Тема за взаимопомощ
Модератори: kv46, Общи модератори
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Re: Тема за взаимопомощ
Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
има на излизане към Варна

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Master™ написа:Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
има на излизане към Варнаима на хиподрума има и до едно блокче в дружба...... има и в на някой колега гаража
Къде има на излзизане към Варна бе

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

- watchman
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d Touring
AVGO написа:Master™ написа:Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
има на излизане към Варнаима на хиподрума има и до едно блокче в дружба...... има и в на някой колега гаража
Къде има на излзизане към Варна бе
В дясно точно след бензиностанция Петрол. Там обикновенно стоят и полиСаичетата

- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
Там няма от години такова нещо
Знам на едно място ако ме разбереш както обяснявам 
Караш по международното посока дунав мост (примерно от бул.Христо Ботев) свиваш към Николово (за полигона пътя) и веднага след това има спирка свиваш пред нея надясно и караш само направо.Минаваш фазанарията(от дясно ще я видиш) продължаваш още направо,стигаш нещо като портал,караш още малко направо и ще видиш канала от дясно.Дано си ме разбрал
п.с. Някой може ли да ми каже от къде да си купя гарнитура за плочката на ГНП-то на 325 ТДС

Караш по международното посока дунав мост (примерно от бул.Христо Ботев) свиваш към Николово (за полигона пътя) и веднага след това има спирка свиваш пред нея надясно и караш само направо.Минаваш фазанарията(от дясно ще я видиш) продължаваш още направо,стигаш нещо като портал,караш още малко направо и ще видиш канала от дясно.Дано си ме разбрал

п.с. Някой може ли да ми каже от къде да си купя гарнитура за плочката на ГНП-то на 325 ТДС
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
tosho_72 написа:Там няма от години такова нещоЗнам на едно място ако ме разбереш както обяснявам
Емо ей сега ме пита за гарнитурите ти.Аз му казах, по принцип всеки магазин за части

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
На паркинга зад Историческия музей.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Van написа:Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
Бад Ванйо ти си като ГУГЪЛ няма 6-5 при теб

- Iskren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318 IS седан
Разбрах го от къде тече
Вчера сутринта я вирнах на един баир да я обезвъздуша профилактично
и както и предишните пъти от пробката не теква ми само се вижда едвам едвам водичката пулсира около пробката ама много скришно, погледнах за нещо под колата и оооо вода... и те така де.... очаквах, че като се обезвъздушава, водата ще почне да пълни отвора чак да поскрие пробката ама при мен явно не е така 

- Master™
- младши ентусиаст
-
Van написа:Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.
хаха браво бе...до него работя. всеки ден минавам от там.... и пак не съм го забелязал

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Някой колега да му се намирам помпа в резервоара от ТДС-ка.Трябва ми за проба да видя дали колата ще почне да пали по ленсо като падне нивото на горивото че кат стигна 15л въобще спира да пали
.
Ще почерпя

Ще почерпя

- nesko
- старши ентусиаст
-
em1l написа:Някой колега да му се намирам помпа в резервоара от ТДС-ка.Трябва ми за проба да видя дали колата ще почне да пали по ленсо като падне нивото на горивото че кат стигна 15л въобще спира да пали![]()
.
Ще почерпя
ами ти си си намерил решението на проблема караш 15+ литра и няма да има проблеми

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Да ама кат падна под 30литра ми върти 1-2 пъти преди да запали.Мислят хората че е верига ама не е верига щот преди палех от раз но откакто почна да вие не паля така.Пък и храня мъничка надежна че ще тръгне малко повече

- nesko
- старши ентусиаст
-
em1l написа:Да ама кат падна под 30литра ми върти 1-2 пъти преди да запали.Мислят хората че е верига ама не е верига щот преди палех от раз но откакто почна да вие не паля така.Пък и храня мъничка надежна че ще тръгне малко повече![]()
![]()
![]()
Никито на касева чещма на моргата тря да има такова нещо вземаш пробваш ако става ок ако не му го връщаш

- Master™
- младши ентусиаст
-
lubchitu написа:някой да му се намират шаблони за м-прагове?!?!
колега .....абе не че нещо ма ....да не е "калъпи" и евентуално ако кажеш за кво (поне че от форума е ясно че някво бмв) ще е добре като за начало