страница 1 от 1