СтопХам - Братушките цепят мрака ;)
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Re: СтопХам - Братушките цепят мрака ;)
Its creation was encouraged by senior figures in the Russian Presidential administration
The movement was officially announced by Vasily Yakemenko, (leader of the pro-Putin Walking Together youth movement) on 1 March 2005.
Ясно ви е че в Русия има една партия и един човек и след като той одобрява тоя фарс, няя проблеми

http://www.youtube.com/watch?v=dPS_eQiN ... ture=feedu
добре кво са виновни хората къде паркират, че тия от ресторанта са направили нелегален паркинг там айде някой да ми обясни. и да лепят на всички там и да ги гонят. пълни идиоти са от тая кампания...
добре кво са виновни хората къде паркират, че тия от ресторанта са направили нелегален паркинг там айде някой да ми обясни. и да лепят на всички там и да ги гонят. пълни идиоти са от тая кампания...
Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят.. 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
zBoost написа:http://www.youtube.com/watch?v=dPS_eQiNmT0&feature=feedu
Идеята е, че отворковците от ресторанта заграждат място уж, че тва е паркинга на ресторанта, което реално не е вярно, щото тва си е обществен паркинг. Затва всеки ден ходят и им искат документи и викат полицията.
Много добре правят даже. Евала им правим.

да бе твае ясно. ама те хората там къде паркират в маркировката за паркиране кво са им виновни и те въобще откъде да знаят? тва си е некъв административен проблем не са виновни тия къде спират. ти преди да спреш не се интересуваш тва тука легално ли е или някой от ресторанта си го е направил без да плати...
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
biem_w написа:абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив
еми то така трябва да стане и да се направят паркинги най-накрая и тва е. Писна ми да хода по ръба на улицата и да се чудя кой ще ме блъсне щото тротоара е пълен с паркирали коли. Я малко слезте от возилата и се поразходете не в южния ами и по тротоарите

krystal написа:Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят..
не е като лепенка за забранено паркиране от бизнеспарка, а

аз до сега не съм имал такава, но на една колежка и бяха сложил 2-3 седмици наднича зад лепенката

No bling at the Ring
- xpl0d
-
-
BadAngel написа:krystal написа:Мен ме забавляват тези клипчета, жалко само, че лепенките лесно се отлепят..
не е като лепенка за забранено паркиране от бизнеспарка, а
аз до сега не съм имал такава, но на една колежка и бяха сложил 2-3 седмици наднича зад лепенката
Бе и тя се отлепя лесно, поне на мен като ми лепнаха и я махнах безпроблемно и цялата. Виж ако е седяла няколко часа може и да не може да се махне

хахаха дам тия в бизнеспарка са megafast некви. за 2 мин оставих колата 1 път и веднага бяха сложили нещо на чистачките ама не беше лепенка и даже гледах никой нямаше.
- xpl0d
-
-
Бързи са, ако имаш по-обикновена колица. Оня ден го гледам единия шушлек разлепил един стикер и се върти около един кайен спрял толко на чончик, че едва минаваха около него другите коли. Ама не я залепи, гледа, гледа, въртя се, пита разни хора кво ги пита и аз не знам, сигурно дали е техен или дали знаят на кой е, ама накрая си я смачка и духна дееба миндила му прост 

Интересно ми е, тия дето лепят, ако бяха 5-6 напомпани добичета с белези по лицата, дали щеше да има толкова нинджи 

biem_w написа:абее спираш си като барбалея дето ти е кеф и тва е .... се едно в софия да направят такова нещо. тва са пълните глупости щото по центара ако секи спре както си му е реда половината София тре да спре на магистралата за пловдив
Ми като имаш брада, ше имаш и гребенче за брада. Много ясно, че всеки трябва да гледа къде спира. Писна ми всеки тротоар да е като след бомбандировка и да няма къде да стъпи човек. И тва не е само в центъра ми навсякъде. И като почнат да спират по калищаците и после да го разнасят и да става баси мизерията направо ми се повдига от всичката измет дето го прави. Толко па не може да се разходи и да намери де да спре като бял човек. Ма нали сичкото селтик трее да е барбалея и терикат, то тва е най-желаната професия в България...
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4