Компетентно мнение за Е36 320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: Компетентно мнение за Е36 320

Мнение от ares2 » 20 Окт 2011, 10:48

don_gori написа:Купе със задни ел. стъкла :roll: явно това е една изключително рядка екстра :mhihi:

потърси инфо и ще разбереш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: грозно е36 купе
Мечтае да кара: настрани с около 200

Мнение от bebcho__ » 20 Окт 2011, 10:51

plradev написа:Колата за мене е пълен "гюм" ,ама това си е лично мое мнение. И защо да сме злоби ? Човека пита на какво да обърне внимание при огледа,хората го насочват над какво да се концентрира.А това ,че годината е некоректна и м-паркета е фейк ,само може да подскаже на човека някои неща за продавача. Преценката си остава за него в края на краищата и никой не го кара на сила да я купува или не ;)

ми не забелязах някой да му отговори на въпросите:
DriftoMania написа: къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ :)

човека пита някви неща, а всички му обясняват за табелката рацинг и че бронята била стъкломатова. затва го казах...
you can not imagine the immensity of the fuck i do not give
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Окт 2011, 11:01

bebcho__ написа:
plradev написа:Колата за мене е пълен "гюм" ,ама това си е лично мое мнение. И защо да сме злоби ? Човека пита на какво да обърне внимание при огледа,хората го насочват над какво да се концентрира.А това ,че годината е некоректна и м-паркета е фейк ,само може да подскаже на човека някои неща за продавача. Преценката си остава за него в края на краищата и никой не го кара на сила да я купува или не ;)

ми не забелязах някой да му отговори на въпросите:
DriftoMania написа: къде са слабите места, можем ли да проверим някак си състоянието на автомата и такива неща.. Благодаря за мненията, ще се радвам на малко помощ :)

човека пита някви неща, а всички му обясняват за табелката рацинг и че бронята била стъкломатова. затва го казах...

Ами човека да си разгледа темата с полезни линкове ,да се порови ден два с търсачката във форума и ще разбере много мовече принципни неща за проблемите на 20-ката и автомата ,отколкото ще прочете в една тема . Колко теми има у форума на кандидат купувачи за съвети ,не ми се мисли просто. 1/3 от тях да намери и ще си отговори на всички въпроси .Всичко е толкова дъвкано и предъвквано ,че на човек байгън да му дойде. Затова всеки коментира впечатленията си за конкретния автомобил по снимки и толкова .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: грозно е36 купе
Мечтае да кара: настрани с около 200

Мнение от bebcho__ » 20 Окт 2011, 11:08

мамкаму прав си :mhihi:
you can not imagine the immensity of the fuck i do not give
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M50B28 Non Vanus
Мечтае да кара: S50B32

Мнение от ThreeTwentyEight » 20 Окт 2011, 16:31

Като се има предвид цената.. и цялата тая цигания по колата.. 10-те вида цвят по М пакета сивите лаисни на предната броня макар и стъкломат можело е да се направи по добре... фаровете никои не ги коментира.. пълен мрак като гледам предницата колко е наведена и като гледам цялата колко е кичена и не добре направена предполагам ФЛЕКС окачване + дървена возия, а 96 година е36 без климатик довърши цялата история като цяло ( извинявам се ама моята е 93'' и има климатик РАБОТЕЩ !!! )
3.5 са и много на тая кола.. и плюс това автомат трабва да е по евтина даже.. ако евентуално отидете да я гледате вижте дали и работи парното задължително !!! и стрелката да не ходи по - нагоре от средата но по парното най добре ще се ориентирате.. ,
че този автомат ако загрее няма прибиране.. И успех с покупката макар да не бих си купил точно тази кола !!
BMW..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 20 Окт 2011, 17:47

ares2 написа:то сигурно има 10 е36 ци с страната ни които са си оригинално дошли с качествения пакет .. ясно е че всеки прави и слага но съм противник на тези феик части като стъкломатовите бронии и тн
и все пак колата ако е добре като състояние си е нормална с някакъв коментар в цената
а някои може ли да погледне и да каже.. това дали е с ел. задани стъкла?
че има конзола с 4 копчета/? тази екстра е доста рядка.. ако я има
също така виждам нещо на седалката като бутон в задния край? това както е? ел повдигане на седалката ли ? за да се отвори път към задната?
е.. има някои раЦинг надписи които са за махане но.. един рифреш .. едни прагове с броня.. и е ок

И аз това видях, ама пък от вън си личат пъпките на който се държат пеперудите от вътре..... та в тоя ред на мисли не съм сигурен какво точно правят копчетата за задните стъкла, но ще заложа че при едновременно натискане ще изкарва пламъци от ауспуха :mhihi:

П.П. Какво лошо има, че колата е със стъклопластови добавки и брони :dunno: единственото гадно е, че е боядисал лайсните и добавката в цвета на колата ...

За фаровете нямам право да говоря все още :mhihi: :mhihi:

Купе със задни ел. стъкла явно това е една изключително рядка екстра

за теб явно да :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Мнение от anton mutafchiev » 20 Окт 2011, 17:52

значи да ти отговоря за тея стъклопластови брони начи много са хубави :mhihi: при един лек удар или дори допир до бордюр и се пукат а зимата знаеш как се чистат в бг пътищата и като омериш някоя буца със сняг или лед и направо парчета летат от нея не е като стоковите брони иначе тва са и минусите :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 20 Окт 2011, 18:15

Айде и аз да ти отговоря.
Миналата зима се въртях на един паркинг и я ударих в една купчина снях от страни с лед и единствено се ужули, също така една мома с една А3-ка ме удари от пред и даже не си личи къде беше удара, това с бордюрите няма как да го сравняваш, защото ако удариш и оригинална броня в бордюр, пак ще я спукаш. Така че не са толкова долнопробни колкото ги изкарвате.

П.П. Не съм фен на стъклопласта, ама докато е цяла няма да я махна, а пък и не ми пука че може да я съсипя ...
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 21 Окт 2011, 0:27

Че колата е туч разбрах :) Затова и пуснах темата, защото не разбирам :) Също разбрах, че има фенове и нефенове на стъклопластта :mhihi:
Благодаря за мненията, не ни е много близо колата, затова на тоя момент ще се въздържим от оглед..ще продължаваме да търсим, ако модераторите одобрят може да пускате в тая тема добри екземпляри, ( е36 купе на цена по-нормална за 15-17 годишна кола) ако не - здраве :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 21 Окт 2011, 17:23

оглеждай се тук из продава раздела.. изпадат добри неща понякога..
винаги го пиша.. но малко хора слушат. повечето са го изпитали на гърба си ...
има една зависимост..
евтино БМВ ---> много пари и разправии по ремотни...
по-скъпа поддържана кола ---> удоволствие от карането и спокойни дни..
не мисли че кола за 1500 лв ще бъде наред..
едно отваряне и затваряне на мотор със смяна на някои гарнитурки и някои консуматив е не по малко от 400 - 500 лв
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Окт 2011, 17:29

е вие как го набрахте тва е36. за тия пари - толко както викат.

на твое място бих разгледал и други коли, предимно сток. пакетите лесна работа особено на 36. важно е техническото състояние и външно ламарините и боята като приоритет това.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 21 Окт 2011, 23:31

И за мене е батал. Кой знае през кво е минала. Най-вероятно е ударена и пича не му се е занимавало да я оправя и е зглобил тия стъклопласт шитс. Салона е от възможно най-грозните за мен. Двигателя, имам чувството, че ще клеяса още малко, страшна мръсотия. Кората под жабката ти казаха, че е къртена. Дифузйора отзад май е пръскан с спрейче и въобще боята не е тонирана. Чесно да ти кажа, според мен тая кола е шита, шита, колкото да е закърпена. За тия пари, 6так, не очаквай да е особено читав. Ако все пак държиш да я съживиш, вдигайте предния капак и гледайте в страни по ръбовете за напукан кит. Гредите за който са хванати праговете, ако е удряна, ще са изчуквани и ще си личи, малко хора ги правят добре, понеже "там не се виждало". Някой даже като пръскат детайли ги мързи да облепят с найлони и често боя се пръска и по подкалниците. Пълен ляв/десен, огледай ги дали не са потрошени или омацани. Отзад в багажника, махнете тапицерията и вижте левия и десен калник, там обикновенно има едни тенекии дето пречат да се изчуква, ако я ударят странично отзад... и ги режат, за да изчукат и пръснат. После слагат тапицерията и никой не го забелязва. Ако питаш мен, повечето себеуважащи колеги тука, не биха допуснали вътре колата им да е такъв батал. От там си прави сметка как е поддържана, не само визуално а и технически.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 22 Окт 2011, 13:50

don_gori написа:Купе със задни ел. стъкла :roll: явно това е една изключително рядка екстра :mhihi:

Мога да ти снимам едно с оригинални ел.джамове отзаде :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20
Детайли за колата: Е36 М50Б20

Мнение от zorobg » 22 Окт 2011, 21:48

Както bum bum на 2 пъти спомена, това е М50 - очеИЗвадно, а го представят като година за М52!
Това е напълно достатъчна причина да съм сигурен, че продавача скрива или изопачава и доста други истини за този екземпляр. Всички други неща, които колегите изброиха, допълват доста неясната картинка за това чудо на селския тунинг ;)

Предишна

Назад към E36