Купуване на гуми от интернет търговците
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Купуване на гуми от интернет търговците
Ама повечето гумаджииници си продават миналогодишните гуми с +20/30 лв. отгоре...на тях кое им е поскъпнало?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Свиквайте, каучука поскъпва и гумите също. Тия, които са от миналата година няма как да ги продават на миналогодишните цени, най-малкото защото за да ги държи цяла година той ги е купил и е вложил пари, които през това време не са му носили печалба.
Мина времето, когато се продаваха нови 17-ки от престижна марка за по 160лв и всеки се почесваше и вика няма ли нещо примоцийка.. същите гуми от същата марка са вече 240-250лв.
Който не му изнася има широк избор 2 ръка.
Мина времето, когато се продаваха нови 17-ки от престижна марка за по 160лв и всеки се почесваше и вика няма ли нещо примоцийка.. същите гуми от същата марка са вече 240-250лв.
Който не му изнася има широк избор 2 ръка.

bum_bum написа:....
от къде намериш желание да обясняваш елементарни неща...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нямам желание, просто злорадствам, щото продавах нови Тойо Прокси по 160лв и секи се чеша по главата. Айде сега земи Федералче на тия пари и се самозалъгвай, че е качествена гума . 

Cinder написа:Емо, още втория отговор в темата ти беше достатъчен.
Kупувал съм няколко комплекта dumi от автогуми.бг и ДОТ-а винаги е бил ОК. Всеки път обаче съм им казвал, че ако ДОТ-а е по-стар от 6 месеца примерно, ще им върна гумите и проблеми не съм имал.
Така или иначе имаш опция за наложен платеж - т.е. ще платиш гумите като ги видиш. Предвид факта, че ще има някакво време за доставка, аз не бих се ослушвал още дълго на твое място
Cinder, авно не си наясно с новите тенденции в avtogumi.bg. Наложен платеж вече няма. Плаща се по банков път или epay. След като плащането се потвърди от банката се пращат гумите. Тоест плащаш и какъвто ти е късмета. Както и да е поръчах гуми от там и се моля да дойде каквото съм поръчал, защото вече ми прибраха парите.
Tool - Fear Inoculum
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Дали тва ненормално забавяне от 6-7-10 дни дето го дават БГ сайтовете е свързано с изчакване на поръчката от чужбина ? Те като нямат и на склад , каква работа вършат всъщност за тая надценнка- правят поръчки по нета и придвижват после по Еконт ?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
vlad0 написа:PIONEER написа:Пффф в тия сайтове бая са надули цените...особено barzgumve-то.Преди година,година и малко бяха съвсем други.И като сложим и доставка става "далавера" работата...![]()
абе много сте интересни тея хора - преди 1 година било по-евтино, ами естествено - всичко поскъпва! Година и малко накрая ще се окажат 2 години ... Не ми се вярва как сравнявате цените с миналите години ...
Ти въобще прочете ли ми цялото мнение или ти беше по-удобно да извадиш горното от контекста,за да се зачекнеш?!
Не падам от Марс и съм наясно,че гумите поскъпнаха заради цената на каучука в световен мащаб.Ти като смяташ,че си на далавера си купувай гуми от интернет,които са с 10% г/д по-скъпи от магазина,плати си и доставка,после и монтаж...или си ги сложи със щангата пред вас за по-евтино и се кефи на промоцията след като си прекарал 5 дена в молитви като колегата по-горе да ти пратят "пресни" гуми

8.32
PIONEER, не всички живеят в София и Варна където има големи магазини за гуми. Да не говорим че и в София не държат на склад скъпите гуми и пак трябва да ги поръчвам и да ги доставят от чужбина (както става и в момента с тези които ги поръчах). Незнам ти с какви гуми караш и как отиваш до магазина и те те чакат, но аз и с летните имах проблеми обърнах света да намеря Good year eagle f1 245/40/18. 1 месец звънях на всички възможно магазини в БГ и бях готов да ида на място да си ги взема но никой нямаше. Къде е този магазин дето влизам и там са моите гуми, че и по евтини?
Tool - Fear Inoculum
PIONEER написа:...
ти сметка с чуждите пари не си прави!

Емоооооооо

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега PIONEER, не заблуждавай хората, че в цената на barzgumve не била вкл. доставка. ДДС не забрави ли да сложиш и то отделно? Посочената цена в сайта е крайна, лично проверено от мен два пъти. Платих сумата по банков път, според обявеното като цена в сайта и както казах, след 6 дни гумите бяха на колата ми.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия barzgumve като бяха само немски сайт още си купих от тях за 700лв 4 броя 17-ки 215/45 Dunlop SP Sport 01.
Сега кви цени са обадили не е истина
Относно ДОТ-а миналата година си взех от Примекс 4бр Гудиър Ултрагрип 7+ с дата на производство от преди точно месец и половина.
Тъй, че който иска новички отива на място, плаща малко повече от Интернет цената и гледа.
Сега кви цени са обадили не е истина

Относно ДОТ-а миналата година си взех от Примекс 4бр Гудиър Ултрагрип 7+ с дата на производство от преди точно месец и половина.
Тъй, че който иска новички отива на място, плаща малко повече от Интернет цената и гледа.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
bum_bum написа:Тия barzgumve като бяха само немски сайт още си купих от тях за 700лв 4 броя 17-ки 215/45 Dunlop SP Sport 01.
Сега кви цени са обадили не е истина![]()
Те тоя Dunlop и аз го купувах ама беше 235/45/17, а за цената няма да казвам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ама и аз не мога да разбера какво се оплаквате от тоя ДОТ . Ето пример сниман преди 10 минути ....специално заради темата ги щракнах .Един колега дойде да ми се похвали с чисто новите си гуми ,купени днес лично от него от магазин за гуми за 57лв бройката

К'во му е на ДОТ-а

Явно неква прИмоция е набарал

К'во му е на ДОТ-а

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
plradev написа:....К'во му е на ДОТ-а![]()
![]()
е к'во да му е на дот-а- за тея пари си е добре... пак е по-добре такива да кара отколкото някоя втора употреба със същият дот и 3-4мм. грайфер за 30 кинта бройката...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ms написа:plradev написа:....К'во му е на ДОТ-а![]()
![]()
е к'во да му е на дот-а- за тея пари си е добре... пак е по-добре такива да кара отколкото някоя втора употреба със същият дот и 3-4мм. грайфер за 30 кинта бройката...
Да не започваме оная тема в тая тема

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3