Купуване на гуми от интернет търговците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Re: Купуване на гуми от интернет търговците

Мнение от sobiss » 20 Окт 2011, 10:46

Ама повечето гумаджииници си продават миналогодишните гуми с +20/30 лв. отгоре...на тях кое им е поскъпнало?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2011, 10:57

Свиквайте, каучука поскъпва и гумите също. Тия, които са от миналата година няма как да ги продават на миналогодишните цени, най-малкото защото за да ги държи цяла година той ги е купил и е вложил пари, които през това време не са му носили печалба.
Мина времето, когато се продаваха нови 17-ки от престижна марка за по 160лв и всеки се почесваше и вика няма ли нещо примоцийка.. същите гуми от същата марка са вече 240-250лв.
Който не му изнася има широк избор 2 ръка. :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Окт 2011, 11:05

bum_bum написа:....

от къде намериш желание да обясняваш елементарни неща... :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2011, 11:29

Нямам желание, просто злорадствам, щото продавах нови Тойо Прокси по 160лв и секи се чеша по главата. Айде сега земи Федералче на тия пари и се самозалъгвай, че е качествена гума . :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 20 Окт 2011, 11:32

Cinder написа:Емо, още втория отговор в темата ти беше достатъчен.

Kупувал съм няколко комплекта dumi от автогуми.бг и ДОТ-а винаги е бил ОК. Всеки път обаче съм им казвал, че ако ДОТ-а е по-стар от 6 месеца примерно, ще им върна гумите и проблеми не съм имал.

Така или иначе имаш опция за наложен платеж - т.е. ще платиш гумите като ги видиш. Предвид факта, че ще има някакво време за доставка, аз не бих се ослушвал още дълго на твое място :mhihi:

Cinder, авно не си наясно с новите тенденции в avtogumi.bg. Наложен платеж вече няма. Плаща се по банков път или epay. След като плащането се потвърди от банката се пращат гумите. Тоест плащаш и какъвто ти е късмета. Както и да е поръчах гуми от там и се моля да дойде каквото съм поръчал, защото вече ми прибраха парите.
Tool - Fear Inoculum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2011, 12:00

Дали тва ненормално забавяне от 6-7-10 дни дето го дават БГ сайтовете е свързано с изчакване на поръчката от чужбина ? Те като нямат и на склад , каква работа вършат всъщност за тая надценнка- правят поръчки по нета и придвижват после по Еконт ?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 20 Окт 2011, 12:26

vlad0 написа:
PIONEER написа:Пффф в тия сайтове бая са надули цените...особено barzgumve-то.Преди година,година и малко бяха съвсем други.И като сложим и доставка става "далавера" работата... :mhihi:

абе много сте интересни тея хора - преди 1 година било по-евтино, ами естествено - всичко поскъпва! Година и малко накрая ще се окажат 2 години ... Не ми се вярва как сравнявате цените с миналите години ... :mhihi:

Ти въобще прочете ли ми цялото мнение или ти беше по-удобно да извадиш горното от контекста,за да се зачекнеш?!
Не падам от Марс и съм наясно,че гумите поскъпнаха заради цената на каучука в световен мащаб.Ти като смяташ,че си на далавера си купувай гуми от интернет,които са с 10% г/д по-скъпи от магазина,плати си и доставка,после и монтаж...или си ги сложи със щангата пред вас за по-евтино и се кефи на промоцията след като си прекарал 5 дена в молитви като колегата по-горе да ти пратят "пресни" гуми :mhihi: :yes:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 20 Окт 2011, 13:20

PIONEER, не всички живеят в София и Варна където има големи магазини за гуми. Да не говорим че и в София не държат на склад скъпите гуми и пак трябва да ги поръчвам и да ги доставят от чужбина (както става и в момента с тези които ги поръчах). Незнам ти с какви гуми караш и как отиваш до магазина и те те чакат, но аз и с летните имах проблеми обърнах света да намеря Good year eagle f1 245/40/18. 1 месец звънях на всички възможно магазини в БГ и бях готов да ида на място да си ги взема но никой нямаше. Къде е този магазин дето влизам и там са моите гуми, че и по евтини?
Tool - Fear Inoculum

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 20 Окт 2011, 13:33

PIONEER написа:...

ти сметка с чуждите пари не си прави! ;)

Емоооооооо :mhihi: при поръчка от интернет имаш право в 7 дневен срок да ти върнат парите! Така, че ако не ти харесва по закон имаш право да ги върнеш! Има неприятен факт, че ако се запънат цялата процедура може да отнеме 1 месец, което ще те постави в неудобна ситуация посред зимата, а и обратната доставка е за твоя сметка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Окт 2011, 14:16

Колега PIONEER, не заблуждавай хората, че в цената на barzgumve не била вкл. доставка. ДДС не забрави ли да сложиш и то отделно? Посочената цена в сайта е крайна, лично проверено от мен два пъти. Платих сумата по банков път, според обявеното като цена в сайта и както казах, след 6 дни гумите бяха на колата ми.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2011, 14:24

Тия barzgumve като бяха само немски сайт още си купих от тях за 700лв 4 броя 17-ки 215/45 Dunlop SP Sport 01.
Сега кви цени са обадили не е истина :shock:
Относно ДОТ-а миналата година си взех от Примекс 4бр Гудиър Ултрагрип 7+ с дата на производство от преди точно месец и половина.
Тъй, че който иска новички отива на място, плаща малко повече от Интернет цената и гледа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Окт 2011, 14:29

bum_bum написа:Тия barzgumve като бяха само немски сайт още си купих от тях за 700лв 4 броя 17-ки 215/45 Dunlop SP Sport 01.
Сега кви цени са обадили не е истина :shock:
Относно ДОТ-а миналата година си взех от Примекс 4бр Гудиър Ултрагрип 7+ с дата на производство от преди точно месец и половина.
Тъй, че който иска новички отива на място, плаща малко повече от Интернет цената и гледа.

Те тоя Dunlop и аз го купувах ама беше 235/45/17, а за цената няма да казвам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Окт 2011, 15:06

Ама и аз не мога да разбера какво се оплаквате от тоя ДОТ . Ето пример сниман преди 10 минути ....специално заради темата ги щракнах .Един колега дойде да ми се похвали с чисто новите си гуми ,купени днес лично от него от магазин за гуми за 57лв бройката :mrgreen:

Изображение

К'во му е на ДОТ-а :shock: :mhihi:
Изображение

Явно неква прИмоция е набарал :angel:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Окт 2011, 15:14

plradev написа:....К'во му е на ДОТ-а :shock: :mhihi:

е к'во да му е на дот-а- за тея пари си е добре... пак е по-добре такива да кара отколкото някоя втора употреба със същият дот и 3-4мм. грайфер за 30 кинта бройката...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 20 Окт 2011, 15:31

ms написа:
plradev написа:....К'во му е на ДОТ-а :shock: :mhihi:

е к'во да му е на дот-а- за тея пари си е добре... пак е по-добре такива да кара отколкото някоя втора употреба със същият дот и 3-4мм. грайфер за 30 кинта бройката...

Да не започваме оная тема в тая тема ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата