Има ли смисъл покупката на Е92 от финансова гледна точка ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Има ли смисъл покупката на Е92 от финансова гледна точка ?
absix написа:Покупката на МПС, с много, ма многоо малки изключения, няма никакъв смисъл от финансова гледна точка

Иначе и аз живо се интересувам за 335и обаче , че мисля да правя - бензин - дизел-бензин - т.н.

а-а-а и не съм на зор

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Към колегите дето много питат де ги има тия 335ци за по 15к да отворят www.autotrader.co.uk и да гледат . И ся преди да скочат моралистите че е с десен волан да поясня че НЯМА да се кара в БГ тая кола.
Иначе по темата .
Съгласен съм на 100% с колегата който каза че предимно покупката на кола няма никаква финансова изгода. Да поясня , не искам да правя бизнес те. да купувам кола и да я продавам на печалба . Идеята ми беше да питам дали сега е удачния момент да купувам е92 или да изчакам малко? Защото по тоя начин се упарих с Е46цата . Купих я за хххх паунда и след година беше паднала с 60%
Иначе по темата .
Съгласен съм на 100% с колегата който каза че предимно покупката на кола няма никаква финансова изгода. Да поясня , не искам да правя бизнес те. да купувам кола и да я продавам на печалба . Идеята ми беше да питам дали сега е удачния момент да купувам е92 или да изчакам малко? Защото по тоя начин се упарих с Е46цата . Купих я за хххх паунда и след година беше паднала с 60%

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
vvaskoo написа:Към колегите дето много питат де ги има тия 335ци за по 15к да отворят http://www.autotrader.co.uk и да гледат . И ся преди да скочат моралистите че е с десен волан да поясня че НЯМА да се кара в БГ тая кола.
Иначе по темата .
Е то е ясно , че колкото повече изчакаш толкова по изгодноо... Въпроса е колко актуален искаш да си и колко $ си готов да потрошиш.. ако не ти бърка бюджета сериозно , какво по хубаво да караш актуално Купенце

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2