Компетентно мнение за Е36 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Компетентно мнение за Е36 320
don_gori написа:Купе със задни ел. стъклаявно това е една изключително рядка екстра
потърси инфо и ще разбереш
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
plradev написа:Колата за мене е пълен "гюм" ,ама това си е лично мое мнение. И защо да сме злоби ? Човека пита на какво да обърне внимание при огледа,хората го насочват над какво да се концентрира.А това ,че годината е некоректна и м-паркета е фейк ,само може да подскаже на човека някои неща за продавача. Преценката си остава за него в края на краищата и никой не го кара на сила да я купува или не
ми не забелязах някой да му отговори на въпросите:
DriftoMania написа: къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ
човека пита някви неща, а всички му обясняват за табелката рацинг и че бронята била стъкломатова. затва го казах...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bebcho__ написа:plradev написа:Колата за мене е пълен "гюм" ,ама това си е лично мое мнение. И защо да сме злоби ? Човека пита на какво да обърне внимание при огледа,хората го насочват над какво да се концентрира.А това ,че годината е некоректна и м-паркета е фейк ,само може да подскаже на човека някои неща за продавача. Преценката си остава за него в края на краищата и никой не го кара на сила да я купува или не
ми не забелязах някой да му отговори на въпросите:DriftoMania написа: къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ
човека пита някви неща, а всички му обясняват за табелката рацинг и че бронята била стъкломатова. затва го казах...
Ами човека да си разгледа темата с полезни линкове ,да се порови ден два с търсачката във форума и ще разбере много мовече принципни неща за проблемите на 20-ката и автомата ,отколкото ще прочете в една тема . Колко теми има у форума на кандидат купувачи за съвети ,не ми се мисли просто. 1/3 от тях да намери и ще си отговори на всички въпроси .Всичко е толкова дъвкано и предъвквано ,че на човек байгън да му дойде. Затова всеки коментира впечатленията си за конкретния автомобил по снимки и толкова .

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
мамкаму прав си 

- ThreeTwentyEight
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B28 Non Vanus
- Мечтае да кара: S50B32
Като се има предвид цената.. и цялата тая цигания по колата.. 10-те вида цвят по М пакета сивите лаисни на предната броня макар и стъкломат можело е да се направи по добре... фаровете никои не ги коментира.. пълен мрак като гледам предницата колко е наведена и като гледам цялата колко е кичена и не добре направена предполагам ФЛЕКС окачване + дървена возия, а 96 година е36 без климатик довърши цялата история като цяло ( извинявам се ама моята е 93'' и има климатик РАБОТЕЩ !!! )
3.5 са и много на тая кола.. и плюс това автомат трабва да е по евтина даже.. ако евентуално отидете да я гледате вижте дали и работи парното задължително !!! и стрелката да не ходи по - нагоре от средата но по парното най добре ще се ориентирате.. ,
че този автомат ако загрее няма прибиране.. И успех с покупката макар да не бих си купил точно тази кола !!
3.5 са и много на тая кола.. и плюс това автомат трабва да е по евтина даже.. ако евентуално отидете да я гледате вижте дали и работи парното задължително !!! и стрелката да не ходи по - нагоре от средата но по парното най добре ще се ориентирате.. ,
че този автомат ако загрее няма прибиране.. И успех с покупката макар да не бих си купил точно тази кола !!
BMW..
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
ares2 написа:то сигурно има 10 е36 ци с страната ни които са си оригинално дошли с качествения пакет .. ясно е че всеки прави и слага но съм противник на тези феик части като стъкломатовите бронии и тн
и все пак колата ако е добре като състояние си е нормална с някакъв коментар в цената
а някои може ли да погледне и да каже.. това дали е с ел. задани стъкла?
че има конзола с 4 копчета/? тази екстра е доста рядка.. ако я има
също така виждам нещо на седалката като бутон в задния край? това както е? ел повдигане на седалката ли ? за да се отвори път към задната?
е.. има някои раЦинг надписи които са за махане но.. един рифреш .. едни прагове с броня.. и е ок
И аз това видях, ама пък от вън си личат пъпките на който се държат пеперудите от вътре..... та в тоя ред на мисли не съм сигурен какво точно правят копчетата за задните стъкла, но ще заложа че при едновременно натискане ще изкарва пламъци от ауспуха

П.П. Какво лошо има, че колата е със стъклопластови добавки и брони

За фаровете нямам право да говоря все още

Купе със задни ел. стъкла явно това е една изключително рядка екстра
за теб явно да

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
значи да ти отговоря за тея стъклопластови брони начи много са хубави
при един лек удар или дори допир до бордюр и се пукат а зимата знаеш как се чистат в бг пътищата и като омериш някоя буца със сняг или лед и направо парчета летат от нея не е като стоковите брони иначе тва са и минусите

