как е правилно
Модератор: Общи модератори
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Re: как е правилно
Е.Димитров написа:pampo написа:В тоя ред на мисли как мирише развалената паста за зъби?
На непаста за зъби или на "развалена паста за зъби"
Сега се сетих,като караш колата,въздуха в гумите...върти ли се,а като набиеш спирачки...продължава ли да се върти...Ей такива въпроси постоянно ме връхлитат да ги ...
Според мен прави още 4-5 оборота и спира

А ако падаш с асансьор и скочиш в последния момент преди да се разбие ще оцелееш ли

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Много мразя като цопне да ме пръска. Не секи път пръска, ама се пак. Мога ли да го контролирам? Някой замислял ли се е над този въпрос?
Много мразя като цопне да ме пръска. Не секи път пръска, ама се пак. Мога ли да го контролирам? Някой замислял ли се е над този въпрос?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jordanov написа:Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Ехеее,измислил съм го!!!
ае,понеже съм пич,нема да искам за лиценз!
1.Винаги пускаш водата преди да акаш!!!-това има 2 цели,да не си миеш гъзъ със стара вода И ,докато се пълни казанчето да не те слушат какви звуци произвежда газо!
2.Меткаш малко тоалетна хартия да не плиска и няма никакъв проблем!!
И виц по тая тема-
Минава жена покрай тоалетната в къщи и гледа че свети лампата,естествено щрака копчето на лампата да не аби ток,в един момент от към тоалетната се чул страшен вик от мъжа и,който се оказал че е в кенефа и тихичко си тропкал,жената веднага натиснала копчето на лампата да я светне и започнала да се извинява на мъжа и че не е разбрала че е в кенефа
-Нищо-отговорил съпруга и-аз понеже се бях напънал и ти като загаси лампата...помислих че ми паднаха очите...

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34

по въпроса ,да ви кажа че пръскането е от вида клекало , има такива дето като акаш ти мият дупето , такива дето не ти мият дупето, и такива дето акото остава да си седи на сухичко да може да го човъркаш с пръчица
просто следващия път изберете подходящото

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
svilgg написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по въпроса ,да ви кажа че пръскането е от вида клекало , има такива дето като акаш ти мият дупето , такива дето не ти мият дупето, и такива дето акото остава да си седи на сухичко да може да го човъркаш с пръчица
Искам да ти кажа ,че тие дето като се изакаш,се още ти стои произведението до задника,а ако награмадиш,мое да ти Опре...заеби тея клекала,това си е вид като у лаборатория егати...мани,"всичко на тезгяха",ае там да заминава у водата ,та ако ще с плясък...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е.Димитров написа:jordanov написа:Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Ехеее,измислил съм го!!!
ае,понеже съм пич,нема да искам за лиценз!
1.Винаги пускаш водата преди да акаш!!!-това има 2 цели,да не си миеш гъзъ със стара вода И ,докато се пълни казанчето да не те слушат какви звуци произвежда газо!
2.Меткаш малко тоалетна хартия да не плиска и няма никакъв проблем!!
И виц по тая тема-
Минава жена покрай тоалетната в къщи и гледа че свети лампата,естествено щрака копчето на лампата да не аби ток,в един момент от към тоалетната се чул страшен вик от мъжа и,който се оказал че е в кенефа и тихичко си тропкал,жената веднага натиснала копчето на лампата да я светне и започнала да се извинява на мъжа и че не е разбрала че е в кенефа
-Нищо-отговорил съпруга и-аз понеже се бях напънал и ти като загаси лампата...помислих че ми паднаха очите...
Всъщност измерете с рулетка 25 см от външния долен край на моноблока, е там трябва да свършва езерцето дето падат кафевите рибки, за да няма back splash

Инъче адмирации за г-н Димитров очевидно има опит с тия неща

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
steeN написа:Bogat-Beden написа:знаеш ли милиционерите как проверяват дали има кле4ки в кибрита ?svilgg написа:а аз да попитам нещо , като си ги мия зъбите , ръката ли да движа наляво надясно или главата ???![]()
и за да не съм офф-служебният сапун във тАулетната на офиса има много странен цвят,плътност и констистенция и ми навява кофти асоциации![]()
,замислям са да си нося твърд от вкъщи
колежките сигурно са доволни
ми ти знаеш ли как ченгетата отварят компоти ?
"отворете-Полиция!"
а знаеш ли как викат асанасйора?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
jordanov написа:Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Сядаш максимално назад и го пускаш да са лъзне !!!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Е.Димитров написа:svilgg написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да ти кажа ,че тие дето като се изакаш,се още ти стои произведението до задника,а ако награмадиш,мое да ти Опре...заеби тея клекала,това си е вид като у лаборатория егати...мани,"всичко на тезгяха",ае там да заминава у водата ,та ако ще с плясък...
Позволяват оглед и експертна оценка на изделието !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Те чинийте дето се събира акито не случайно се наричат медицински
П.П. +1 за 2 лисчета тоалетна хартия във водата

П.П. +1 за 2 лисчета тоалетна хартия във водата

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Междудругото съвсем сериозно това с цопването е голям проблем. Вече ми стана навик да пускам малко тоалетна хартия преди да седна да я върша тая работа. Както колегата по горе спомената да го плъзнеш също е решение ама трябва да си много внимателен щото ако си се дръпнал много назад може да наакаш дъската. Ако ли не може точно като излиза рязко да се дръпнеш настрани на ляво или на дясно и пак да го плъзнеш по фаянса. Малко е рисково защото ако пикаеш в същия момент може да се омокриш целия.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
А я сега като уточнихме миенето на зъбите и с****то, я споделете как пикаете
в смисъл по конкретно края
Аз мисля че постигам напредък. Вече не напикавам плочките и тоалетната
ама последната капка как и да го тръскам се в гащите отива 

Аз мисля че постигам напредък. Вече не напикавам плочките и тоалетната

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
а взимате ли си вестник/списание за кенефа 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
GKuzmanov написа:А я сега като уточнихме миенето на зъбите и с****то, я споделете как пикаетев смисъл по конкретно края
![]()
Аз мисля че постигам напредък. Вече не напикавам плочките и тоалетнатаама последната капка как и да го тръскам се в гащите отива
Пикаш,риташ,загащваш и бегаш!