Тема за взаимопомощ

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

Re: Тема за взаимопомощ

Мнение от Master™ » 14 Ное 2011, 11:12

Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.

има на излизане към Варна :yes: има на хиподрума има и до едно блокче в дружба...... има и в на някой колега гаража :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 14 Ное 2011, 12:33

Master™ написа:
Iskren написа:Къде има канал в Русе, днес видях, че радиатора капе някъде около гайката или маркуча на разширителния съд(дано да не е капака на радиатора....) и да отида да погледна кое е и да го оправя.

има на излизане към Варна :yes: има на хиподрума има и до едно блокче в дружба...... има и в на някой колега гаража :mhihi:

Къде има на излзизане към Варна бе :dunno:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 530d Touring

Мнение от watchman » 14 Ное 2011, 12:38

AVGO написа:
Master™ написа:

Къде има на излзизане към Варна бе :dunno:

В дясно точно след бензиностанция Петрол. Там обикновенно стоят и полиСаичетата :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 14 Ное 2011, 17:03

Там няма от години такова нещо :) Знам на едно място ако ме разбереш както обяснявам :)
Караш по международното посока дунав мост (примерно от бул.Христо Ботев) свиваш към Николово (за полигона пътя) и веднага след това има спирка свиваш пред нея надясно и караш само направо.Минаваш фазанарията(от дясно ще я видиш) продължаваш още направо,стигаш нещо като портал,караш още малко направо и ще видиш канала от дясно.Дано си ме разбрал :)

п.с. Някой може ли да ми каже от къде да си купя гарнитура за плочката на ГНП-то на 325 ТДС

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 14 Ное 2011, 18:25

tosho_72 написа:Там няма от години такова нещо :) Знам на едно място ако ме разбереш както обяснявам :)
Караш по международното посока дунав мост (примерно от бул.Христо Ботев) свиваш към Николово (за полигона пътя) и веднага след това има спирка свиваш пред нея надясно и караш само направо.Минаваш фазанарията(от дясно ще я видиш) продължаваш още направо,стигаш нещо като портал,караш още малко направо и ще видиш канала от дясно.Дано си ме разбрал :)

п.с. Някой може ли да ми каже от къде да си купя гарнитура за плочката на ГНП-то на 325 ТДС

Емо ей сега ме пита за гарнитурите ти.Аз му казах, по принцип всеки магазин за части :yes:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 14 Ное 2011, 21:09

На паркинга зад Историческия музей.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 15 Ное 2011, 7:31

Van написа:

Бад Ванйо ти си като ГУГЪЛ няма 6-5 при теб :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318 IS седан

Мнение от Iskren » 15 Ное 2011, 8:30

Разбрах го от къде тече :lol: Вчера сутринта я вирнах на един баир да я обезвъздуша профилактично :) и както и предишните пъти от пробката не теква ми само се вижда едвам едвам водичката пулсира около пробката ама много скришно, погледнах за нещо под колата и оооо вода... и те така де.... очаквах, че като се обезвъздушава, водата ще почне да пълни отвора чак да поскрие пробката ама при мен явно не е така :)
ISкрен
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 15 Ное 2011, 8:56

Van написа:

хаха браво бе...до него работя. всеки ден минавам от там.... и пак не съм го забелязал :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 26 Ное 2011, 12:42

Някой колега да му се намирам помпа в резервоара от ТДС-ка.Трябва ми за проба да видя дали колата ще почне да пали по ленсо като падне нивото на горивото че кат стигна 15л въобще спира да пали :mhihi: :mhihi: .
Ще почерпя :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 26 Ное 2011, 13:46

em1l написа:Някой колега да му се намирам помпа в резервоара от ТДС-ка.Трябва ми за проба да видя дали колата ще почне да пали по ленсо като падне нивото на горивото че кат стигна 15л въобще спира да пали :mhihi: :mhihi: .
Ще почерпя :bchug:

ами ти си си намерил решението на проблема караш 15+ литра и няма да има проблеми 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 26 Ное 2011, 14:26

Да ама кат падна под 30литра ми върти 1-2 пъти преди да запали.Мислят хората че е верига ама не е верига щот преди палех от раз но откакто почна да вие не паля така.Пък и храня мъничка надежна че ще тръгне малко повече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 26 Ное 2011, 18:31

em1l написа:Да ама кат падна под 30литра ми върти 1-2 пъти преди да запали.Мислят хората че е верига ама не е верига щот преди палех от раз но откакто почна да вие не паля така.Пък и храня мъничка надежна че ще тръгне малко повече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Никито на касева чещма на моргата тря да има такова нещо вземаш пробваш ако става ок ако не му го връщаш :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lubchitu » 05 Дек 2011, 16:08

някой да му се намират шаблони за м-прагове?!?! :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Master™ » 05 Дек 2011, 21:38

lubchitu написа:някой да му се намират шаблони за м-прагове?!?! :)

колега .....абе не че нещо ма ....да не е "калъпи" и евентуално ако кажеш за кво (поне че от форума е ясно че някво бмв) ще е добре като за начало :mhihi: .....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе