Има ли смисъл покупката на Е92 от финансова гледна точка ?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Има ли смисъл покупката на Е92 от финансова гледна точка ?

Мнение от xerial » 07 Ное 2011, 18:31

absix написа:Покупката на МПС, с много, ма многоо малки изключения, няма никакъв смисъл от финансова гледна точка :)

:yes:

Иначе и аз живо се интересувам за 335и обаче , че мисля да правя - бензин - дизел-бензин - т.н. :mhihi:

а-а-а и не съм на зор :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 07 Ное 2011, 22:16

Към колегите дето много питат де ги има тия 335ци за по 15к да отворят www.autotrader.co.uk и да гледат . И ся преди да скочат моралистите че е с десен волан да поясня че НЯМА да се кара в БГ тая кола.

Иначе по темата .

Съгласен съм на 100% с колегата който каза че предимно покупката на кола няма никаква финансова изгода. Да поясня , не искам да правя бизнес те. да купувам кола и да я продавам на печалба . Идеята ми беше да питам дали сега е удачния момент да купувам е92 или да изчакам малко? Защото по тоя начин се упарих с Е46цата . Купих я за хххх паунда и след година беше паднала с 60%
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 08 Ное 2011, 10:51

vvaskoo написа:Към колегите дето много питат де ги има тия 335ци за по 15к да отворят http://www.autotrader.co.uk и да гледат . И ся преди да скочат моралистите че е с десен волан да поясня че НЯМА да се кара в БГ тая кола.

Иначе по темата .

Съгласен съм на 100% с колегата който каза че предимно покупката на кола няма никаква финансова изгода. Да поясня , не искам да правя бизнес те. да купувам кола и да я продавам на печалба . Идеята ми беше да питам дали сега е удачния момент да купувам е92 или да изчакам малко? Защото по тоя начин се упарих с Е46цата . Купих я за хххх паунда и след година беше паднала с 60%

Е то е ясно , че колкото повече изчакаш толкова по изгодноо... Въпроса е колко актуален искаш да си и колко $ си готов да потрошиш.. ако не ти бърка бюджета сериозно , какво по хубаво да караш актуално Купенце :mhihi:
Изображение Изображение

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93