как е правилно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Re: как е правилно

Мнение от outworld » 02 Ное 2011, 15:05

Е.Димитров написа:
pampo написа:В тоя ред на мисли как мирише развалената паста за зъби?

На непаста за зъби или на "развалена паста за зъби"
Сега се сетих,като караш колата,въздуха в гумите...върти ли се,а като набиеш спирачки...продължава ли да се върти...Ей такива въпроси постоянно ме връхлитат да ги ...

Според мен прави още 4-5 оборота и спира :mhihi:

А ако падаш с асансьор и скочиш в последния момент преди да се разбие ще оцелееш ли :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 02 Ное 2011, 15:12

Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Много мразя като цопне да ме пръска. Не секи път пръска, ама се пак. Мога ли да го контролирам? Някой замислял ли се е над този въпрос?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2011, 15:36

jordanov написа:Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.
Много мразя като цопне да ме пръска. Не секи път пръска, ама се пак. Мога ли да го контролирам? Някой замислял ли се е над този въпрос?

Ехеее,измислил съм го!!!
ае,понеже съм пич,нема да искам за лиценз!
1.Винаги пускаш водата преди да акаш!!!-това има 2 цели,да не си миеш гъзъ със стара вода И ,докато се пълни казанчето да не те слушат какви звуци произвежда газо!
2.Меткаш малко тоалетна хартия да не плиска и няма никакъв проблем!!
И виц по тая тема-
Минава жена покрай тоалетната в къщи и гледа че свети лампата,естествено щрака копчето на лампата да не аби ток,в един момент от към тоалетната се чул страшен вик от мъжа и,който се оказал че е в кенефа и тихичко си тропкал,жената веднага натиснала копчето на лампата да я светне и започнала да се извинява на мъжа и че не е разбрала че е в кенефа
-Нищо-отговорил съпруга и-аз понеже се бях напънал и ти като загаси лампата...помислих че ми паднаха очите... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 02 Ное 2011, 15:45

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

по въпроса ,да ви кажа че пръскането е от вида клекало , има такива дето като акаш ти мият дупето , такива дето не ти мият дупето, и такива дето акото остава да си седи на сухичко да може да го човъркаш с пръчица
просто следващия път изберете подходящото :dunno:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2011, 15:54

svilgg написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

по въпроса ,да ви кажа че пръскането е от вида клекало , има такива дето като акаш ти мият дупето , такива дето не ти мият дупето, и такива дето акото остава да си седи на сухичко да може да го човъркаш с пръчица

Искам да ти кажа ,че тие дето като се изакаш,се още ти стои произведението до задника,а ако награмадиш,мое да ти Опре...заеби тея клекала,това си е вид като у лаборатория егати...мани,"всичко на тезгяха",ае там да заминава у водата ,та ако ще с плясък...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 02 Ное 2011, 15:57

Е.Димитров написа:
jordanov написа:Извинявам се, че ще ползвам темата ама ... да питам в тоя ред на мисли.

Ехеее,измислил съм го!!!
ае,понеже съм пич,нема да искам за лиценз!
1.Винаги пускаш водата преди да акаш!!!-това има 2 цели,да не си миеш гъзъ със стара вода И ,докато се пълни казанчето да не те слушат какви звуци произвежда газо!
2.Меткаш малко тоалетна хартия да не плиска и няма никакъв проблем!!
И виц по тая тема-
Минава жена покрай тоалетната в къщи и гледа че свети лампата,естествено щрака копчето на лампата да не аби ток,в един момент от към тоалетната се чул страшен вик от мъжа и,който се оказал че е в кенефа и тихичко си тропкал,жената веднага натиснала копчето на лампата да я светне и започнала да се извинява на мъжа и че не е разбрала че е в кенефа
-Нищо-отговорил съпруга и-аз понеже се бях напънал и ти като загаси лампата...помислих че ми паднаха очите... :mhihi:

Всъщност измерете с рулетка 25 см от външния долен край на моноблока, е там трябва да свършва езерцето дето падат кафевите рибки, за да няма back splash :mhihi:

Инъче адмирации за г-н Димитров очевидно има опит с тия неща :yes: в офиса действат схема 1 в комбинация с 2
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 02 Ное 2011, 15:58

:lol:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Ное 2011, 16:04

steeN написа:
Bogat-Beden написа:
svilgg написа:а аз да попитам нещо , като си ги мия зъбите , ръката ли да движа наляво надясно или главата ??? :dummy:
знаеш ли милиционерите как проверяват дали има кле4ки в кибрита ? :mhihi:
и за да не съм офф-служебният сапун във тАулетната на офиса има много странен цвят,плътност и констистенция и ми навява кофти асоциации :lol: :lol: ,замислям са да си нося твърд от вкъщи
колежките сигурно са доволни :mhihi:

ми ти знаеш ли как ченгетата отварят компоти ? :)

"отворете-Полиция!"
а знаеш ли как викат асанасйора?
:lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 02 Ное 2011, 16:13

Сядаш максимално назад и го пускаш да са лъзне !!!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 02 Ное 2011, 16:16

Е.Димитров написа:
svilgg написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искам да ти кажа ,че тие дето като се изакаш,се още ти стои произведението до задника,а ако награмадиш,мое да ти Опре...заеби тея клекала,това си е вид като у лаборатория егати...мани,"всичко на тезгяха",ае там да заминава у водата ,та ако ще с плясък...

Позволяват оглед и експертна оценка на изделието !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 02 Ное 2011, 16:26

Те чинийте дето се събира акито не случайно се наричат медицински :mhihi:

П.П. +1 за 2 лисчета тоалетна хартия във водата :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 02 Ное 2011, 17:09

Междудругото съвсем сериозно това с цопването е голям проблем. Вече ми стана навик да пускам малко тоалетна хартия преди да седна да я върша тая работа. Както колегата по горе спомената да го плъзнеш също е решение ама трябва да си много внимателен щото ако си се дръпнал много назад може да наакаш дъската. Ако ли не може точно като излиза рязко да се дръпнеш настрани на ляво или на дясно и пак да го плъзнеш по фаянса. Малко е рисково защото ако пикаеш в същия момент може да се омокриш целия.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 02 Ное 2011, 17:22

А я сега като уточнихме миенето на зъбите и с****то, я споделете как пикаете :mhihi: в смисъл по конкретно края :mhihi:
Аз мисля че постигам напредък. Вече не напикавам плочките и тоалетната :mhihi: ама последната капка как и да го тръскам се в гащите отива :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 02 Ное 2011, 17:29

а взимате ли си вестник/списание за кенефа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2011, 17:40

GKuzmanov написа:А я сега като уточнихме миенето на зъбите и с****то, я споделете как пикаете :mhihi: в смисъл по конкретно края :mhihi:
Аз мисля че постигам напредък. Вече не напикавам плочките и тоалетната :mhihi: ама последната капка как и да го тръскам се в гащите отива :dunno:

Пикаш,риташ,загащваш и бегаш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата