e28 520i kompressor :))
Модератор: bum_bum
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
хехе, знам вече съм ги огледал щателно една-по-една на зууууууум
Ее няма как, ще си питам още едно въпросче:
На каква електроника сте се спрели и как смяташ е най-удачно да се реши въпроса със аванса, когато колата е с прост дистрибутор?

На каква електроника сте се спрели и как смяташ е най-удачно да се реши въпроса със аванса, когато колата е с прост дистрибутор?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:хехе, знам вече съм ги огледал щателно една-по-една на зууууууум
Може би СМТ6, или мегаскуирт, но досега не съм ползвал такъв и нямам опит. Когато набавим средства ще реша

е21 345 0-402м 12.18

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Ей ненормални сте двамата снощи видях Е28цата на Еко нема такава мания ша знаете. Вече си имам съскащо БМВ в квартала 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
БМВ-то
а и понавървява доста прилично 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
sonny написа:Томи имам въпросче към теб. Има ли проблем ако смазването на един компресор не се свърже към смазването на двигателя, а примерно се направи едно резервоарче с отдушник и компресора въртеикй се да изтласква и да взима масло и по тоя начин да се смазва.
има два вида компресори- със вградено мазане или със мазане от двигателя.. двата вида са различни като конструкция и характеристики на трансмисийката във тях- ако е правен за мазане от двигателя- това и очаква. ако всичкото му масло е вътре- друга история... та мисълта ми- том е 100% прав- не се е*авай ми си прекарай тръбите до картера или там както иска да е свързан.. една променлива по-малко, едно нещо по-малко да го мислиш.
къде е постман-а ... той ги разбира компресорите много...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Открих голямия кеф /ТОМ сега разбирам какво искаше да видиш на тръгване
/ от потеглянето с компресор под капака
Просто си отпускаш съединителя на 1000 об. колата си тръгва и просто остава да и подадеш още газ при което удря задника в асфалта и гумите пищят за сцепление
Няма такъв кеф! Усещането като за атмосферен мотор с много кубици.
За мен целта на проекта е над 100% постигната,а има още няколко неща за довършване. Благодаря ТОМ!

За мен целта на проекта е над 100% постигната,а има още няколко неща за довършване. Благодаря ТОМ!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мдаааа
значи още миналата седмица една късна вечер се повозихме с Томито напред-назад по Несебър и Слънчев Бряг и трябва да кажа,че колата не си стъпва на гумите
Никоя кола никога не ме е удряла с такава настървеност в седалката от 1500 мин-1
Явно и гумите са доста добри,защото потеглянето е с такъв "шут",че имам чувството ,че отзад има самоблокиращ деференциал
За качеството на изпълнението мога да кажа,че повече не може
Само като видях планките за закрепването боядисани в цвета на купето и гледах ей така ,отделен е въпроса за интеркулера и всички тръби
Пожелавам на Бат'Стефчо много безаварийни километри и когато един ден колата бъде донастроена и по мое мнение се качи шпер (макс. 3,46),тогава буквално ще има много кисели физиономии по светофарите а и не само ...
Георги Пенчев

Явно и гумите са доста добри,защото потеглянето е с такъв "шут",че имам чувството ,че отзад има самоблокиращ деференциал

За качеството на изпълнението мога да кажа,че повече не може

Само като видях планките за закрепването боядисани в цвета на купето и гледах ей така ,отделен е въпроса за интеркулера и всички тръби

Пожелавам на Бат'Стефчо много безаварийни километри и когато един ден колата бъде донастроена и по мое мнение се качи шпер (макс. 3,46),тогава буквално ще има много кисели физиономии по светофарите а и не само ...

Георги Пенчев
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4