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Айде и аз да ти отговоря.
Миналата зима се въртях на един паркинг и я ударих в една купчина снях от страни с лед и единствено се ужули, също така една мома с една А3-ка ме удари от пред и даже не си личи къде беше удара, това с бордюрите няма как да го сравняваш, защото ако удариш и оригинална броня в бордюр, пак ще я спукаш. Така че не са толкова долнопробни колкото ги изкарвате.
П.П. Не съм фен на стъклопласта, ама докато е цяла няма да я махна, а пък и не ми пука че може да я съсипя ...
Миналата зима се въртях на един паркинг и я ударих в една купчина снях от страни с лед и единствено се ужули, също така една мома с една А3-ка ме удари от пред и даже не си личи къде беше удара, това с бордюрите няма как да го сравняваш, защото ако удариш и оригинална броня в бордюр, пак ще я спукаш. Така че не са толкова долнопробни колкото ги изкарвате.
П.П. Не съм фен на стъклопласта, ама докато е цяла няма да я махна, а пък и не ми пука че може да я съсипя ...

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Че колата е туч разбрах
Затова и пуснах темата, защото не разбирам
Също разбрах, че има фенове и нефенове на стъклопластта
Благодаря за мненията, не ни е много близо колата, затова на тоя момент ще се въздържим от оглед..ще продължаваме да търсим, ако модераторите одобрят може да пускате в тая тема добри екземпляри, ( е36 купе на цена по-нормална за 15-17 годишна кола) ако не - здраве

Благодаря за мненията, не ни е много близо колата, затова на тоя момент ще се въздържим от оглед..ще продължаваме да търсим, ако модераторите одобрят може да пускате в тая тема добри екземпляри, ( е36 купе на цена по-нормална за 15-17 годишна кола) ако не - здраве

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
оглеждай се тук из продава раздела.. изпадат добри неща понякога..
винаги го пиша.. но малко хора слушат. повечето са го изпитали на гърба си ...
има една зависимост..
евтино БМВ ---> много пари и разправии по ремотни...
по-скъпа поддържана кола ---> удоволствие от карането и спокойни дни..
не мисли че кола за 1500 лв ще бъде наред..
едно отваряне и затваряне на мотор със смяна на някои гарнитурки и някои консуматив е не по малко от 400 - 500 лв
винаги го пиша.. но малко хора слушат. повечето са го изпитали на гърба си ...
има една зависимост..
евтино БМВ ---> много пари и разправии по ремотни...
по-скъпа поддържана кола ---> удоволствие от карането и спокойни дни..
не мисли че кола за 1500 лв ще бъде наред..
едно отваряне и затваряне на мотор със смяна на някои гарнитурки и някои консуматив е не по малко от 400 - 500 лв
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
е вие как го набрахте тва е36. за тия пари - толко както викат.
на твое място бих разгледал и други коли, предимно сток. пакетите лесна работа особено на 36. важно е техническото състояние и външно ламарините и боята като приоритет това.
на твое място бих разгледал и други коли, предимно сток. пакетите лесна работа особено на 36. важно е техническото състояние и външно ламарините и боята като приоритет това.
И за мене е батал. Кой знае през кво е минала. Най-вероятно е ударена и пича не му се е занимавало да я оправя и е зглобил тия стъклопласт шитс. Салона е от възможно най-грозните за мен. Двигателя, имам чувството, че ще клеяса още малко, страшна мръсотия. Кората под жабката ти казаха, че е къртена. Дифузйора отзад май е пръскан с спрейче и въобще боята не е тонирана. Чесно да ти кажа, според мен тая кола е шита, шита, колкото да е закърпена. За тия пари, 6так, не очаквай да е особено читав. Ако все пак държиш да я съживиш, вдигайте предния капак и гледайте в страни по ръбовете за напукан кит. Гредите за който са хванати праговете, ако е удряна, ще са изчуквани и ще си личи, малко хора ги правят добре, понеже "там не се виждало". Някой даже като пръскат детайли ги мързи да облепят с найлони и често боя се пръска и по подкалниците. Пълен ляв/десен, огледай ги дали не са потрошени или омацани. Отзад в багажника, махнете тапицерията и вижте левия и десен калник, там обикновенно има едни тенекии дето пречат да се изчуква, ако я ударят странично отзад... и ги режат, за да изчукат и пръснат. После слагат тапицерията и никой не го забелязва. Ако питаш мен, повечето себеуважащи колеги тука, не биха допуснали вътре колата им да е такъв батал. От там си прави сметка как е поддържана, не само визуално а и технически.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
don_gori написа:Купе със задни ел. стъклаявно това е една изключително рядка екстра
Мога да ти снимам едно с оригинални ел.джамове отзаде

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Както bum bum на 2 пъти спомена, това е М50 - очеИЗвадно, а го представят като година за М52!
Това е напълно достатъчна причина да съм сигурен, че продавача скрива или изопачава и доста други истини за този екземпляр. Всички други неща, които колегите изброиха, допълват доста неясната картинка за това чудо на селския тунинг
Това е напълно достатъчна причина да съм сигурен, че продавача скрива или изопачава и доста други истини за този екземпляр. Всички други неща, които колегите изброиха, допълват доста неясната картинка за това чудо на селския тунинг

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2